Poszukuje kodu na Pantheona + skin

Witam jeżeli posiadasz konto LOL na serwerze US i nie byleś aktywny przez ostatnie 3 miesiące, Riot wysłał do ciebie wiadomość na email z kodem promo na pantheona + skin. Ten kod można użyć na 2 serwerach jednocześnie. Jeżeli byłbyś uprzejmy mi go wysłać odwdziecze się. Gram na serwerze EU więc myślę że raczej nie będzie nieporozumień gdyż oboje możemy wykorzystać ten kod.

Ale jeżeli wpiszesz ten kod na EU to chyba dostaniesz cho'gatha ze skinnem a nie pantheona,przynajmniej ja tak z moim kumplem dostaliśmy.Może się coś teraz zmieniło nie wiem.

Ale jeżeli wpiszesz ten kod na EU to chyba dostaniesz cho'gatha ze skinnem a nie pantheona,przynajmniej ja tak z moim kumplem dostaliśmy.Może się coś teraz zmieniło nie wiem.

Nawet i to by było coś :)

Na tym forum to nie wiem czy znajdziesz posiadacza tego kodu,ale spróbuj na polskim forum LoLa.Kiedyś tam rozdawali teraz nie wiem,ale pewnie nadal rozdają te kody.A jeżeli nie to pozostaje Ci zrobić konto na US i nie grać na nim w ogóle i czekać na maila.

Na tym forum to nie wiem czy znajdziesz posiadacza tego kodu,ale spróbuj na polskim forum LoLa.Kiedyś tam rozdawali teraz nie wiem,ale pewnie nadal rozdają te kody.A jeżeli nie to pozostaje Ci zrobić konto na US i nie grać na nim w ogóle i czekać na maila.

Tja na polskim forum LoL'a to mi wyskoczą dam za 20€ PSC.

Mi tam za free dali :D

Mi tam za free dali

Teraz to już nawet nie ma co pytać tam w odpowiednim dziale bo ostatni post to cho cho lat temu :/

Chyba nie uda mi się tego zdobyć :/

Nie narzekaj ;P Jak tak bardzo zależy ci na skinie to kup PSC :) Sam mam tych skinów chyba ~15 ;) I akurat tego Pantheona nie mam bo byłem aktywny i nie płaczę ;P Pamiętaj, że to nie skin, a umiejętności decydują o tym jak dobry jesteś :)

Ciągle temat aktualny, gdyby ktoś posiadał czekam na Pm'a.

Nagroda na pewno nie ominie.

Ja nie grałem dość długo (na pewno dłużej niż 3 miesiące), chętnie bym dał koda , ale nie dostałem żadnego maila :P Jeszcze poszukam , jak znajdę to na pewno się odezwę :)

Pozdro :D

@UP

A na jakim serwie grasz?

Na EU bodajże :D

#EDIT Grałem dawno temu , teraz już nie , choć nie wiem czy nie wrócę do LoL'a.

Na EU bodajże #EDIT Grałem dawno temu , teraz już nie , choć nie wiem czy nie wrócę do LoL'a.

Musiałeś grać na US by dostać ten kod :/

Aż tak żal odłożyć 20 zł na PaySafeCard i kupić za jednego nawet 2-3 skiny :)?

Aż tak żal odłożyć 20 zł na PaySafeCard i kupić za jednego nawet 2-3 skiny ?

hmmm ciekawe jak za 20 zł = 839 rp kupisz 2-3 skiny gdzie najtańszy skin kosztuje 520 ;s

Najlepiej to zrób konto na US i nie graj przez 3 miesiące proste oraz logiczne i chyba najbardziej opłacalne.

hmmm ciekawe jak za 20 zł = 839 rp kupisz 2-3 skiny gdzie najtańszy skin kosztuje 520 ;s

A sory :) Zapomniałem, że to EU jest... A tak btw to wy macie lepiej niż my na US ;) Bo u nas 20 zł to 650 RP i jakoś daje rade kupić 2-3 skiny tylko trzeba kupować te co są na promocji ;) Jaki problem :) A ceny skinów na obu serwach takie same :P

Witam jeżeli posiadasz konto LOL na serwerze US i nie byleś aktywny przez ostatnie 3 miesiące, Riot wysłał do ciebie wiadomość na email z kodem promo na pantheona + skin. Ten kod można użyć na 2 serwerach jednocześnie. Jeżeli byłbyś uprzejmy mi go wysłać odwdziecze się. Gram na serwerze EU więc myślę że raczej nie będzie nieporozumień gdyż oboje możemy wykorzystać ten kod.