Poszukuje ludzi do ekipy 5vs5 i 3vs3

Tak jak w temacie. Poszukuje kilku osob lub juz zlozonego team'u do grania rankingowych meczy w LoL'u. Grywam roznie w zaleznosci od pracy. Ogarniam kilka postaci. I chyba na tyle :) Kontakt jak narazie tylko przez forum.

Jestem chętny... Mam tylko jedno pytanie.. EU Nordic&East?

Ogarniam większość postaci

Z chęcią pogram EU Nordic & East nick: fizekPL

ts3 (posiadam serwer)

Ventrillo 2.1.4

Fizek wyslalem zaproszenie. Przydalby sie komunikator glosowy. Jak ktos jeszcze chetny zapraszac "Sokol bdg". Gram oczywiscie na east

siema pograłbym z wami

nick:haxior

ts3: jest

Ktos jeszcze chetny? Czym wiecej osob tym lepiej :)

Ja byłbym chętny ale jestem na wescie

Mogę z wami zagrać na east. Z tym, że miałbym 1lv konta bo aktualnie gram na west ;)

Ok. okazało się że pamiętam passy na stare konto i jest już na east. Nick Sogat.

Chetni pisac w grze do "Sokol bdg" , gram z kazdym nie warzne jaki lvl. Liczy sie zgranie i minimalne ogarniecie.

Propozycja nadal aktualna :) Przypominam ,ze serwer east a moj nick to "Sokol bdg" smialo zapraszac:) Jak dostepny na lol'u to zawsze chetny na gry. NIe wazny LvL a wazne ogarniecie :)

Jak rankedy, to moge grac. Solo + ruski mnie nie bawią.. Inv StaszyY

Chętnie pyknę jakiś meczyk , zwłaszcza rankeda .

Nick: Edvyn

Gram na wschodzie .

Nordic-East

Only PL and ENG

Chyba ja tu tylko gram na North America ?

Nick: Maxiteki

Tylko EAST! Inny region nie wchodzi w gre. Chetni pisac w grze do "Sokol bdg".

Tak jak w temacie. Poszukuje kilku osob lub juz zlozonego team'u do grania rankingowych meczy w LoL'u. Grywam roznie w zaleznosci od pracy. Ogarniam kilka postaci. I chyba na tyle :) Kontakt jak narazie tylko przez forum.