Poszukuje kodu na Pantheona + skin

Witam jeżeli posiadasz konto LOL na serwerze US i nie byleś aktywny przez ostatnie 3 miesiące, Riot wysłał do ciebie wiadomość na email z kodem promo na pantheona + skin / cho'ghat + skin / singed + skin. Ten kod można użyć na 2 serwerach jednocześnie. Jeżeli byłbyś uprzejmy mi go wysłać odwdziecze się. Gram na serwerze EU więc myślę że raczej nie będzie nieporozumień gdyż oboje możemy wykorzystać ten kod.

Od siebie za kod mogę zaoferować konta w różnych grach, lub stricto RP lub RaF'y w LoL'u lub wymienię za konto :

zname.jpg

runki.jpg

Skiny :

Legendary Corki - Red Baron

Pharaon Nidale

Commando Xin

+ Riot Tristana ;)

Też się przyłączam do up

ja również :rolleyes:

Ja również moge dać jakieś skromne 5 zł doładowanie czy coś :)

Dziwne to jest... grałem z rok temu na 3 kontach i ostatnio sprawdzajac poczte nie miałem od nich zadnej wiadomości o skinie ;P

Ja miałem chyba takie z 3-4 xD

Po szkole zobacze, może jeszcze mam ale wiem że dałem jeszcze bratu i koledze, więc nie wiem czy jakiś jeszcze jest.

Ja miałem chyba takie z 3-4 xDPo szkole zobacze, może jeszcze mam ale wiem że dałem jeszcze bratu i koledze, więc nie wiem czy jakiś jeszcze jest.

Odpowiedziałbyś na pm'a ;)

Btw. nadal poszukuje tych kodów.

Mam kod który działa na USie. Na EU już wykorzystałem, chętnie wymienię tego Pantheona na singeda (gram na EU jakby cos)

Posiadam taki kod na pantheona + skin ruthless pantheon (na usie wykorzystalem) i z checia wymienie sie za jakies konto lub doładowanie mozna pisac gg : 9921949 skype: tunia543 lub tez pw albo na tym watku

Posiadam taki kod na pantheona + skin ruthless pantheon (na usie wykorzystalem) i z checia wymienie sie za jakies konto lub doładowanie mozna pisac gg : 9921949 skype: tunia543 lub tez pw albo na tym watku

Dzięki wymiana ok. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam osobę.

Przypominam ciągle poszukuję jeszcze kodu na cho'ghat + skin / singed + skin.

Co oferuję widać w 1 poście..

Oferta poszerzona : poszukiwany również kod na Trynda z DH.

Bump. Oferta ciągle aktualna.

Również się dołączam do prośby jeżeli komuś kodzik nie potrzebny. To proszę o PW. Gram na serwerze EU

Przypominam ciągle poszukuję jeszcze kodu na cho'ghat + skin / singed + skin/ Trynda z DH.

Co oferuję widać w 1 poście..

jakim cudem dostaliście kod ? ja gram aktualnie trzecim kontem ale wgl nic nie dostałem na żadną swoją skrzynkę

@EDIT sory spojrzałem właśnie, chodzi o US a jestem n EU xD

Przypominam ciągle poszukuję jeszcze kodu na cho'ghat + skin / singed + skin/ Trynda z DH.

Do wymiany dochodzi konto w Tibii refugia z palkiem EQ + ~~100cc

Przypominam ciągle poszukuję jeszcze kodu na cho'ghat + skin / singed + skin/ Trynda z DH/Winged Hussar Xin z polskiej Bety, o ile jest możliwość handlu tym.

Przypominam ciągle poszukuję jeszcze kodu na cho'ghat + skin / singed + skin/ Trynda z DH/Winged Hussar Xin z polskiej Bety, o ile jest możliwość handlu tym.

Dodatkowo poszukuję kodu na K-9 Nasus z IEM.

Przypominam ciągle poszukuję jeszcze kodu na cho'ghat + skin / singed + skin/ Trynda z DH/Winged Hussar Xin z polskiej Bety, o ile jest możliwość handlu tym/k-9 nasus/ + pax sivir.

A ja Arctic Warfare Caitlyn.