Poszukuję gry. :)

Witam. Szukam gry do +- 60 zł. Typ gry: Strzelanki,RPG, H'n'S.

Sprzęt: Pentium 4 3,0 GHz 2GB ram, GeFroce 6800 XT.

Grałem: Mass Effect 2, DEADSPACE 2, Wszystkie Stalkery, TES 1-4, Spellforce 1-2, CoD 1-4, Wszystkie części Gothic, Prototype, F.E.A.R 1-2, Brink, Assassins Creed 1-2, Guild Wars, R.A.W.

Dragon Age i Dragon Age II, KOTOR i KOTOR2, Divine Divinity, Arcanum.

Mass effect 1 lub 3

Wiedźmin ! Jedynka i potem dwójka na sejwach z jedynki. Zdecydowanie najlepszy cRPG w jaki grałem.

Neverwinter Nights 1 i 2 (nie to gówniane Online!).

Dragon age 1, dwójka jest bardzo kiepska. Jedynka za to, to mistrzostwo świata. To w zasadzie taki Neverwinter Nights 3 jest ;)

Mass effect 1 lub 3. To jest jedna długa historia komandora Shepparda.

Risen. To od gości od Gothica. Wizualnie i mechanicznie go przypomina, choć moim zdanie jest gorsze. Ale nie aż takie złe. Jeśli lubiałeś Gothica, to Risen pewno Ci się spodoba. Mi podobała się dwójka, bo była w klimatach pirackich i można było używać muszkietu, co jest w chyba żadnej innej grze niedostępne (poza Granado Espada, ale to crap jest).

Skoro przeszdłeś Stalkery, to może Fallout 3. Kilmaty postapokaliptcyczne, silnik gry jest z TES:Oblivion. To w zasadzie taki wielki mod na Obka ;)

KOTOR i KOTOR2 jak tu Kolega pisał to Star Wars: Knights of The Old Republic. Świetne, choć już trochę starę gry. Przypominają mechaniką Neverwinter Nights 1, bo są na jego silniku z tego co pamiętam. Fabuła jest niesamowita.

Mirrors Edge. Sprawdź na YouTube jeśli nie znasz. To z kolei na silniku Battlefielda 2, choć nie jest to taka typowa strzelanka.

Resident Evil 6. Jest na PC. Podobno dość dobry, sam grałem zaledwie z godzine na 2 graczy i było całkiem spoko.

Z Hn'S Sacred 1 świetna, choć stara jak Diablo 2, dwujka natomiast całkiem nowa, ale mi osobiście nie przypadła do gustu. I drogi oryginał leży w szufladzie, używany przez jakieś 4 godziny... Najlepiej sam sprawdź, może Ci się akurat spodoba.

Tak poza tematem... wszystkie te gry są single player. W internecie sa miejsca, gdzie takie gry można znaleść za darmo. Nie mogę powiedzieć gdzie dokłaadnie, chociaż to tylko 3 litery, ale mogę napisać Z WIELKICH LITER te oto trzy całkowicie losowe słowa związane z piratami, może nawet z całą zatoką:

Topsel

Papuga

Bukanierzy ;-D

Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy, ekhmm...odnośnie oryginalnych ekhmm...gier oczywiście, to pisz na priw ;)

I oczywiście zachęcam do kupna oryginalnych gier. Audycja zawierała lokowanie produktu.

Miłego grania.

Tak poza tematem... wszystkie te gry są single player. W internecie sa miejsca, gdzie takie gry można znaleść za darmo. Nie mogę powiedzieć gdzie dokłaadnie, chociaż to tylko 3 litery, ale mogę napisać Z WIELKICH LITER te oto trzy całkowicie losowe słowa związane z piratami, może nawet z całą zatoką: TopselPapugaBukanierzy ;-D Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy, ekhmm...odnośnie oryginalnych ekhmm...gier oczywiście, to pisz na priw I oczywiście zachęcam do kupna oryginalnych gier. Audycja zawierała lokowanie produktu.Miłego grania.

Mam nadzieje, ze to jakis kretynski zart? Koles chce kupic gre, a ty namawiasz go do piractwa, uznajac przy tym, ze on nie zna sie na sciaganiu gier? A kto sie nie zna? Przeciez to banalnie proste, a do tego tak rozpowszechnione, ze chyba wsrod mlodych graczy nie ma osoby, ktora by nie wiedziala, skad mozna pobrac pirackie kopie gier. Koles tez to wie i najwyrazniej dokonal wyboru: chce miec legalna wersje gry, wiec wez idz z tym pirackim syfem gdzie indziej. Argh!

Od siebie moge polecic: Torment, Baldur's Gate II, Gra o tron rpg (wcale nie trzeba byc fanem ksiazki/serialu, bo to zwyczajnie dobra gra), Kotor I i II, To the Moon, Bioshock 1, pierwszy Wiedzmin. I wiele innych, ale mam teraz pustke w glowie.

Mam nadzieje, ze to jakis kretynski zart? Koles chce kupic gre, a ty namawiasz go do piractwa, uznajac przy tym, ze on nie zna sie na sciaganiu gier? A kto sie nie zna? Przeciez to banalnie proste, a do tego tak rozpowszechnione, ze chyba wsrod mlodych graczy nie ma osoby, ktora by nie wiedziala, skad mozna pobrac pirackie kopie gier. Koles tez to wie i najwyrazniej dokonal wyboru: chce miec legalna wersje gry, wiec wez idz z tym pirackim syfem gdzie indziej. Argh!

Namawiam ?! Masz coś z głową, czy czytać nie umiesz ? A może TO jest jakiś kretyński żart ? Nigdzie nikogo nie namawiam.

Czy każdy wię skąd się sćiąga ? Zdziwiłbyś się jacy ludzie są tępi. A to, że tutaj koledze zasugerowałem coś, to nie oznacza, że mam go za takiego debila. Nie każdy musi wiedzieć takie rzeczy. Jeśli ty tego nie pojmujesz, to ty masz tutaj problem.

"Koles tez to wie" Tu z kolei to TY sugerujesz, że On jest piratem...

Heh...namawiam go :D Cytuję swoje przed ostatnie zdanie, bedę pisał powoli, żebyś dokładnie przeczytał "I oczywiście zachęcam do kupna oryginalnych gier."

Idź wylewać swoje żale i popłakać nad piractwem gzie indziej.

Ehhh bełkot i Internetowy RAGE... szkoda czasu.

Żeby nie było offtopa, to od siebie polecam jeszcze Crysis 1 i 2. Fajna strzelanka, choć osobiście nie lubię strzelanek to tę dwie przeszedłem ;)

Zaproponuję tobie troszkę starsze gry, ale bardzo przyjemne.

cRPG: Icewind Dale 2 - dolina lodowego wichru zawsze na propsie

Taktyka, Rts: Robin Hood: Legenda Sherwood - jeśli jeszcze nie grałeś musisz zagrać :)

Przygodowa, straszna z deczka: Residen Evil 3: Nemezis

Logiczna, rpg, puzzle: Puzzle Quest - może i puzzle ale grywalność straszliwa

Turówka: Disciples II

Wszystko to znajdziesz w jakichś ekstraklasykach za 9.99 albo 19.99

Z hack n slash gorąco polecam ci serię devil may cry. 3 i 4 są dostępne na PC, choć do 4 potrzebować będziesz już jako takiego piecyka, bowiem grafa żyleta. Najnowszy DMC też sprawdź, jest jednak całkowicie inny niż poprzednie.

Witam. Szukam gry do +- 60 zł. Typ gry: Strzelanki,RPG, H'n'S.

Sprzęt: Pentium 4 3,0 GHz 2GB ram, GeFroce 6800 XT.

Grałem: Mass Effect 2, DEADSPACE 2, Wszystkie Stalkery, TES 1-4, Spellforce 1-2, CoD 1-4, Wszystkie części Gothic, Prototype, F.E.A.R 1-2, Brink, Assassins Creed 1-2, Guild Wars, R.A.W.