Witam wszystkich,
tak jak w temacie poszukuję grupy osób, która gra razem w jakiekolwiek MMO.
Już piszę o co chodzi.
W styczniu tego roku braliśmy udział w imprezie w Łodzi "Startup Weekend Łódź" i wpadliśmy na pomysł, że stworzymy portal dla postaci z gier. Chcemy dać narzedzie graczom, które umożliwi kontakt z grą, jeżeli będziemy wylogowani. Chcemy dostosować użyteczność strony jak najbardziej się da do potrzeb graczy. Sam spędziłem 5 lat w Lineage 2 ale teraz ta gra zeszła na psy, a ludzie z którymi grałem poszli każdy w swoją stronę i nie mam możliwości odnalezienia kontaktu do nich, ponieważ pamiętam tylko ich nicki postaci w jakie się wcielali. Chciałem pograć w TERE Online ale mój laptop nie daje rady tego uciągnąć .
Stąd też piszę tutaj bo może znajdą się osoby chętne, które pomogą nam w beta testach i powiedzą jakie funkcja dla nich były by najbardziej przydatne, a które nie. Chętnie zaprosimy klany/gildie na testy, bo wiem, że wspólna gra daję największa frajdę ale przez to, że się wylogujemy tracimy kontakt z osobami w klanie i nie wiemy co się obecnie zadziało np. czy kumpel nie wbił jeden lvl więcej ode mnie lub zdobył jakąś nową broń. Chcemy usprawnić przepływ informacji o nadchodzących eventach czy jakiś wspólnych klanowych akcjach.
Również poszukuję adminów serwerów prywatnych do współpracy.
Zapraszam na nasz stronę www.ifgard.com i do dyskusji tutaj na forum.
PS. Na beta testy można się dostać po skontaktowaniu się z nami przez stronę w zakładce kontakt lub przez funpage.