Jest ktoś chętny do grania ? ;D Dziś dopiero wystartowałam a mało polaków tam jest gdzie aktualnie się znajduję więc jeszcze nie ma takiej płęnej frajdy. Mam dopiero lvl 6 ale do jutra powinnam nabić większy xd . jbc. pisać .
Poszukuje kogoś do grania [SEA]
Czemu na SEA skoro jest już EU?
Bo jakoś tak trafiłam na to wchodząc na stronę http://dn.cherrycredits.com/
To podasz link do EU, to przejdę tam. ^ ^
Dziękuje ;3
Dziękuje ;3
Tylko właśnie mam jeden problem w tym momencie, ściągnęła mi się wersja DragonNestEUSetup31. Jednak gdy włączam pojawia się klepsydra a gra się nie włacza, czeba dłużej odczekać czy mam problem z kompem, bo jeszcze nie ogarniam xddddd
1.3 posty?Edycja...
2.Poczekaj chwilę
Używaj opcji edytuj. Ew. double post zgłoś modowi do usunięcia.
@Topic
Spróbuj uruchomić jako administrator.
Ok, Ok.
Do usunięcia ? Ja dalej nie umiem wejść do EU, nie chce mi sie wog włączyc instalacja xDD.
a odinstalowałaś poprzednią wersję xd.
miałem ten sam problem wystarczyło pobrać gotowego klienta z neta i wszystko śmiga
Ja gram na SEA..
Nawet na pvp lagów nie odczuwam ;o.
Lagi są na Sea a nie odczuwasz bo się przyzwyczailes hehe na Sea jakoś miedzy 0.12 a 0.2sek opóźnienia było a w non targetach to duuzo i zazwyczaj jest tak ze przegrywamy z graczami co mieszkają bliżej serwerów. A tak po za tym polecam wersje EU i pochwale się ze część mojej gildii z tery online przechodzi właśnie na DN EU:-) nazwa gildii to HUSARIA. Wiec dlaczego by nie opanować serwery DN? Hehe pozdrawiam
no ok, odinstalowałam wersję SAE. Instalacja EU jest strasznie u mnie zamulona, gdy już wszystko idzie dobrze musi być coś co mi popsuje chumor. Instalacja zatrzymuje się przy połowie i nie idzie dalej. Całą noc przetrzymałam myśląc, że dłużej może to potrwać jednak lipa. Miał ktoś taki problem, czy po prostu mi faktycznie czegoś brakuje.
A męczy mnie już to.
Moge z Tobą pograć na SEA, mam tam chyba palladyna na jakims 18 lvlu.
Tylko ostrzegam, nie grywam duzo, moze godzinke - dwie dziennie.
Jak cos to wal na PMa.
Chętnie zagram na EU od początku
Brakuje Ci pewnie sterowników...Framework4 http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851
Jaki system używasz WinXP,Win7?
niezła rada jak na sea mogła grać, a na eu nie . Coś mi mówi, że instalacjia siadła, pobierz ponownie, jak to nie pomoże będziemy kombinować dalej.
Już jest wszystko okej ;D. Zainstalowałm w końcu xd Więc teraz grywam na EU ;d. więc chętni do grania moga piisać ;D.