Poszukuje ludzi do projektu

Witajcie!

Mam w planach otworzyć serwer TS3 w raz z portalem+forum. Nie będzie jednak to typowy mass publik TS3. Mam w planach stworzyć pewien projekt zrzeszających różne ekipy, z różnych gier. Coś na wzór hm NovaSociety lecz nie do końca. Planuje wdrążyć w owy projekt także coś w stylu turniejów/konkursów. Projekt ten można nazwać, w skrócie taką społecznością ludzi grających głównie online. Aktualnie posiadam serwer VPS na TS3 (200 slotów myślę, że na początek starczy), hosting www i myślę nad domeną. Do projektu szukam:

*2-3 administratorów TS3 (ogarniających i kulturalnych czyt. nie zachowujących się dziecinnie)

*pomocnika/ów do strony głównej

Wszystkie propozycje współpracy proszę zgłaszać tym szablonem:

Imię:Chętny na stanowisko:Wiek:Dlaczego Ty?(Krótko, zwięźle i na temat):

Mile widziane jakieś propozycje, pomysły etc.

Podstawowe pytanie - ile płacisz?

Mam ogromny bagaż doświadczeń w administrowaniu stronami / forami, więc nie widzę przeszkód. Podstawowym motorem napędowym są jednak zielone.

Nie mam zamiaru nikomu płacić. Wszystko ma być robione z pasji/rozrywki, a nie dla kasy. Więc na przyszłość do wszystkich, którzy myślą, że szukam kogoś komu będę płacił to niech lepiej nie marnują swojego czasu na pisanie, w tym temacie bo mija się to z celem.

Za mało wytłumaczyłeś, więc nikt nie będzie ślepo wbijał w coś o czym nie ma zielonego pojęcia. Równie dobrze możesz zrobić jakieś zrzeszenie homoseksualne, a tu ktoś np. heteroseksualny by chciał dołączyć i by nie wiedział o tym - to tylko przykład, więc chillout. A pieniądze wiadomo, motywują do działania, więc lepiej opisz dokładniej, bo ja np. nigdy nie słyszałem o NovaSociety.

Ogólnie mogę dołączyć do projektu ale więcej szczegółów.Narazie

hajs mnie nie interesuje.

Jakby co to

imię Wojtek

chciałbym być pomocnikiem.

wiek 16(ale jestem ogarnięty)

Dosyć dojrzały mam duże doświadczenie jeśli chodzi o gry i

wystarczająco czasu ;]

Takich projektów była masa.
FenixPolska, CUSEM, NovaSociety, SilverForge, ArmoredSaints i wiele innych, który zbyt szybko upadły, żeby je zapamiętać.

Życzę szczęścia, lecz nie wróże udanego projektu. Za dużo widziałem.

PS. Wymagasz od nas wieku i powiedzenia czegoś o sobie, a sam się nie przedstawiłeś. Nie ładnie ;)

Według GG podanego w profilu, masz 16 lat. Wątpię czy starsi od ciebie będą chcieli brać udział w projekcie o którym nic nie wiedzą, prowadzonego przez tak młodego chłopaka.

Rocznikowo mam 17 ;). Ja nazywam sie Łukasz nie będzie to mój pierwszy projekt. W wieku 14 lat wraz z jednym znajomym stworzyliśmy sieć serwerów cs 1.6. Sieć posiadała 3k użytkowników 3 serwery mieliśmy zapełnione praktycznie cały dzień. Ja nie wymagam konkretnego wieku, ja wymagam żeby osoba chcąca współpracować razem ze mną nie zachowywała sie jak dziecko. Samuraj masz racje było wiele takich projektów, ale padli z własnej winy. Osobiście chce stworzyć projekt dla ludzi mających ekipe, ale brak komunikatora głosowego. W projekcie chciałbym też wdrożyć coś na pokrój turniejów/konkursów tak, aby nie była to tylko sztywna społeczność jedynie dla wybranych osób.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

"Samuraj masz racje było wiele takich projektów, ale padli z własnej winy. Osobiście chce stworzyć projekt dla ludzi mających ekipe, ale brak komunikatora głosowego. W projekcie chciałbym też wdrożyć coś na pokrój turniejów/konkursów tak, aby nie była to tylko sztywna społeczność jedynie dla wybranych osób."

Oni też tak zaczynali, że zbiorą już gotowe ekipy.
Tylko jest mały problem. Bo albo już zorganizowane ekipy mają swój własny TS i całą organizację, albo powstała już w jakimś multigamingu i nie szukaj nowego szyldu reklamowego.
Zawsze kończyło to się tak, że taki projekt zbierał garstkę osób i sam tworzył swoje ekipy.

Aha twój projekt nie jest niczym nowym nazywa się - Multigaming.

Pozdrawiam

Imię:Łukasz
Chętny na stanowisko:dla mnie wszystko jedno
Dlaczego Ty?(Krótko, zwięźle i na temat):Po prostu lubię gry mmorpg mam już w nich duże doświadczenie.

musiałbym upaść na głowę aby współpracować ze 17-latkiem. Chciałbym także wiedzieć jakie masz doświadczenie w tego typu projektach lub ze systemem multigamingowym znając życie żadne i ty chcesz coś prowadzić coś na czym się nie znasz i nie masz zielonego pojęcia. Jak już chcesz czymś takim się zajmować zgłoś się do Isuzu na portalu Novasociety i pomóż w jego projekcie a nie będziecie robić dwadzieścia innych co zupełnie nic nie dają .Pojawia się kolejny projekt który się nie uda a tak na prawdę dzielicie graczy na grupy a chyba wam o to nie chodzi wy macie ich łączyć w jedno wielką społeczność. Ogarnijcie się i zacznijcie współpracować z innymi a nie robić coś na swoją rękę na pewno lepiej na tym wyjdziesz ty i inne osoby a szczególnie gracze.

Według mnie powinieneś zacząć od poproszenia kogoś doświadczonego o rady i pomoc, twój wiek nie wskazuje zbytnio na doświadczenie w takich projektach, a multigaming to szczególne wyzwanie - ciężko zrzeszyć graczy o różnych zainteresowaniach i stworzyć fajną społeczność, w której dobrze by się czuli. Jestem zdania tak jak Pan Fujivarr, jak masz fajne pomysły i chęci to nawiąż współpracę z innymi, jeśli zależy ci po prostu na przewodzeniu takim projektem to nie marnuj czasu innych, jest duża szansa na nie wypał, a czas stracony, bez satysfakcji z tego jest de-motywujący do udziału w innych projektach.

Pozdrawiam.

Nie wnikam kto by musiał upaść na głowę, a kto nie żeby współpracować z 17 latkiem. Rzeczywiście dzielenie graczy na grupy to beznadziejny pomysł. Jednak patrząc na graczy, który z Was jest w stanie powiedzieć, że można zgromadzić ich w jednym gamingu? Żaden z Was bo zawsze komuś będzie coś nie odpowiadało. W tym "multigamingu" bardziej pragnę położyć na grupy esl chcące zostać przy swojej nazwie jednak sprawy związane z TSem wolą zostawić komuś innemu. Moderatorów proszę o usuwanie postów typu "nie uda Ci sie bo jesteś za młody" itp.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Przypadłość osób młodych jest taka, że nigdy nie słuchają starszych i bardziej doświadczonych, tak jakby wszystkie rozumy pozjadali.

"Moderatorów proszę o usuwanie postów typu "nie uda Ci sie bo jesteś za młody" itp. "
Czerp wiedzę, słuchaj się wskazówek i rób co masz robić.
Chcesz zakładać multigaming? To załóż i rób to z głową.
Kolejna sprawa to cierpliwość i dobry start.
Pamiętaj, że aby zacząć coś działać musisz zrzeszyć min. 3 klany. Nikt nie przyjdzie Ci do pustego multigamingu.

Bądź cierpliwym. Takie projekty tworzy się latami.

@Fuji - to, że jest młody i niedoświadczony nie skreśla go z listy. Jeżeli teraz zacznie, będzie to robił z głową, to szybko doświadczenia nabierze i w wieku 21 lat będzie już oblatany, że ho ho, tak więc nie zniechęcaj chłopaka.

Wszystko robię z dokładnością nie lubię zaczynać czegoś jeżeli nie jest dopięte na ostatni guzik. Staram robić się wszystko z głową jednak czasami człowiek nie ogarnia wszystkiego sam dlatego potrzebuje też pomocników. Nie robię niczego na pośpiech bo zazwyczaj źle się to kończy. Sieć serwerów tworzyłem ponad rok, aż dało to skutki. Niestety wycofanie się wtedy współpracownika zniszczyło całą sieć. Co do tej przypadłości to kłóciłbym się, ponieważ przeczytałem wszystkie komentarze tutaj i na pewno wyciągnę z nich jakieś wnioski. Słucham każdej rady więc trudno, w moim przypadku mówić o tej przypadłości.

Witajcie!

Mam w planach otworzyć serwer TS3 w raz z portalem+forum. Nie będzie jednak to typowy mass publik TS3. Mam w planach stworzyć pewien projekt zrzeszających różne ekipy, z różnych gier. Coś na wzór hm NovaSociety lecz nie do końca. Planuje wdrążyć w owy projekt także coś w stylu turniejów/konkursów. Projekt ten można nazwać, w skrócie taką społecznością ludzi grających głównie online. Aktualnie posiadam serwer VPS na TS3 (200 slotów myślę, że na początek starczy), hosting www i myślę nad domeną. Do projektu szukam:

*2-3 administratorów TS3 (ogarniających i kulturalnych czyt. nie zachowujących się dziecinnie)

*pomocnika/ów do strony głównej

Wszystkie propozycje współpracy proszę zgłaszać tym szablonem:

Imię:Chętny na stanowisko:Wiek:Dlaczego Ty?(Krótko, zwięźle i na temat):

Mile widziane jakieś propozycje, pomysły etc.