POSZUKUJE GRY PODOBNEJ DO GUILD WAR I WoW aLEnIEtAKIEJsAMEJ

SZUKAM GRY TAKIEJ JAK W TEMACIE I DARMOWEJ MOżECIE MI COS POLECIć ALE TAK DO 512MB RAM I 1GB MHZ

Ile to 1GB MHz?? i nie pisz dużymi literami. A jeśli chodzi o gre to polecam ci lineage.

1GB MHz, no nie mogę z gościa :mrgreen: Leżę i ryję na podłodze ze śmiechu. Ze stylu pisania mogę wywnioskować również, że nie mamy do czynienia ze zbyt rozgarniętym użytkownikiem. Całą listę darmowych MMORPG masz w portalu, uściślij czego szukasz.

Prosze sie juz z pana nie smiac, kazdemu zdarzaja sie bledy, tylko odpowiadac na pytanie ;p

@Kroolik - ty go jeszcze bronisz? Zobacz w jaki sposób ten post jest sformułowany. O ile 1GB MHz mogę przebaczyć, bo to nie każdy ma obowiązek wiedzieć, to krzyk oraz duRNySTyLPiSAnIApOStÓW jest już raczej ciężki do przełknięcia. A odpowiedź dostał w obydwu postach.

Ja go nie bronie, tylko nie chce zeby kolejne 20 osob powtarzalo cyt. "1GB MHz, no nie mogę z gościa :mrgreen:" bo nie taki jest sens tego forum, pozdrawiam ;)

polecam Lineage 2 :) gra wciągająca i fajna

Polecam 2moons gierka naprawde WYMIATA. Małę wymagania sprzętowe. Grafika jeste naprawde ekstra, szczególnie postacie są bardzo dopracowane.. naprawde goronco polecam...

http://2moons.acclaim.com/

Albo grafika jest ekstra, albo są małe wymagania sprzętowe. Jedno z dwóch. Ale szczerze mówiąc grafika mi się naprawdę podoba.

JaPoLeCaMcItIbIeSwIeTnAgIeRkA!!! Tibia to gra ze światem bardziej rozbudowanym niż WoW, z pvp ostrzejszym niż w Guild War(s?), z ogromnymi terenami, epicką muzyką, wspaniałymi wstawkami filmowymi do których zatrudniono tysiące statystów. Co ciekawe gra może się pochwalić cudownym systemem motion capture, a także efektami świetlnymi renderowanymi w czasie rzeczywistym! Nie ma lepszej gry niż Tibie, i nie ma lepszej społeczności internetowej niż gracze skupieni wokół tego tytułu. PoLecAm!!! A teraz słitaśny buziak w czółeczko i znikaj z tego forum pograć w polecone Ci tytuły! MiŁeGoDnIa!

O żesz kurdę, z tego wszystkiego nie zauważyłem daty! :) Przepraszam za odgrzebanie tak starego tematu! Mój błąd :D

World of Warcraft tbc - Ci sami twórcy, ten sam klimat, nieco bardziej rozbudowana.

Ostatni post byl w 2007 roku, panowie, troche oglady : P. Topic zamykam. Tym razem bez warnow.

SZUKAM GRY TAKIEJ JAK W TEMACIE I DARMOWEJ MOżECIE MI COS POLECIć ALE TAK DO 512MB RAM I 1GB MHZ