Poszukuje ludzi do gry

Witam.

Poszukuje ludzi do gry League of Legends.

Wymagania:

-Wiek 17-20+ :D

-Doświadczenie nie musi być bardzo duże byle by nie feedować przeciwników i używać mózgu do gry;p

-I oczywiście troszkę dawki humoru by gry nie były sztywne;p

hmm coś o sobię:

Jestem Kuba lat: 17(18 w grudniu) rocznik 94.

Myślę że jestem dobrym graczem w lola grałem dawniej jakoś z 2 lata temu i skończyłem wtedy gre miałem konto z 30 lvlem lecz rankedów nie zaczynałem brakowało mi teamu.Teraz poszukuje ludzi do gry aby nie było nudno i można było zagrać w końcu rankedy.

Dodam jeszcze że gram odnowa mam już 16 albo 17 poziom konta, głównie lubię grać Olafem(offtank),Malphite(tank),(nidalee ap),Nunu(jungler),Zilean(mid)wymiatam ;d teraz zbieram na shaco uwielbiam go w jungli;p

Liczę na to że odezwą się tu ludzie ;p

Jeszcze czego brakuje to:

Kanału na którymś z komunikatorów

mogę używać:

Ts'a

venta

innych

byle nie skype zamula troche mi lola;d lecz w ostatnim wypadku mógł bym ;d

Gram z nickiem: AverizPL

Pozdrawiam i czekam na was.

Piszcie coś o sobie i swoje nicki w odpowiedziach lub po prostu piszcie w grze lecz wolał bym tutaj. pod tematem

Witaj ja moge mam mikro itp lecz mam 16 lat :X

Jak co wiecej na PW lub w grze SzymuP

lepiej jak co pw :D sie dogadamy :D

Witam chętnie z Tobą zagram dobijam właśnie 30 lvl ulubiona postać to Irelia gram głownie nią żadnym prosem nie jestem ale i debilem też nie^^ mikro jeśli trzeba wygrzebie wiosenek 19 ^^ pm w grze ModyKoks

Ohayooo mam na imię Mateusz, dla przyjaciół Quaczek (mam dość długie włosy). Mam 18 lat gram w lol'a już trochę czasu (30lvl) nie jestem jakimś tam wielkim prosem tej gry ale coś się umie, rankedy średnio, gram dobrze ale nie na tyle, żeby wycarrować randomy po zagranych 70+ rankedach mam 1200 elo xD więc stoję w punkcie wyjścia. Gram głównie na bot lane jako ad carry (caitlyn, tristana, kog'maw, vaynie) lub supp (blitzcrank, soraka, sona, taric, w ostateczności alistar). Jeśli byłbyś chętny pisz priva.

Skoro tylu chętnych może po prostu zrobimy swój team i będziemy grywać ;p kanał sie jakiś załatwi i po problemie gra będzie piękna ;d.

Co wy na to ;d

Ja też mogę zagrać - 17 lat, spory staż główne pozycje jungla i top. Kanał TS/Vent - nie ma problemu, mogę nawet serwer załatwić.

mam pytanko mogę sie dołonyczyć mam 13 lat i to jedyny minus inne z wymagań dobrze ogarniam

30 lv, 315 winów i 18 lat - chętnie z wami zagram, nick w grze Pattryko ( preferuje Jungle/solo top) pisz na gg albo w grze (gg: 23083927)

Chcę zrobić team z tych osób:

-Kajoj ( prosze mi podać nick na PW albo zaprosic w grze)

-LedgersXe (nick: GreatOne94)

-Quaczekk ( prosze mi podać nick na PW albo zaprosic w grze)

-ModyKoks (nick: Majzel)

-SzymuP ( prosze mi podać nick na PW albo zaprosic w grze)

Mój nick: AverizPL

Dobra wystarczy tyle osób.

Nie będę reagował na następne propozycje.

I dziękuje wszystkim który chcieli zemną zagrać napewno w przyszłości się odezwę

Pozdrawiam

Witam

Też chętnie pogram mam 30 lv

Gram na EU NORDIC & EAST

Nick: SshimaPLx

Witam.

Poszukuje ludzi do gry League of Legends.

Wymagania:

-Wiek 17-20+ :D

-Doświadczenie nie musi być bardzo duże byle by nie feedować przeciwników i używać mózgu do gry;p

-I oczywiście troszkę dawki humoru by gry nie były sztywne;p

hmm coś o sobię:

Jestem Kuba lat: 17(18 w grudniu) rocznik 94.

Myślę że jestem dobrym graczem w lola grałem dawniej jakoś z 2 lata temu i skończyłem wtedy gre miałem konto z 30 lvlem lecz rankedów nie zaczynałem brakowało mi teamu.Teraz poszukuje ludzi do gry aby nie było nudno i można było zagrać w końcu rankedy.

Dodam jeszcze że gram odnowa mam już 16 albo 17 poziom konta, głównie lubię grać Olafem(offtank),Malphite(tank),(nidalee ap),Nunu(jungler),Zilean(mid)wymiatam ;d teraz zbieram na shaco uwielbiam go w jungli;p

Liczę na to że odezwą się tu ludzie ;p

Jeszcze czego brakuje to:

Kanału na którymś z komunikatorów

mogę używać:

Ts'a

venta

innych

byle nie skype zamula troche mi lola;d lecz w ostatnim wypadku mógł bym ;d

Gram z nickiem: AverizPL

Pozdrawiam i czekam na was.

Piszcie coś o sobie i swoje nicki w odpowiedziach lub po prostu piszcie w grze lecz wolał bym tutaj. pod tematem