Poszukuje ludzi lub kogoś do wspólnej gry

Cześć.

Poszukuje ludzi do wspólnej gry w GW2, na serwerze Blacktide.

Mam 41lv. Nekromantkę " Bitea ". Nie mam gildi.. przez ten cały czas grałem solo.. A pomyślałem że z kimś raźniej.. i zawsze dodatkowa pomoc z ubijaniem bossów na mapce czy też robienia dungeonów.. Mogę także zacząć grania od początku.. Jestem otwarty na każdego gracza.. od początkujących do weteranów.. W grupie raźniej! Jak macie pytania.. pisać śmiało. ;)

Odezwij się do mnie na PM (podeślij nick) też zaczynam od nowa tak że z chęcią się przyłączę i pomogę.

Witam, jesli chodzi o gildie to smialo moge Ci polecic " Celestial Lust ". Jestem w niej od paru dni w sumie i nie narzekam. Rekrutacje przeprowadzaja na podstawie napisanego przez kandydata podania na forum( celestiallust.enjin.com). Rozumiem ze jest duzo zachodu, jezeli by Ci sie nie chcialo tego wszystkiego robic to wez napisz przynajmniej w jakich godzinach jestes, zebysmy sie jakos dogadali na party :D (fajnie by bylo zaczac od poczatku)

Moj nick: Moralniak 75 warrior (raczej noob)

dostepnosc: niemalze non-stop

@UP Złożyłem podanie w gildii " Celestial Lust ".. dosyć dobre.. ale jeszcze nie rozpatrzone.. ;)

aaa, no tak już znalazłem. Niestety z tym wiekiem maja te swoje wymagania. Daj znac na privie albo tutaj kiedy mozesz grac to sie zgadamy na obczajanie mapy :P

Jak cos tez gram na black tide swiezo 80 lv wbity jakbys chcial po robic jumping puzzle czy explo jakiejs mapy pisz do Blue Jaay

A do tego we wrzesniu wchodzi Super Adventure Box :D

/w Cywil

Zapraszam do gildii INFINITUM.

Cześć.

Poszukuje ludzi do wspólnej gry w GW2, na serwerze Blacktide.

Mam 41lv. Nekromantkę " Bitea ". Nie mam gildi.. przez ten cały czas grałem solo.. A pomyślałem że z kimś raźniej.. i zawsze dodatkowa pomoc z ubijaniem bossów na mapce czy też robienia dungeonów.. Mogę także zacząć grania od początku.. Jestem otwarty na każdego gracza.. od początkujących do weteranów.. W grupie raźniej! Jak macie pytania.. pisać śmiało. ;)