Poszukuje gry nastawionej na Co-Op

Jak w temacie.. Najlepiej gdyby zakup gry (oczywiscie mozna rowniez podawac mody ktore sprawnie umozliwiaja wspolna gre) pozwalal na korzystanie w stosunku do: 1 egzemplarz - 2 stanowiska (ale w tych czasach to raczej niemozliwe.. cash cash cash)

Ostatnio mialem slaba stycznosc z grami ze wzgledu na slaby sprzet ktory niedawno wymienilem i dlatego oczekuje pomocy w znalezieniu czegos co zainteresuje mnie jak i osobe z ktora mam zamiar wspolnie grac

Gust znajomego:

-Stalker: Cien Czarnobyla

-Skyrim

-Need for speed (wszystkie jak leci)

-GTA (nwm jak tutaj ma sie sprawa co-op w liberty city... o san andreas mam swiadomosc ze sie da)

Moj gust:

-Skyrim (jak i oblivion/morrowind)

-D2

-MW2 (multiplayer)

Od razu wspominam ze kumplowi nie podchodzi D2/Torchlight i tego typu gry a ja mam dystans do gta xd Dobrze by bylo gdyby gra posiadala otwarty swiat i drobne elementy rpg (bo chyba to wspolnie lubimy) + jakies mocniejsze elementy w tej grze (Pokazujac mu Skyrima spodobaly mu sie te cale smoki/giganty/mamuty)

Moze jakis lost planet? resident evil?

No to może Borderlands 1 i 2?

Przy waszym guście, to Borderlandsy są najlepszym wyjściem. Ewentualnie polecam sprawdzić sobie Resident Evil 5. Poza tym, co mówi fanbojka "że to nie jest 4", bo nie jest, to gra jako tytuł sam w sobie jest niezła i spokojnie z kumplem można zagrać.

Dead Space 3 też wchodzi w grę, chociaż sam dopiero zaczałem co-opową zabawę w tym. No i RE6 jeżeli 5 wam podpasuje, bo słyszałem, że 5 i 6 nie wylądowały daleko od tego samego drzewa.

Ja odradzam DS3, kupiliśmy ze znajomym i się mocno zawiedliśmy, spodziewaliśmy się czegoś lepszego, a gra okazała się średniakiem. Oczywiście polecam ci Borderlandsy, a oprócz tego mogę ci polecić Portal 2 oraz Trine 2

Tak jak poprzednicy Borderlands 1 i 2 (ale z naciskiem na 2), RE 5 jest mega do coopu, Moze nowy Black List w coopie, Portal 2 (nie pamietam czy w jedynce byl coop) oraz (Kiedyś swego czasu grałem z kumplami [3osoby]) LOTR War in the north(Taka w miare dobra naparzanka)

Jak w temacie.. Najlepiej gdyby zakup gry (oczywiscie mozna rowniez podawac mody ktore sprawnie umozliwiaja wspolna gre) pozwalal na korzystanie w stosunku do: 1 egzemplarz - 2 stanowiska (ale w tych czasach to raczej niemozliwe.. cash cash cash)

Ostatnio mialem slaba stycznosc z grami ze wzgledu na slaby sprzet ktory niedawno wymienilem i dlatego oczekuje pomocy w znalezieniu czegos co zainteresuje mnie jak i osobe z ktora mam zamiar wspolnie grac

Gust znajomego:

-Stalker: Cien Czarnobyla

-Skyrim

-Need for speed (wszystkie jak leci)

-GTA (nwm jak tutaj ma sie sprawa co-op w liberty city... o san andreas mam swiadomosc ze sie da)

Moj gust:

-Skyrim (jak i oblivion/morrowind)

-D2

-MW2 (multiplayer)

Od razu wspominam ze kumplowi nie podchodzi D2/Torchlight i tego typu gry a ja mam dystans do gta xd Dobrze by bylo gdyby gra posiadala otwarty swiat i drobne elementy rpg (bo chyba to wspolnie lubimy) + jakies mocniejsze elementy w tej grze (Pokazujac mu Skyrima spodobaly mu sie te cale smoki/giganty/mamuty)

Moze jakis lost planet? resident evil?