Poszukuje gry podobnej do The Last Remnant

Jak wyzej poszukuje cos podobnego po przejsciu tego 4 razy mam dosc ;d mozna byc nawet mmo wiem ze to jest przerabiane z konosli na pc ale moze cos sie jeszcze znajdzie ;d z podobnych tytulow przeszedlem Final Fantasy VII

z mmo cos podbnego jak sie nie myle to bedzie Atlantica Online w ktora tez gralem i chyba jest jeszcze Dofus i Wakfu ale nie przypadlo mi jakos do gustu

Pozdrawiam

Oj, na PC ciężko jeśli chodzi o jRPG, po kiepskich sprzedażach serii Final Fantasy na PC (nie mam pojęcia czemu...) producenci postanowili zostać na konsolach.

Jedyne co chyba pozostało to FF VIII i Breath of Fire IV, tematycznie (wielkie bitwy) raczej dość niepodobne do Last Remnant, ale lepsze to niż nic. Poza tym, obie gry są świetne.

Jak wyzej poszukuje cos podobnego po przejsciu tego 4 razy mam dosc ;d mozna byc nawet mmo wiem ze to jest przerabiane z konosli na pc ale moze cos sie jeszcze znajdzie ;d z podobnych tytulow przeszedlem Final Fantasy VII

z mmo cos podbnego jak sie nie myle to bedzie Atlantica Online w ktora tez gralem i chyba jest jeszcze Dofus i Wakfu ale nie przypadlo mi jakos do gustu

Pozdrawiam