Witam poszukuje gry, stara z okolic roku 2000. Jedyne co pamiętam to karabin który sie nagrzewał i trzeba było czekać żeby dalej strzelać, miał magazynek z boku i tłumik z dziurami. Nie wiem czy to coś da ale może ktoś skojarzy.
Poszukuje gry
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Wolfenstein: Enemy Territory. Taką broń posiadał sniper czy tam agent. Problem polega w tym, że każda strzelanka o WW2 czy tam WW1 posiada taką broń :/
Jestem na 100% pewny, że chodzi ci o angielską broń STEN z czasów II WŚ. Pamiętam, że była w Return to Castle Wolfenstein.
Pozdrawiam.
@Edit tu masz linka do wiki, gdzie opisana jest ta broń i w jakich częściach Wolfentsteina jest. http://pl.wolfenstein.wikia.com/wiki/Sten
Stara gra, ale godna polecenia.
Albo mp 34 ta bron tylko pytanie czy ciagle sie chodzilo z ta bronia wez zawez grono poszukiwanych gier dodaj pare szczegolow
Na 100% był to Wolfenstein Enemy Territory.
Witam poszukuje gry, stara z okolic roku 2000. Jedyne co pamiętam to karabin który sie nagrzewał i trzeba było czekać żeby dalej strzelać, miał magazynek z boku i tłumik z dziurami. Nie wiem czy to coś da ale może ktoś skojarzy.