Poszukuje gry

Siema szukam gry na PC bo te MMORPG mnie znudziły ;/

Właściwie to szukam 3D i RPG moje wymagania są następujące:

nowe,

uciągnie wszystko,

piękny świat jak i grafika,

!EW! gra multiplayer,

dużo klas,

dużo rzeczy,

efektowne czary,

długo ją się przechodzi,

fabuła,

cena do 200 zł

nie musi spełniać wszystkich wymagań.

Wprawdzie nie grałem, ale Dragon Age: Początek wypada podobno najlepiej w tym roku.

Też mogę Ci polecić Dragon Age: Początek. Kupiłem ją i nie żałuję. Gra jest naprawdę rozbudowana pod względem ras, klas, ekwipunku. Do każdej rasy i klasy przypisana jest zupełnie inna historia postaci. Ale wszystkie mają jeden główny cel którego Ci nie zdradzę :P

Więc jak wspomniałem- Dragon Age.

Tyle ze Dragon Age jest strasznie monotonny... gra jest piekielnie trudna jak nie masz maga w teamie.. a jak masz to jest piekielnie latwa(wystarczy jeden schemat). Co ciekawsze gry nie mozna przechodzic sposobabi... jedyny sposob to napierdzielanie wrogow... Ja tu bardziej doraddze Wiedzmina :)... Naprawde dobra produkcja.

Właśnie doczytałem, że za pięć dni jest premiera Mass Effect 2. A jak nie zależy Ci na nowościach to na allegro KotOR I i II znalazł byś za jakieś 72zł + przesyłka, a gry naprawdę świetne, szczególnie jak się lubi świat SW.

Tylko przed zagraniem w Mass Effect 2(premiera jest zapowiedziana na 26 stycznia), zagraj w pierwszą część. Sam w nią teraz gram i nawet fajna gierka... Może niektóre dialogi nie są bardzo dobrze dopracowane, ale możesz zagrać. ;)

premiera jest zapowiedziana na 26 stycznia

W Polsce 29 stycznia.

Lol a zdajecie sobie sprawe że on chiał w grze multiplayer? Jeśli multi i rpg to tylko NWN 2

ps. Mass Efect już jest dostepny w pewnych miejscach ( spolszczenie trzeba osobno )

Lol a zdajecie sobie sprawe że on chiał w grze multiplayer? Jeśli multi i rpg to tylko NWN 2

O ile się domyślam to:

!EW! gra multiplayer

Jedyny skrót EW jaki znam to "extinct in the wild", ale w tym przypadku chyba chodziło o "ewentualnie", tylko napisane w jakiś bardzo dziwny sposób z wykrzyknikami, bez kropki, więc raczej nie chodzi mu o wyłącznie o MP.

Mass Efect już jest dostepny w pewnych miejscach ( spolszczenie trzeba osobno )

Ja już widziałem w jakich pewnych miejscach xD.

Zobacz sobie na Risena, sam w niego jeszcze nie grałem. O tej grze są różne opinie. ;)

EW = Extremalnie ważne :D

Polecam gre avatar. Ostatnie 15 godzin spedzilem przy niej. Gra jest tak wciagajaca, ze robilem przerwy jedynie na potrzeby fizjologiczne :D.

No to jak multi to BattleField Bad Company 2. Ma cos z RPG bo zbierasz pokemony(itemy :) )

Chodziło mi o ewentualnie.

Dzięki za pomoc zobaczę te Dragon Age ktoś tam pisał, że nie powie co trzeba zrobić, a ja chyba wiem zabić smoka ?

Aha i poczytam o Mass Efect 2 czy jakoś takk...

No właśnie, główne cele ubić smoka. ;]

To chyba da rade wywnioskowac po samym tytule jak i filmikach na YT :). Bardziej polecam Mass Effect 2(przy okazji Mass Effect 1) niz Dragon Age.... ludzie jaraja sie tym RPG... a tak naprawde jest kiepski.Pewien artykul w CDA fajnie to opisuje:) .

Siema szukam gry na PC bo te MMORPG mnie znudziły ;/

Właściwie to szukam 3D i RPG moje wymagania są następujące:

nowe,

uciągnie wszystko,

piękny świat jak i grafika,

!EW! gra multiplayer,

dużo klas,

dużo rzeczy,

efektowne czary,

długo ją się przechodzi,

fabuła,

cena do 200 zł