Poszukuje kilku administratorów na moje fanpage

Cześć!Nazywam się Adrian(Wonsik).Poszukuję kilku moderatorów na mojego fanpage.Jest on o grach komputerowych i wszystkim co z nimi związane.Sam będę tam się zajmował Dota 2 i grami mmo.

Stanowiska(jeżeli tak to można nazwać)następująco to:

1.Gry singlowe,ich premiery,i ocena ich według siebie;

2.Różnego typu memy związnane z grami;

3.No niby już w niego nie gram ale jak trzeba to trzeba.League of Legend,czyli rózne ciekawostki,informacje itp.

4.Gry indie/retro sam też będę się trochę nimi zajmował ale nie tak do końca.

Opcje dodatkowe:

1.Kanał YT.No przydałby się było by dość fajne,można nawiązać współprace z jakimś istniejącym kanałem.

2.Steamer,może być ta sama osoba co od YT.

Chętnych zapraszam tu pod tematem do zgłaszania się.I tak na koniec,proszę o osoby ogranięte mające min.13 lat i można mieć skype lub Ts3 ale to nie wymagane.

Oferujesz jakieś wynagrodzenie? xP

Jakby co to byłbym chętny, mam średnie doświadczenie jako newsman, pracowałem już na jednej stronie związanej z grami MMO. Często można mnie znaleźć na wszelakich stronach/forach poświęconych grom pod nickiem Immortalos/Mad Ha8TTeR. Znam podstawy PHP i HTML'a. Bez problemu mógłbym nawiązać współprace z portalem mmorpg24.net. Mam 18 lat i uważam się za osobę ogarniętą xD Nie korzystam ze Skype ani TS3 choć mam mikrofon jakby co. Mógłbym zająć się pisaniem o grze League of Legends oraz tytułami single. Jak coś to pisz na PW.

Oferta nieaktualna po uzgodnieniach na PW.

Witam , tak wiec czy jest możliwość zobaczenia projektu tego fanpage ?, czy wszystko jest póki co w planach ? proszę o kontakt na pw w momencie jak znajdziesz chwile czasu, chciałbym się w końcu w coś wkręcić, pozdrawiam.

Witam jeżeli chodzi o gry singlowe to mógłbym się zająć :) Proszę o kontakt pw lub gg 10473886

Nie żebym był zainteresowany ale poszukując osób wypadało by szukać od 16+ taka moja rada , nie chciał bym korzystać z portal / forum które moderuje dziecko , które jeszcze dorasta.

Witam jeżeli chodzi o gry singlowe to mógłbym się zająć Proszę o kontakt pw lub gg 10473886

Wiek,doświadczenie w grach(ile grasz?)

Na początek poleciłbym ci zająć się jednym rodzajem gier. MMO albo Single, bo nie ogarniesz tego.

Cześć!Nazywam się Adrian(Wonsik).Poszukuję kilku moderatorów na mojego fanpage.Jest on o grach komputerowych i wszystkim co z nimi związane.Sam będę tam się zajmował Dota 2 i grami mmo.

Stanowiska(jeżeli tak to można nazwać)następująco to:

1.Gry singlowe,ich premiery,i ocena ich według siebie;

2.Różnego typu memy związnane z grami;

3.No niby już w niego nie gram ale jak trzeba to trzeba.League of Legend,czyli rózne ciekawostki,informacje itp.

4.Gry indie/retro sam też będę się trochę nimi zajmował ale nie tak do końca.

Opcje dodatkowe:

1.Kanał YT.No przydałby się było by dość fajne,można nawiązać współprace z jakimś istniejącym kanałem.

2.Steamer,może być ta sama osoba co od YT.

Chętnych zapraszam tu pod tematem do zgłaszania się.I tak na koniec,proszę o osoby ogranięte mające min.13 lat i można mieć skype lub Ts3 ale to nie wymagane.