Poszukuje jakiegoś FPS

siemka szukam jakiegoś grywalnego przez ludzi FPS

mój sprzęt

Win XP SP3

4GB ram ( jednak w windowsie pisze że 2.99 )

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

do tej pory grałem w CS 1.6 jednak dużo ludu przestało grać i po prostu wiele serwów świeci pustkami dlatego szukam czegoś całkiem nowego ( tryb rozgrywki taki jak w cs )

z góry thx

Mówisz o CS 1.6 wiec to może być B2P ? Mało szczegółów podałeś .

Combat Arms ale nie wiem haxy jeszcze grają :D

chodzi mi o grę która rozgrywke ma taką jak CS 1.6 .

gra może być B2P ( jeżeli dobrze rozumiem buy 2 play )

grafika mogła by byc lepsza od CS :)

i coś jak w CS tzn mixy czy tam esl lub inne ligi

CS:GO

Wolf Team! Masz to samo tylko minusem jest przemiana w wilka ;/

CS:GO napewno bedzie dobre

Proponuję coś z listy. Jeśli coś nie znajduje się na liście poniżej, prawdopodobnie nie będzie miało takiej populacji, która Ciebie zadowoli.

fpsmi.png

Tak wiem, wiem, że ta stronka nic nie sugeruje. Jednak statystycznie każdy mógł odpalić program i nabić kilka h.

Jeśli nadal ktoś chce się przyczepić, napiszę tylko tyle, że jakiś czas temu był nawet news na tym portalu odnośnie jakichś statystyk z jakichś gier. Jakie były to gatunki/tytuły już nie pamiętam.

@boxy - Zmień system najlepiej na Windows 7, nie jestem do końca przekonany czy WinXP obsługuje 3GB RAMu.

Global Agenda, ale sam nic nie zdziałasz, trochę grałem w s4 league, ale odechciało mi się przez cziterów. Z kumplami, w prywatnym pokoju fajnie się grało, jak było mówione CS, combat arms tam też chyba byli cziterzy. Nie dawno na tym forum było, jak nie byłem zalogowany Stalker Online, ale nie wiem czy projekt nie upadł, no jeszcze jest Ghost Recon Online.

A tak po za tym to : CoD, Batefield bad company, Medal of Honor. Nie piszę tu o częściach typu I, II, itd. Każdy lubi coś innego. Tylko takie gry kupuje się dla multi ;), wiadomo single player też się liczy, ale multi to multi.

A może Blacklight: Retribution?

Gra F2P na steamie. Z tego co pamiętam to od PWE.

Nie ma gry z takim samym "trybem rozgrywki" jak cs oprocz cs:s i cs:go,chyba ze chodzi ci o ten tryb z bomba , czyli Search and Destroy,to prawie w kazdej grze jest :)

CS:GO

Battlefield 2 bad company lub 3

Call of Duty MW 3

Ghost Recon Online - f2p (bardziej strategiczny fps)

Według mnie są to najlepsze fps'y ;)

Planetside 2

To nie jest dział "Szukam MMO", jeżeli szukasz mmofps napisz tam wyczerpujący temat, a zostanie zaakceptowany. Ten praktycznie nic nowego nie wnosi i opis jest ubogi. Temat zamykam.

siemka szukam jakiegoś grywalnego przez ludzi FPS

mój sprzęt

Win XP SP3

4GB ram ( jednak w windowsie pisze że 2.99 )

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

do tej pory grałem w CS 1.6 jednak dużo ludu przestało grać i po prostu wiele serwów świeci pustkami dlatego szukam czegoś całkiem nowego ( tryb rozgrywki taki jak w cs )

z góry thx