Poszukuje kodu do rammusa

Witam. Chciałbym prosić o podesłanie mi kodu Full Metal Rammus dostępnego podczas IEM Katowice. Tak wiem że można kupić sobie tego skina na allegro ale nie stety nie mam hajsu :/.

Stary, rozejrzyj sie. Jesteś w Polsce. Tutaj za darmo tylko w ryj można dostać.

Do niedawna też bym tak powiedział, ale... muszę powiedzieć, że na tym forum (oprócz trolli i pseudo-znawców) jest naprawdę wielu porządnych użytkowników. Nieraz sam widziałem, jak ktoś oddawał coś za nic. Zmieniło mi to nastawienie do polskiej mentalności w sieci (oczywiście na +).

Nikt ci nie da kodu do skina za free 0,o. Przeciez raczej kazdy wpisal go tuz po otrzymaniu kartki.

ale ten kod można używac tak że jeśli ktoś użył np. na EU West to inna osoba może go na nordicu wykorzystać :P więc może ktoś się znajdzie

Jeżeli ktos ma to ja też jestem chetny gram na eu nordic jak co

Tia. Już widze jak ktoś wam da skoro to towar deficytowy obecnie.

Ale marzyć możecie.

A po cholerę ci skin do gry Free2Play? Przecież to nic nie daje.

I w tym między innymi jest piękno lola, za kase możesz kupić jedynie przedmioty które dają tylko nowy wygląd :)

@RaVeN

Nawet czasami za darmo nie dostaniesz :D

Ale serio, nikt ci raczej nie da tego skina, a po drugie każda osoba mogła dostać tylko 1 skin.

Jeśli ktoś gra na West, a teza, którą ktoś podał, że jeśli został użyty np. na Nordic, może zostać użyty na np. West jest prawdziwa, to mam takowy na zbyciu :)

Jednak w polsce mozna dostac cos za darmo :) dziekuje bardzo Aeth.

Na tym forum oczywiście każdy wie wszystko najlepiej i nigdy by się nie podzielił (większość akurat). Radzę spróbować na polskim forum lola, tam masowo dzielą się kluczami (sam jeden wyrwałem), nie to co tu, skąpstwo ponad wszystko.

Ja chętnie zamienie invy do doty2 mam ich sporo za jakis skin rammus/nasus/sivir czy cokolwiek --west--

Invy Doty2 nie są nic warte. Każdy je ma.

Jeżeli ktoś też ma taką sytuację, że użył kodu na innym serwrze niż EUNE, to mógłby mi podesłać. :) Tak z dobroci serca.

@UP MASZ JEDEN POST!!! CZEGO OCZEKUJESZ!? HEJT PROSTO W TWAARZ!

Nie spodziewaj się za wiele.

@UP a ty masz 1386 postów i nie jesteś zbyt życzliwy :(

Jakby Ktos Podeslal Kod Bylbym Bardzo Wdzieczny. Gram Na EU West. Z Gory Dziekuje I Pozdrawiam;)

Ciekawe czy da się już wykorzystane na EU W i EU NE użyć na NA.