SZUKAM GRY TAKIEJ JAK W TEMACIE I DARMOWEJ MOżECIE MI COS POLECIć ALE TAK DO 512MB RAM I 1GB MHZ
POSZUKUJE GRY PODOBNEJ DO GUILD WAR I WoW aLEnIEtAKIEJsAMEJ
Ile to 1GB MHz?? i nie pisz dużymi literami. A jeśli chodzi o gre to polecam ci lineage.
1GB MHz, no nie mogę z gościa :mrgreen: Leżę i ryję na podłodze ze śmiechu. Ze stylu pisania mogę wywnioskować również, że nie mamy do czynienia ze zbyt rozgarniętym użytkownikiem. Całą listę darmowych MMORPG masz w portalu, uściślij czego szukasz.
Prosze sie juz z pana nie smiac, kazdemu zdarzaja sie bledy, tylko odpowiadac na pytanie ;p
@Kroolik - ty go jeszcze bronisz? Zobacz w jaki sposób ten post jest sformułowany. O ile 1GB MHz mogę przebaczyć, bo to nie każdy ma obowiązek wiedzieć, to krzyk oraz duRNySTyLPiSAnIApOStÓW jest już raczej ciężki do przełknięcia. A odpowiedź dostał w obydwu postach.
Ja go nie bronie, tylko nie chce zeby kolejne 20 osob powtarzalo cyt. "1GB MHz, no nie mogę z gościa :mrgreen:" bo nie taki jest sens tego forum, pozdrawiam
polecam Lineage 2 gra wciągająca i fajna
Polecam 2moons gierka naprawde WYMIATA. Małę wymagania sprzętowe. Grafika jeste naprawde ekstra, szczególnie postacie są bardzo dopracowane.. naprawde goronco polecam...
Albo grafika jest ekstra, albo są małe wymagania sprzętowe. Jedno z dwóch. Ale szczerze mówiąc grafika mi się naprawdę podoba.
JaPoLeCaMcItIbIeSwIeTnAgIeRkA!!! Tibia to gra ze światem bardziej rozbudowanym niż WoW, z pvp ostrzejszym niż w Guild War(s?), z ogromnymi terenami, epicką muzyką, wspaniałymi wstawkami filmowymi do których zatrudniono tysiące statystów. Co ciekawe gra może się pochwalić cudownym systemem motion capture, a także efektami świetlnymi renderowanymi w czasie rzeczywistym! Nie ma lepszej gry niż Tibie, i nie ma lepszej społeczności internetowej niż gracze skupieni wokół tego tytułu. PoLecAm!!! A teraz słitaśny buziak w czółeczko i znikaj z tego forum pograć w polecone Ci tytuły! MiŁeGoDnIa!
O żesz kurdę, z tego wszystkiego nie zauważyłem daty! Przepraszam za odgrzebanie tak starego tematu! Mój błąd
World of Warcraft tbc - Ci sami twórcy, ten sam klimat, nieco bardziej rozbudowana.
Ostatni post byl w 2007 roku, panowie, troche oglady : P. Topic zamykam. Tym razem bez warnow.
SZUKAM GRY TAKIEJ JAK W TEMACIE I DARMOWEJ MOżECIE MI COS POLECIć ALE TAK DO 512MB RAM I 1GB MHZ