Wiedźmin ! Jedynka i potem dwójka na sejwach z jedynki. Zdecydowanie najlepszy cRPG w jaki grałem.
Neverwinter Nights 1 i 2 (nie to gówniane Online!).
Dragon age 1, dwójka jest bardzo kiepska. Jedynka za to, to mistrzostwo świata. To w zasadzie taki Neverwinter Nights 3 jest ![;)]()
Mass effect 1 lub 3. To jest jedna długa historia komandora Shepparda.
Risen. To od gości od Gothica. Wizualnie i mechanicznie go przypomina, choć moim zdanie jest gorsze. Ale nie aż takie złe. Jeśli lubiałeś Gothica, to Risen pewno Ci się spodoba. Mi podobała się dwójka, bo była w klimatach pirackich i można było używać muszkietu, co jest w chyba żadnej innej grze niedostępne (poza Granado Espada, ale to crap jest).
Skoro przeszdłeś Stalkery, to może Fallout 3. Kilmaty postapokaliptcyczne, silnik gry jest z TES:Oblivion. To w zasadzie taki wielki mod na Obka ![;)]()
KOTOR i KOTOR2 jak tu Kolega pisał to Star Wars: Knights of The Old Republic. Świetne, choć już trochę starę gry. Przypominają mechaniką Neverwinter Nights 1, bo są na jego silniku z tego co pamiętam. Fabuła jest niesamowita.
Mirrors Edge. Sprawdź na YouTube jeśli nie znasz. To z kolei na silniku Battlefielda 2, choć nie jest to taka typowa strzelanka.
Resident Evil 6. Jest na PC. Podobno dość dobry, sam grałem zaledwie z godzine na 2 graczy i było całkiem spoko.
Z Hn'S Sacred 1 świetna, choć stara jak Diablo 2, dwujka natomiast całkiem nowa, ale mi osobiście nie przypadła do gustu. I drogi oryginał leży w szufladzie, używany przez jakieś 4 godziny... Najlepiej sam sprawdź, może Ci się akurat spodoba.
Tak poza tematem... wszystkie te gry są single player. W internecie sa miejsca, gdzie takie gry można znaleść za darmo. Nie mogę powiedzieć gdzie dokłaadnie, chociaż to tylko 3 litery, ale mogę napisać Z WIELKICH LITER te oto trzy całkowicie losowe słowa związane z piratami, może nawet z całą zatoką:
Topsel
Papuga
Bukanierzy ;-D
Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy, ekhmm...odnośnie oryginalnych ekhmm...gier oczywiście, to pisz na priw ![;)]()
I oczywiście zachęcam do kupna oryginalnych gier. Audycja zawierała lokowanie produktu.
Miłego grania.