Poszukuje gry

Witam. Poszukuje gry Co-Op (tryb kooperacji) lub Split-screen (podzielony ekran)do gry z bratem.

Sprzęt:AMD Sempron 2500+ 1.4 GHz 1Gb Ram GIGABYTE Radeon 9250 128Mb

Grałem w:

*Seria Lego ( StarWars 1&2 Lego indiana Jones)

*Władca pierścieni :Powrót krola

*Little Fighters 2

*Worms (Armagedon,4,oblężenie)

*Colin McRally

*Street Fighters

*Tekken

*Mortal Combat

*Fifa

Jeżeli podajecie jakies gry to prosiłbym o króciutki opis gry i mam nadzieje że coś mi polecicie.

Witam. Poszukuje gry Co-Op (tryb kooperacji) lub Split-screen (podzielony ekran)do gry z bratem.Sprzęt:AMD Sempron 2500+ 1.4 GHz 1Gb Ram GIGABYTE Radeon 9250 128MbGrałem w:*Seria Lego ( StarWars 1&2 Lego indiana Jones)*Władca pierścieni :Powrót krola*Little Fighters 2*Worms (Armagedon,4,oblężenie)*Colin McRally*Street Fighters*Tekken*Mortal Combat*FifaJeżeli podajecie jakies gry to prosiłbym o króciutki opis gry i mam nadzieje że coś mi polecicie.

LEGO Racers jest fajne, mam nadzieje, że wiesz o co cho ;] (no jeździsz i tyle ;p + do tego jakieś "moce", tylko nie pamiętam, czy akurat w "kampanii" jest coop ale tak to gra jest na dwóch)

jak jeszcze jakieś mi się przypomną to napiszę ;p

Borderlands

Borderlands

yyy chyba nie pójdzie na takim PC-ie ;p

Macie jeszcze jakieś propozycje?

Zagraj w Chicken Invaders (najnowsze jest chyba Chicken Invaders 4 o ile się nie mylę), można zagrać na dwóch graczy ;)

Guilty Gear! Jedna z moich ulubionych bijatyk :D

Dungeon siege 2 może to pójdzie na twojego blaszaka

Guilty Gear! Jedna z moich ulubionych bijatyk

Jest jeszcze nieco nowsze BlazBlue: Calamity Trigger, praktycznie to samo.

Witam. Poszukuje gry Co-Op (tryb kooperacji) lub Split-screen (podzielony ekran)do gry z bratem.

Sprzęt:AMD Sempron 2500+ 1.4 GHz 1Gb Ram GIGABYTE Radeon 9250 128Mb

Grałem w:

*Seria Lego ( StarWars 1&2 Lego indiana Jones)

*Władca pierścieni :Powrót krola

*Little Fighters 2

*Worms (Armagedon,4,oblężenie)

*Colin McRally

*Street Fighters

*Tekken

*Mortal Combat

*Fifa

Jeżeli podajecie jakies gry to prosiłbym o króciutki opis gry i mam nadzieje że coś mi polecicie.