Poszukuje gry przez LAN

Witam. W dzisiejszym dniu mam do was małe pytanie czy znacie jakieś ciekawe gry które można przejść(chodzi dokładnie o fabułę) ze znajomym/bratem przez sieć LAN np jak Dead Island,Borderland 1,2. Może to być FPS,RPG cokolwiek ale żeby gra także sprawiała nam dużo radości i przyjemności jak wcześniej wymienione dwa tytuły. Dziękuję i czekam na propozycje.

Resident evil 5 , Dead Space 3 , Trine 1,2 , Shoot many robots , Magicka , Portal 2 , Seria Serious sam wciągnie też na paręnaście godzin

Hunted: Demon's Forge,

Neverwinter nights 2

seria splinter cell

Arma2

polecam odwiedzić strone Cooptimus

Two Worlds II

dzięki za te propozycje może znajdą się jeszcze jakieś. Oczywiście tylko takie w których można grać od 2 do 4 osób i przechodzi się opowieść gry a nie pvp z innymi graczami.

Powiem tak gdybyś miał Killing Floora to bym z tobą zagrał :P

A ta gry fabuły nie posiada jako takiej ale zabawa przy niej jest przednia ^^ A jako iż ostatnio udało mi się ją wygrać wraz z DLC to tym bardziej gra się przyjemnie

PS. Klucz do niej jest tani jak barszcz. jakieś +/- 10 zł a uwierz mi, że warto ^^

Lost Planet 1,2

Saint Row 3,4

http://www.co-optimus.com/games.php?id=4&sort=gameName&direction=ASC

tutaj znajdziesz wszystkie gry z coopem :)

A ja w tym czasie pogrywam w Titan Questa z przyjaciółmi W LANie przez GameRangera. :D Naprawdę przyjemnie się biega w czterech. Polecam. :)

Left 4 Dead 2 przez Tunngle ;p mozna nawet smialo w 4 osoby pograc i wiecej najlepsza wersja i sprawdzona ta od NoSteam ;D

ok ok dzięki za propozycje najprawdopodobniej będzie to Two Worlds 2 ale Borderlands 2 zajmie nam dużo czau gramy 3 dni mamy 19 lvl a kolesie latają z 60. Nie wiem jak to jest możliwe a gra jest niesamowita sama w sobie w żadną grę MMO nie grało mi się tak przyjemnie jak w Borderlands 2 polecam wszystkim którzy jeszcze nie grali.

Witam. W dzisiejszym dniu mam do was małe pytanie czy znacie jakieś ciekawe gry które można przejść(chodzi dokładnie o fabułę) ze znajomym/bratem przez sieć LAN np jak Dead Island,Borderland 1,2. Może to być FPS,RPG cokolwiek ale żeby gra także sprawiała nam dużo radości i przyjemności jak wcześniej wymienione dwa tytuły. Dziękuję i czekam na propozycje.