Poszukuje kilku ludzi, bądź całej grupy do wspólnej gry na CB gry Battle of Immortal. Co prawda postacie zostaną usunięte gdy ruszy OB, ale jednak doświadczenie i zdobyta wiedza pozostanie, co ułatwi rozgrywkę gdy gra ruszy "na poważnie". Nie wykluczam założenia gildi w przyszłości. Chętnych zapraszam o kontakt najlepiej na pm forum.
Poszukuję ludzi do wspólnej gry
Ja narazie czekam na OB ;] Przetestowałem postacie powbijałem po 30-49lvl i najbardziej mi do gustu przypadł Berserker i nim bd chyba grał w OB ;]
PS: czy zeny, które dostali gracze CB zostaną na koncie po wispie i na OB bd można je wydawać? ;p
Ja mam jedną pewną osobę, z kilkoma jestem w kontakcie. Na czas obecny próbuje złożyć jedno const party, o klanie pomyśli się potem. Z tego co mi wiadomo od OB zacznie się normalna gra, więc zeny które się dostało na CB przepadnie wraz z postaciami. Nic dziwnego, nie daliby każdemu za nic po 10k zenów przecież .
Ja jestem chętny, co prawda na CB nie będę grał ale na OB na pewno tak.
Dokładnie, ja się trochę pobawiłem żeby zielony nie być zupełnie na OB, wbiłem 50 lvl i nie tracę "sil" i zapału już do gry, czekając na właściwy jej start. RoXxMmO napisz mi na pm ile czasu możesz poświęcić na grę i jaką postacią będziesz grał.
Też się zgłaszam do gry,nie grałem na CB też czekam na OB,może ktoś kto grał na CB napisać pw. do mnie? ;]
Też bym popykał, ale jestem kompletny newbie Nie grałem na CB, poczekam na OB. Sporo dobrego o grze słyszałem, a szukam MMO do grania na poważnie.
Proponuje wam popykać na CB, sprawdzić grę i aspekty rozgrywki. Zawsze to lepiej mieć jakąś wiedzę o grze na starcie niż wbić w ciemno. CB jest tylko z nazwy bo tak naprawdę każdy może wejść do gry i zagrać, bez żadnego problemu.
Też będę grał na OB na CB miałem slayera ale za bardzo nie przypadł mi do gustu chyba wybiorę tego tanka chyba championa:P
chetnie pogram, ale z osobami ogarnietymi w mmo no i w miare dojrzalymi. Jakies plany juz sa ?
Oo zrobili chodzenie WSADem
Co do planów.. gracz o nicku Balis chce stworzyć w grze elitarny polski klan, mały i zgrany. Jak wielki będzie nie wiem, zależy to od paru czynników i wyjaśni się to dopiero w grze. Jak na razie rekrutacja otwarta i każdy zostanie przyjęty. Na dzień dzisiejszy jest około 70 ludzi.
Co do planów.. gracz o nicku Balis chce stworzyć w grze elitarny polski klan, mały i zgrany. Jak wielki będzie nie wiem, zależy to od paru czynników i wyjaśni się to dopiero w grze. Jak na razie rekrutacja otwarta i każdy zostanie przyjęty. Na dzień dzisiejszy jest około 70 ludzi.
napisz do mnie na gg jak macie ochote ze mna grac : 7490760, xfire : dixell
Ej no dobra... OB rusza we wtorek, może się jakoś zgadajmy co to servera itp.?
Ja też czekam na OB
Na CB miałem 40 champa i gra przypadła mi do gustu także jak coś pisać na : 7694753
P.S Ktoś tu pytał czy zeny zostają - chyba nie z tego co wiem wszystko wywalą - zeny kase nicki lvle - wszystko
Ej no dobra... OB rusza we wtorek, może się jakoś zgadajmy co to servera itp.?
Jak już pisałem znam jeden polski klan który ma już 70+ ludzi na starcie, oczywiście gramy na "European Server – Aquarius [GMT +0:00]" żeby nie było problemu z czasem eventów jak to miało miejsce na CB. Jak ktoś chce więcej info niech poda gg lub pisze na PM.
Wbiłem 60 lvl, nikt już nie gra? Ja póki co - NIE
Poszukuje kilku ludzi, bądź całej grupy do wspólnej gry na CB gry Battle of Immortal. Co prawda postacie zostaną usunięte gdy ruszy OB, ale jednak doświadczenie i zdobyta wiedza pozostanie, co ułatwi rozgrywkę gdy gra ruszy "na poważnie". Nie wykluczam założenia gildi w przyszłości. Chętnych zapraszam o kontakt najlepiej na pm forum.