gram na Tureckim proszę o podesłanie
Poszukuje kodu do rammusa
No skoro niemasz hajsu to watpie ze ktos Ci podesle od tak bo chcesz skina wybacz mogles pojechac na IEM lub poprosic wybierajacego sie kolege zeby Ci zdobyl teraz to zapomnij ze ktos Ci da skoro moze pare zlotych na tym zarobic:)
Gram na EUNE' jeśli ktoś wykorzystał go na EUW może podesłac mi
no to jak jest koncert zyczen, to jezeli ktos uzyl go na jakims innym servie niz EUNE(tak, chodzi o kod na metal rammusa), to chetnie przyjme, co moge zaoferowac? w tej chwili nic ;p
o Boze ale biedaki, cebulaki! Nikt wam nie da skina wartego 20zł!!! nawet jak wykorzystał na EUW czy tam EUNE, bo też moze sprzedac
Ja dajmy na to mogę zaoferować nawet 7 invitów do doty 2 ale dote mają wszyscy więc... nie wiem czy ktoś się pokusi gram na EUNE
@Down
No właśnie meh takiej reakcji się spodziewałem. To już każdy ma i wszyscy rzygają tymi zaproszeniami.
Dota2.... hahah
To jest poprostu zalosne cale zycie DAJ ...jak juz chcesz cos dostac za darmo to idz pod kosciol tam troche pojecz o hajs i bedziesz mial te 20 zl na skorke a nie na forum jeczycie
o Boze ale biedaki, cebulaki! Nikt wam nie da skina wartego 20zł!!! nawet jak wykorzystał na EUW czy tam EUNE, bo też moze sprzedac
Wypraszam sobie, ja swój oddałem, i to użytkownikowi, który ma 6 postów
Jeżeli ktoś ma, i może się z nim rozstać, to mogę zapłacić w postaci jakichś gier na steama czy coś.
Ja gram na North Ameryce jakby ktoś był miły albo miał na zbyciu proszę o podesłanie na PW
Okej, wiec jestem w stanie zaoferowac konto do aiona veteran+7dni gp, na koncie znajduje sie tez 11 lvl assassin na anuharcie, pw, gg 5126074 >>> nie daje pierwszy
@server eu east

Panowie, proszę o kulturalną dyskusję i oczywiście na temat. Inaczej temat zamykam.
po kiego h ci ten skin? poszpanować chcesz? czy może zwiększyć skilla wyglądem swojej postaci... nieogarniam o.O
A ty chciałbyś za każdym razem patrzeć na ten sam wygląd postaci ? To się robi w pewnym sensie monotonne.
Skoro juz wszyscy prosza... Jak ktoś jest taki życzliwy, to niech mi dwie bułki i pasztet z biedronki podeśle, oczywiście za darmo, bo hajsu nie mam, z góry thx.
Panowie, proszę o kulturalną dyskusję i oczywiście na temat. Inaczej temat zamykam.
Znaczy się, na jaki temat? Na temat kolesia zakładającego post, na temat sensu kupowania skinów, czy na temat polskiej mentalności w dawaniu czegoś za free? Serio, zgubiłem wątek tego tematu po drugim poście.
Skoro juz wszyscy prosza... Jak ktoś jest taki życzliwy, to niech mi dwie bułki i pasztet z biedronki podeśle, oczywiście za darmo, bo hajsu nie mam, z góry thx.Znaczy się, na jaki temat? Na temat kolesia zakładającego post, na temat sensu kupowania skinów, czy na temat polskiej mentalności w dawaniu czegoś za free? Serio, zgubiłem wątek tego tematu po drugim poście.
Otóż to. Była prośba o kod do rammusa, a teraz rozmowa odnosi się do wielu tematów.
Witam. Chciałbym prosić o podesłanie mi kodu Full Metal Rammus dostępnego podczas IEM Katowice. Tak wiem że można kupić sobie tego skina na allegro ale nie stety nie mam hajsu :/.