Witam. W dzisiejszym dniu mam do was małe pytanie czy znacie jakieś ciekawe gry które można przejść(chodzi dokładnie o fabułę) ze znajomym/bratem przez sieć LAN np jak Dead Island,Borderland 1,2. Może to być FPS,RPG cokolwiek ale żeby gra także sprawiała nam dużo radości i przyjemności jak wcześniej wymienione dwa tytuły. Dziękuję i czekam na propozycje.
Poszukuje gry przez LAN
Resident evil 5 , Dead Space 3 , Trine 1,2 , Shoot many robots , Magicka , Portal 2 , Seria Serious sam wciągnie też na paręnaście godzin
Hunted: Demon's Forge,
Neverwinter nights 2
seria splinter cell
Arma2
polecam odwiedzić strone Cooptimus
Two Worlds II
dzięki za te propozycje może znajdą się jeszcze jakieś. Oczywiście tylko takie w których można grać od 2 do 4 osób i przechodzi się opowieść gry a nie pvp z innymi graczami.
Powiem tak gdybyś miał Killing Floora to bym z tobą zagrał
A ta gry fabuły nie posiada jako takiej ale zabawa przy niej jest przednia ^^ A jako iż ostatnio udało mi się ją wygrać wraz z DLC to tym bardziej gra się przyjemnie
PS. Klucz do niej jest tani jak barszcz. jakieś +/- 10 zł a uwierz mi, że warto ^^
Lost Planet 1,2
Saint Row 3,4
http://www.co-optimus.com/games.php?id=4&sort=gameName&direction=ASC
tutaj znajdziesz wszystkie gry z coopem
A ja w tym czasie pogrywam w Titan Questa z przyjaciółmi W LANie przez GameRangera. Naprawdę przyjemnie się biega w czterech. Polecam.
Left 4 Dead 2 przez Tunngle ;p mozna nawet smialo w 4 osoby pograc i wiecej najlepsza wersja i sprawdzona ta od NoSteam ;D
ok ok dzięki za propozycje najprawdopodobniej będzie to Two Worlds 2 ale Borderlands 2 zajmie nam dużo czau gramy 3 dni mamy 19 lvl a kolesie latają z 60. Nie wiem jak to jest możliwe a gra jest niesamowita sama w sobie w żadną grę MMO nie grało mi się tak przyjemnie jak w Borderlands 2 polecam wszystkim którzy jeszcze nie grali.
Witam. W dzisiejszym dniu mam do was małe pytanie czy znacie jakieś ciekawe gry które można przejść(chodzi dokładnie o fabułę) ze znajomym/bratem przez sieć LAN np jak Dead Island,Borderland 1,2. Może to być FPS,RPG cokolwiek ale żeby gra także sprawiała nam dużo radości i przyjemności jak wcześniej wymienione dwa tytuły. Dziękuję i czekam na propozycje.