Witam poszukuję niewykorzystanego keya do gry "FireFall". Byłbym bardzo zadowolony jeśli to będzie key a nie już stworzone konto. Jeśli ktoś posiada keya i chciałby go wymienić proszę kontaktować się bezpośrednio na moim gg: 25954083. Mam kilka ciekawych propozycji i jestem pewien że żadna z nich nie zostanie rozpatrzona obojętnie.
Poszukuję klucza do bety FireFall
Nie wiem, czy ktoś tak chętnie ci odda klucz do gry, dlatego że niewiele zostało rozesłanych.
Tak ale zauważ że każdy zaproszony gracz otrzymał dodatkowe 2 zaproszenia dla przyjaciół (informacja nie pewna ponieważ przeczytałem to na fansite) więc to chyba nie problem wystawić go na sprzedaż lub wymianę. A poza tym @Alfonso napisał że chce go wymienić, nie pisał że chciałby aby ktoś mu go ofiarował.
Witam poszukuję niewykorzystanego keya do gry "FireFall". Byłbym bardzo zadowolony jeśli to będzie key a nie już stworzone konto. Jeśli ktoś posiada keya i chciałby go wymienić proszę kontaktować się bezpośrednio na moim gg: 25954083. Mam kilka ciekawych propozycji i jestem pewien że żadna z nich nie zostanie rozpatrzona obojętnie.