Mam juz postać 22lv lucznik, ale naszła mnie ochota pograć od nowa inną klasą czy znajdzie się ktoś chętny na wspólną grę?
Poszukuje kompana do neverwinter
Pewnie że się znajdzie tylko musze pobrać ale to zajmie max 1 godzine,napisz jeszcze czy masz ts'a.
TS ogarne to nie problem PW!
Chciałbym zacząć już o 20.00 smiało piszcie !
ja bym pogral mam 34 lvl ale nie od nowa
Też był bym chętny, ale powiedzcie czy trwają jakieś prace, bo nie mogę do gry wbić od 3 dni i niby jakieś trwają.
Dzisiaj ściągnę, i wejdę do gry.
@edit: Jednak nie mogę, chyba jakieś prace.
To kupyu trzeba jakoś wszystkich zebrać, prace codziennie trwaja od 16-18 ;d
Zbierajcie, ja już pogrywam, na razie 9 lvl łucznik, ale nie wiem czy nie zmienić klasy.
Proponuję zebrać ekipę i dołączyć do jakiejś aktywnej Gildii. Ja dziś po 20 będę zaczynać swoją przygodę od 0.
Lepiej sami załóżcie. Poza tym bez gildii też można miło pograć.
Sigmar, grasz już? Ja dalej mam te prace już 4 dzień. Grasz normalnie z launchera, przez Steama czy przez Arc?
Mozna grac normalnie. I kolega zle powiedzial pare postow wyzej - raz na tydzien, w czwartki o ile sie nie myle od 16-18 trwaja prace serwisowe, plus w losowe dni jesli wprowadzaja dodatek/wiekszy patch
Co do cb to bym polecal sprobowac opcji napraw, powinno przeskanowac i wykryc co jest nie tak
Ogólnie doczytałem się, że to może być blok. Wyłączyłem zaporę i antywira, przeinstalowałem z 20 razy i nic. Na innym kompie weszło bez zarzutu przy włączonym antywirze i zaporze. Nie wiem co się dzieje, nie pogram raczej a szkoda ;/
Jak już nabijecie 60 lvl to mogę z wami na dungi połazić...
Tak a propo, to faktycznie gildia najlepsza będzie . W nadchodzący weekend ma być 2x exp
, więc zachecam do gry
Bez Gildii to nie uda zrobić się tak, że zawsze będą osoby z ekipy dostępne, dlatego gra może się nudzić. Będąc w Gildii można sobie zawsze siedzieć na oddzielnym kanale na Teamspeaku ekipą. Można też pokusić się o stworzenie własnej Gildii, jednak moje pojęcie o grze jest tak niskie, że ja tego bym się nie podejmował. Ja jedynie mogę wykonać stronkę/forum.
Jeszcze gracie? Chętnie bym zaczął od nowa, miałem 60 lvl przed wejściem dodatków, bo potem usunęło mi większość przedmiotów i porzuciłem grę. Także chętnie bym się pisał, zagrałbym GWF, bo tylko nim mniej więcej ogarniam.
Mam juz postać 22lv lucznik, ale naszła mnie ochota pograć od nowa inną klasą czy znajdzie się ktoś chętny na wspólną grę?