Poszukuje kompana do gry

@Cycuszek Same kłopoty sprawiają... no co poradzić. 

Zrobiliby całość na steamie bez bawienia się w dodatkowe launchery skoro i tak gra dostępna jest przez platformę pana G  
Ja mykam spać. Miłej nocy wszystkim  

Launcher ESO jest jak kobieta - kapryśny czasem trzeba pogłaskać i wszystko będzie dobrze :D szczerze to zapomniałem o odpaleniu jako administrator ^^ punkt dla Ciebie. PS dobrze, że nie zrobili tylko na Steamie, bo cena by była dość niewesoła ;)

@Sevaril nie do końca. Zauważ, że często gry które dostępne są tylko na steama są sprzedawane na allegro i innych tego typu stronach w dużo niższej cenie. Płacisz mniej, dostajesz wersję digital o wszyscy szczęśliwi :D

Ja jesten fanem pudełkowych wersji :D ale owszem masz rację niekiedy można trafić jakąś perełkę w dobrej cenie. :)

@Sevaril Przykładowo kilka lat temu dorwałem Skyrim:LE za jedyne 40zł :D
Teraz można go kupić już za ok. 50zł... ale wtedy?!

Witam,
Jako, że bardzo spodobał mi się Skyrim postanowiłem zainwestować te 70zł i kupić TESO Gold Edition na przecenie.
Jakoś poniedziałek/wtorek powinienem mieć już tytuł na swoim komputerze...
Tutaj rodzi się pytanie czy zechciałby ktoś kto ma już jakieś doświadczenie z tą grą przedstawić mi wszystko od podstaw?
Nie chodzi mi tutaj oczywiście o rzeczy typu "Co to jest mana?" :D tylko rzeczy stricte związane z TESO.
Jak funkcjonuje cała ta społeczność, co z czym się je itd...
Pozdrawiam!