Poszukuję ludzi do wspólnej gry

Poszukuje kilku ludzi, bądź całej grupy do wspólnej gry na CB gry Battle of Immortal. Co prawda postacie zostaną usunięte gdy ruszy OB, ale jednak doświadczenie i zdobyta wiedza pozostanie, co ułatwi rozgrywkę gdy gra ruszy "na poważnie". Nie wykluczam założenia gildi w przyszłości. Chętnych zapraszam o kontakt najlepiej na pm forum.

Ja narazie czekam na OB ;] Przetestowałem postacie powbijałem po 30-49lvl i najbardziej mi do gustu przypadł Berserker i nim bd chyba grał w OB ;]

PS: czy zeny, które dostali gracze CB zostaną na koncie po wispie i na OB bd można je wydawać? ;p

Ja mam jedną pewną osobę, z kilkoma jestem w kontakcie. Na czas obecny próbuje złożyć jedno const party, o klanie pomyśli się potem. Z tego co mi wiadomo od OB zacznie się normalna gra, więc zeny które się dostało na CB przepadnie wraz z postaciami. Nic dziwnego, nie daliby każdemu za nic po 10k zenów przecież :).

Ja jestem chętny, co prawda na CB nie będę grał ale na OB na pewno tak.

Dokładnie, ja się trochę pobawiłem żeby zielony nie być zupełnie na OB, wbiłem 50 lvl i nie tracę "sil" i zapału już do gry, czekając na właściwy jej start. RoXxMmO napisz mi na pm ile czasu możesz poświęcić na grę i jaką postacią będziesz grał.

Też się zgłaszam do gry,nie grałem na CB też czekam na OB,może ktoś kto grał na CB napisać pw. do mnie? ;]

Też bym popykał, ale jestem kompletny newbie :) Nie grałem na CB, poczekam na OB. Sporo dobrego o grze słyszałem, a szukam MMO do grania na poważnie.

Proponuje wam popykać na CB, sprawdzić grę i aspekty rozgrywki. Zawsze to lepiej mieć jakąś wiedzę o grze na starcie niż wbić w ciemno. CB jest tylko z nazwy bo tak naprawdę każdy może wejść do gry i zagrać, bez żadnego problemu.

Też będę grał na OB na CB miałem slayera ale za bardzo nie przypadł mi do gustu chyba wybiorę tego tanka chyba championa:P

chetnie pogram, ale z osobami ogarnietymi w mmo no i w miare dojrzalymi. Jakies plany juz sa ?

Oo zrobili chodzenie WSADem

Co do planów.. gracz o nicku Balis chce stworzyć w grze elitarny polski klan, mały i zgrany. Jak wielki będzie nie wiem, zależy to od paru czynników i wyjaśni się to dopiero w grze. Jak na razie rekrutacja otwarta i każdy zostanie przyjęty. Na dzień dzisiejszy jest około 70 ludzi.

Co do planów.. gracz o nicku Balis chce stworzyć w grze elitarny polski klan, mały i zgrany. Jak wielki będzie nie wiem, zależy to od paru czynników i wyjaśni się to dopiero w grze. Jak na razie rekrutacja otwarta i każdy zostanie przyjęty. Na dzień dzisiejszy jest około 70 ludzi.

napisz do mnie na gg jak macie ochote ze mna grac : 7490760, xfire : dixell

Ej no dobra... OB rusza we wtorek, może się jakoś zgadajmy co to servera itp.?

Ja też czekam na OB

Na CB miałem 40 champa i gra przypadła mi do gustu także jak coś pisać na : 7694753

P.S Ktoś tu pytał czy zeny zostają - chyba nie z tego co wiem wszystko wywalą - zeny kase nicki lvle - wszystko

Ej no dobra... OB rusza we wtorek, może się jakoś zgadajmy co to servera itp.?

Jak już pisałem znam jeden polski klan który ma już 70+ ludzi na starcie, oczywiście gramy na "European Server – Aquarius [GMT +0:00]" żeby nie było problemu z czasem eventów jak to miało miejsce na CB. Jak ktoś chce więcej info niech poda gg lub pisze na PM.

Wbiłem 60 lvl, nikt już nie gra? Ja póki co - NIE

Poszukuje kilku ludzi, bądź całej grupy do wspólnej gry na CB gry Battle of Immortal. Co prawda postacie zostaną usunięte gdy ruszy OB, ale jednak doświadczenie i zdobyta wiedza pozostanie, co ułatwi rozgrywkę gdy gra ruszy "na poważnie". Nie wykluczam założenia gildi w przyszłości. Chętnych zapraszam o kontakt najlepiej na pm forum.