Poszukuję gry!

Witam poszukuję gry, po prostu przyjemnej, bez p2w. Może być buy to play. Tak żeby pograć z 40 min dziennie.

Gatunek? Dowolny, wszystkiego spróbuje.

W co grałem:

Aion, Tera (EU gówniany wydawaca, na NA/global trochę laguję)

LoL (zbyt długa rozgyrwka) gra spoko

Dota2 (to samo) też spoko

CS:GO (gram czasami) gra spoko

Tibia (kiedyś wciągała)

PoE (grałem chwile na starym kompie ale not working dobrze? Gra warta polecenia?)

SMITE (pykne sobie czasem arenki)

Metin2 (sztywny rozwój postaci, pełno botów.. serio, kiedyś się grało)

Dragon Nest (ściągam właśnie, grałem kiedyś 20lv miałem, gra się trzyma?)

FIFA (EA)

Co sądzicie o Skyforge?

Bedo lajki, liczę na pomoc. Niech mi nikt nie piszę, że za ogólnie napisałem, czego poszukuję, tylko dawać tytuły.

Skyforge to farma tych samych dungów. Szybko się nudzi. Polecam HoTsa. Gdybyś chciał pograć to pisz. Dodam, że gry w hotsie są szybkie 10/15min.

teso (the elder scrolls online)

warthunder

star conflict

age of wulin (jeśli lubisz takie zabawy nie każdemu przypada do gustu)

W poe się przyjemnie sieka, ja wolę d3, ale fajny rozwój postaci i dobre community zawsze na + jeśli chodzi o path of exile. 40 min dziennie to najlepiej jakaś moba(lol,smite,dota,hots), lub shooter(tu się nie wypowiem bo w nie gram w żadnego).

teso (the elder scrolls online)warthunderstar conflictage of wulin (jeśli lubisz takie zabawy nie każdemu przypada do gustu)

Zagrałem w AoW, ale wyglądało jakoś tak dla mnie - tak dziwacznie. Ale ściągnę i spróbuje znowu

Zagrałem w AoW, ale wyglądało jakoś tak dla mnie - tak dziwacznie. Ale ściągnę i spróbuje znowu

no mówie nie każdemu przypada do gustu są ludzie którym sie podoba ten klimat innym sie nie podoba o gustach sie nie dyskutuje

no mówie nie każdemu przypada do gustu są ludzie którym sie podoba ten klimat innym sie nie podoba o gustach sie nie dyskutuje

Nie no ja wiem, tylko esencji gry nie poznałem, bo początkowe questy + grafika mnie zraziły xd.

Survarium, Rust, World of Warships , a jak lubisz gry podobne do Robocrafta to możesz poczekać na Crossout-a.

Co do dragonnesta: na 80 poziomie same daily questy zajmuja okolo 20-30 minut jest masz party z ogarnietym eq. Gra moim zdaniem nie byla p2w dopiki nie zobaczylem, ze za wylosowanie wszystkich itemkow z deluxe boxow daja 33k golda, ale dobra, mniejsza o to. Jesli ci pve nie przypadnie do gustu to moze pvp? Jesli chcesz polskie gildie to polecam GandziaMafia albo -NoGameNoLife-(oni przyjmuja od 18+ i z mikro). Jesli nie musisz polskiej to moze Ketsumei-Kishidan, wystarczy ze wpiszesz Ket w menu gildii , search i ci znajdzie. I oszczedzaj kase, dopiero wydaj na 80 poziomie.

Zapomnialem powiedziec ze devsy co dwa dni organizuja 'eventy' na 2x ac albo na deluxy boxy, poza tym jesli chodzi o updaty to jest tak:

korea,chiny,sea, na,potem moze rosja,turcja nie wiem czy jeszcze jakies inne kraje maja dn a potem jest dn eu. Osob jest malo ale zawsze znajdziesz party w normalnych godzinach.

Pytanie odnośnie Dungeo Fighter Online - Ściągnąłem, i był do wyboru tylko północna i południowa Ameryka, wziąłem North i pytanie czy będą lagi?

Mało tego, nie chce mi się odpalić.

@edit tera jaka przerwa techniczna jest

I pytanie o to nowe Trove - polecacie?

Może GW2? Wszyscy mówią że spokojnie grając 1h dziennie w GW2 moża być na tym samym poziomie co gracze którzy grają po 5-9h dziennie.

PoE jest świetne ale wymaga dużo czasu, Jesli pasuje ci buy2play i możesz sobie pozwolić na około godzinne granie dziennie kup Diablo.

Witam poszukuję gry, po prostu przyjemnej, bez p2w. Może być buy to play. Tak żeby pograć z 40 min dziennie.

Gatunek? Dowolny, wszystkiego spróbuje.

W co grałem:

Aion, Tera (EU gówniany wydawaca, na NA/global trochę laguję)

LoL (zbyt długa rozgyrwka) gra spoko

Dota2 (to samo) też spoko

CS:GO (gram czasami) gra spoko

Tibia (kiedyś wciągała)

PoE (grałem chwile na starym kompie ale not working dobrze? Gra warta polecenia?)

SMITE (pykne sobie czasem arenki)

Metin2 (sztywny rozwój postaci, pełno botów.. serio, kiedyś się grało)

Dragon Nest (ściągam właśnie, grałem kiedyś 20lv miałem, gra się trzyma?)

FIFA (EA)

Co sądzicie o Skyforge?

Bedo lajki, liczę na pomoc. Niech mi nikt nie piszę, że za ogólnie napisałem, czego poszukuję, tylko dawać tytuły.