Poszukuje gry na psp

mam problem ponieważ już prawie ukończyłem monster hunter freedom unite i dynasty wariors strikeforce i zaczalem szukac na necie gier podobnych do tych. no ale nie znalazlem :/. czy ktos posiadajacy psp moglby mi doradzic(ukonczylem wszystkie monster huntery)

Mi sie strasznie podoba Dissidia Final Fantasy :P Moze tobie tez sie spodoba^^

Niczego podobnego nie widziałem.

Btw.

jak nie grałeś w patapon, ani loco roco to sprubój :D

Mi sie strasznie podoba Dissidia Final Fantasy Moze tobie tez sie spodoba^^

dissidia to nawalanka, a mi chodzi o cos typu dostajesz q i idzesz zabic, zmieniasz armor bronie itp

pozatym krotka byla, dojscie do chaosa w tydzien(mialem wszystkie misje na full), pokonanie go 7 minut Zidanem

Btw.jak nie grałeś w patapon, ani loco roco to sprubój

gralem, ale ludzie czy czytacie co napisałem??? cos podobnego do monster hunter czyli- grafa, gameplay itp

Dungeon Siege: Throne of Agony

Warriors of the Lost Empire

Valhalla Knights

Crisis Core: Final Fantasy VII

Dungeon Siege: Throne of AgonyWarriors of the Lost EmpireValhalla Knights

w to niegrałem, zobacze

Crisis Core: Final Fantasy VII

grałem, nudne

Untold Legends - The Warriors Code

Tylko, że to jest hack'n slash więc jest o wiele większe tempo od Monster Huntera ale sądzę ,że to będzie miła odskocznia.

A może Lord Of The Rings: Tactics. Turówka.

EDIT: Untold Legends Dziś ją dorwałem i powiem ,że jest em em "miodna" gameplay jest naprawdę przyzwoity.

W grze mamy do wyboru 5 Klas postaci każda z nich ma po 12 skilli ( może i więcej) . Swiat jest w maire duży podzielony na Częsci Fabularne . Jedynym minusem jest kamera - od góry pod małym kątem nachylenia :/ ale idzie sie przyzwyczaic.

Spróbuj Dungeons & Dragnons: Tactics. Ja długo nad nią siedziałem i bardzo mi się podoba. Co do innych tytułów z elementami rpg to zobacz God of War i Undead Knight.

Mi strasznie się podobało GodsOfWar coś takiego ;p.

mam problem ponieważ już prawie ukończyłem monster hunter freedom unite i dynasty wariors strikeforce i zaczalem szukac na necie gier podobnych do tych. no ale nie znalazlem :/. czy ktos posiadajacy psp moglby mi doradzic(ukonczylem wszystkie monster huntery)