Wiem, że było już mnóstwo tego typu tematów, ale nigdy nie grałem w PoE, a bardzo bym chciał. Wiem, że OB jest pod koniec stycznia, a jako, że teraz jest dość długie wolne mógłbym tą grę przetestować, o ile znalazł by się ktoś kto by ofiarował mi klucz lub zamienił za coś. Gdyby się znalazł ktoś tak dobroduszny prosił bym o PW ^^
Poszukuje kluczyka
Gdyby ktoś znalazł dwa klucze to jestem również chętny. Byśmy mogli z Daeghun rozpocząć razem zabawę.
Racze przed OB nie będzie żadnych GA, więc kluczy się nie dostanie, sam mam konto aktywne już kilka miesięcy, chyba dziś sprawdzę co zmienili i może nie ma już takiej kiszki jak wcześniej
Spoko jakbyś mógł to napisz co się tam dzieje. A i nie miałbyś może albo twoi znajomi z gier konta na zbyciu do PoE ? Byłbym bardzo wdzięczny
Ja mam ale nie oddam za darmo:) Taki ze mnie Cham:)
ja offeruje wymiane klucz do nowego mmo firefall
Mam dwa kluczyki Ale nic za darmo ^^
**Jak ktoś jest zainteresowany to czekam na pw.
Ja mam akurat konto w POE do oddania ale też za coś(ale nie do mmo)
Co byście chcieli w zamian za konto/kluczyk - Darkeduar/Omega ?
Wielkie podziękowania dla Omega, który oddał konto za darmo. Omega- wielkie dzięki ^^
Sprawa wyjaśniona to temat zamykam.
Wiem, że było już mnóstwo tego typu tematów, ale nigdy nie grałem w PoE, a bardzo bym chciał. Wiem, że OB jest pod koniec stycznia, a jako, że teraz jest dość długie wolne mógłbym tą grę przetestować, o ile znalazł by się ktoś kto by ofiarował mi klucz lub zamienił za coś. Gdyby się znalazł ktoś tak dobroduszny prosił bym o PW ^^