Witam ,zaczynam grac w Aiona i w takim razie poszukuje Legionu bo tak się chyba nazywa jest zamiast Gildii. Nie musi być dużo ludzi ważne żeby większość była online.
Proszę o odpowiedzi : ) Jaka rasa i nicki Pozdrawiam
Witam ,zaczynam grac w Aiona i w takim razie poszukuje Legionu bo tak się chyba nazywa jest zamiast Gildii. Nie musi być dużo ludzi ważne żeby większość była online.
Kolego.Nawet nie podałeś nazwy serwera gdzie grasz i po jakiej stronie :/
OK, przed chwilą zrobiłem postać . Gram an serwerze Anuhart , rasa Elyos.
No niestety Ja gram na nexus asmodian Pozdrawiam
ok, To czekam na dalsze propozycje; p
wiekszosc ludzi /polakow gra na nexusie wiec rozwarz zmiane servera (asmo)
Powiedzcie mi jak sytuacja na serwerach Anuhart/Nexus Asmo/Ely Gdzie wiecej polakow
I tu i tu jest bardzo dużo polaków i legionów polskich. Nexus i Anuhart to najmłodsze serwery i tam warto chyba zacząć, choć na starszych też widzę sporo nowych osób. Na nexusie przewaga polaków jest chyba po stronie Asmodian co do Anuhart to nie wiem ale zamierzam tam również zacząć grać.
wiekszosc ludzi /polakow gra na nexusie wiec rozwarz zmiane servera (asmo)
hahahahahahahahahhahahaha , zgaduje że masz 20lvl na Anuhart wszyscy prawię mają 55-60.. Więc nie Pierdo....Piernicz mi tutaj że Nexus to zaludniony serwer gdzie 99% to Polacy bo mnie wkurzać to zaczyna... Anuhart według statusów serwerów jest 1 i najbardziej zaludnionym serwerem...Także nie wpiedzielaj kolegi w błąd
)
Ps. Polecam LegionaryPL same 60lvle i 30+ wiek.
To żeby nie tworzyć nowego tematu, ja też szukam legionu. Serwer Nexus, strona Elyos
@ SueSoi
Zapraszam w grze na whisper do /w Nekx /w Kiirito /w Godziro
@Kyre
Serwer Anuhart rowniez posiada duza ilosc polskich graczy jak rowniez wiele polskich legionow po stronie elyos
Thor
Polski Wilki
OutOfControl
Divine Anihilators
Polacy
Anielskie Imperium
Fairy Tail
i wiele wiele innych
@Mumans
W obu nacjach znajdziesz polakow, jednakze jesli chodzi o roznice miedzy serwerem Nexus a Anuhart polecam Anuhart ze wzgledu na ceny, przyklad Gp na anuhart 24-26 kk Nexus 36-40 kk za sztuke.