Poszukuje koleżanki do gier mmo i nie tylko ;)

Witam,

szukam koleżanki, która chciałaby pograć w jakąś grę MMO lub w coś innego. Niestety mam pecha i w moim otoczeniu nie ma takich osób więc tworzę temat na tym forum. Wiem że to głupie ale co tam może jednak coś z tego wyjdzie kto wie.

Pozdrawiam :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Byl juz kiedys taki temat i zamienil sie w "dyskusje" o tym jaki to autor jest/ nie jest, ale ostatecznie znazla sie chyba jakas dziewczyna. Tobie tez tego zycze.

PS.Gdybym byl dziewczyna to chyba bys wygral obrazkiem koichiegozawarudo.thumb.jpg.179c5f0faaeff49579c93

Po 1

To won z chińskimi bajkami

Po 2

Na cholerę się wypowiadacie?

Po 3

Jakby to dziewczyna szukała chłopaka do grania w gry MMO to byście do niej spamowali jak debile i byście jej pewnie jeszcze itemki z IS kupowali

@Savl

Więc owe forum stało się serwisem matrymonialnym dla graczy. Spoko ja się na to piszę. (ja to bym dodał jeszcze wzorzec jak na "szukam mmo" np. kolor włosów, barwa głosu, jaką klasą preferuje grać etc.)

Po 1

To won z chińskimi bajkami

Po 2

Na cholerę się wypowiadacie?

Po 3

Jakby to dziewczyna szukała chłopaka do grania w gry MMO to byście do niej spamowali jak debile i byście jej pewnie jeszcze itemki z IS kupowali

Po 1

Uff dobrze ze "chińskich" bo bałem się już o japońskie ale jak widzę one są spoko wiec pozostawiam swoje

Po 2

Wypowiadają się po to...bo po to jest temat wiec warto dać do zrozumienia osobie która zakłada taki dokładnie temat ze jest ciężko ale jednak może się udać

Po3

to zależy ja tam takich kobiet nie lubię bo przeważnie okazują się Zbyszkami itp. wole mieć pewność z kim gram i komu kupuje wiec najpierw dziewczyny poznaje w realnym świecie a później namawiam do grania mam już 4 koleżanki co uważam za niezły wynik :P

@Savl 

Więc owe forum stało się serwisem matrymonialnym dla graczy. Spoko ja się na to piszę. (ja to bym dodał jeszcze wzorzec jak na "szukam mmo" np. kolor włosów, barwa głosu, jaką klasą preferuje grać etc.)

Jakbym miał to jakoś normalnie skomentować to bym warna dostał Kappa

Po 1

Uff dobrze ze "chińskich" bo bałem się już o japońskie ale jak widzę one są spoko wiec pozostawiam swoje

Po 2

Wypowiadają się po to...bo po to jest temat wiec warto dać do zrozumienia osobie która zakłada taki dokładnie temat ze jest ciężko ale jednak może się udać

Po3

to zależy ja tam takich kobiet nie lubię bo przeważnie okazują się Zbyszkami itp. wole mieć pewność z kim gram i komu kupuje wiec najpierw dziewczyny poznaje w realnym świecie  a później namawiam do grania mam już 4 koleżanki co uważam za niezły wynik 

To może zostaw gościa w spokoju i niech sobie w spokoju szuka tutaj dziewczyny do gier?

Super, to Ty tak poznajesz dziewczyny, które grają sobie w gierki, ale on jest inny i szuka na forum.

No beczka beczka

Może będzie z tego gównoburza

Kappa

4Head

Miałem kiedyś koleżankę-szamankę w Metinie. Buffka 70lvl, kurczę sztuka jakich mało, chyba nawet błogo i pomoc na P.

Miała na imię Patryk.

Zabierasz się za to ze złej strony. Wbrew pozorom dużo łatwiej poznać dziewczynę w realu(biedronka ujdzie od biedy) i namówić ją do grania, niż szukać dziewczyn grających w MMO, gdyż większość jest już zajęta albo ma dosyć końskich zalotów nastoletnich amantów. A jeśli nie jesteś w stanie zagadać do prawdziwej dziewczyny, to i tak nic by z tego nie wyszło.

20zł/h i moge byc Twoja kolezanka od MMO, co mi tam, nawet moje imie Ci pozwole wybrac.

Tylko wiedz, ze jako kobieta bede straszna suka, dropniesz itemek, dostaniesz buffy od innej lafiryndy, wbijesz lv szybciej niz ja i c**j, reszte wieczoru mozesz sobie te swoje durne bajki ogladac, mnie boli glowa.

20zł/h i moge byc Twoja kolezanka od MMO, co mi tam, nawet moje imie Ci pozwole wybrac.

Tylko wiedz, ze jako kobieta bede straszna suka, dropniesz itemek, dostaniesz buffy od innej lafiryndy, wbijesz lv szybciej niz ja i c**j, reszte wieczoru mozesz sobie te swoje durne bajki ogladac, mnie boli glowa.

k**wa skisłem xD

Ostatnio oglądałem, stream z WoW-a i ktoś powiedział na komunikatorze "weź ogarnij w końcu ten heal" - czy jakoś tak, to babka zrobiła focha i powiedziała, że musi już iść XD, facet by powiedział, "weź sp#$%^%&aj", albo "zaraz będziesz sam healował", ale, żeby focha robi - nigdy !

Kobiety za bardzo się spinają i biorą do siebie też za dużo, trzeba zawsze uważać, żeby toto nie urazić :P

ps.

@Yamiji w biedronce pozna biedną dziewczynę, która zapewne nie będzie chciała grać tylko się bzykać (bo nie ma komputera) - więc odpada na starcie

Ostatnio oglądałem, stream z WoW-a i ktoś powiedział na komunikatorze "weź ogarnij w końcu ten heal" - czy jakoś tak, to babka zrobiła focha i powiedziała, że musi już iść XD, facet by powiedział, "weź sp#$%^%&aj", albo "zaraz będziesz sam healował", ale, żeby focha robi - nigdy !

Kobiety za bardzo się spinają i biorą do siebie też za dużo, trzeba zawsze uważać, żeby toto nie urazić 

Nawiązując do tego, to na początku swojej kariery bycia healerem zdarzały się momenty kiedy strzeliło się focha na kogoś. Aczkolwiek najczęściej ta osoba jako jedyna ginęła, reszta oczywiście żyła. Plus jak ktoś nie słuchał moich komunikatów również ginął, bo po co się wysilać? :) "Przecież dziewczyny nie potrafią grać" -> ile to razy z czymś takim się spotkałam, co nie zmienia mojej perspektywy, że WIĘKSZOŚĆ dziewcząt nie nadaje się do grania. :)

Nawiązując do tego, to na początku swojej kariery bycia healerem zdarzały się momenty kiedy strzeliło się focha na kogoś. Aczkolwiek najczęściej ta osoba jako jedyna ginęła, reszta oczywiście żyła. Plus jak ktoś nie słuchał moich komunikatów również ginął, bo po co się wysilać?  "Przecież dziewczyny nie potrafią grać" -> ile to razy z czymś takim się spotkałam, co nie zmienia mojej perspektywy, że WIĘKSZOŚĆ dziewcząt nie nadaje się do grania. 

Pewnie masz 150cm wzrostu i 90 kg?

Pewnie masz 150cm wzrostu i 90 kg?

A Ty to pewnie alfa prawdziwy, najlepszy z najlepszych. Kim jesteś żeby tak szybko ocenić kogoś kto gra w gry? Musisz od razu stereotypami sypać?

Są dwa typy albo grubaska z kotkiem albo slicznotka ktora siedzi na twitchu i nabija ogladalnosc przez swoje cycki wylewajace sie przez dekolt

widzę że jesteś bardzo ogarniczony xd ale czego się spodziewać po graczu lola xD

Ja biore 100 na klate i gram warriorem. No i oczywiscie wale z aksa.

Powodzenia w poszukiwaniach, ale moja rada jest taka. Znajdz laske do wspolnego gierczenia juz w samej grze. Bo takie poszukiwania na forum sa dosyc sztuczne i wydaje mi sie, ze niekoniecznie musicie do siebie pasowac charakterem, aby przyjemnie wam sie wspolnie ratowalo swiat przed hordami goblinow i innych maszkar. Wiesz jak jest. Poznalem wielu wspanialych ludzi grajac, ale relacje nawiazywalismy tak naturalnie, zwyczajnie wpadajac na siebie przypadkowo na serverze i zaczynajac ze soba gadac. To chyba najlepsza droga. A jeszce lepiej, gdybys znalazl taka osobe w rzeczywistym swiecie. Ale to juz inna para kaloszy.

Są dwa typy albo grubaska z kotkiem albo slicznotka ktora siedzi na twitchu i nabija ogladalnosc przez swoje cycki wylewajace sie przez dekolt 

No co ty. Moja luba LO spedzila buffujac w Metinie 2, a teraz orgywamy razem inne gry w coopie i nie pasuje do twoich 2 kategorii : ). Chociaz i tak wydaje mi sie, ze robisz sobie jaja :<

Zamiast szukać dziewczyny "do grania" na forum nie lepiej po prostu wybrać tytuł, który cię zainteresuje, dołączyć do jakiejś sensownej gildii i ów dziewczynę poznać tam? Wbrew pozorom sporo kobiet gra w mmorpgi.

Rozumiem, że dla Ciebie najważniejszy jest wygląd i nic ponad to? Bo mnie najlepiej grało się z osobami z fajnym charakterem, a mało mnie obchodziło jak wyglądali. Ciekawe zdziwienie ma się gdy dochodzi do spotkania klanowego/gildiowego. Ale cóż ja mogę wiedzieć, zapewne grałam mniej niż zacny Pan ryjcio.

Co do tematu, to popieram despa, ponieważ sama swego czasu grałam w klanie z siedmioma dziewczynami i było całkiem ciekawie :)