Poszukuję mentora (Anuhart - Asmodian)

Kilka dni temu rozpoczęłam swoją przygpdę z Aionem, po dosyć długiej przerwie od Tery. Wiele zagadnień związanych z mechaniką nie jest jeszcze dla mnie jasnych, a jak na złość jedyny znajomy grający na tym serwerze jest po stronie Eylos :). Miło byłoby mi poznać kogoś, kto mógłby raz na jakiś czas pobiegać ze mną i zapoznać mnie z grą, bym mogła w pełni wykorzystać jej potencjał.

Jeżeli ktoś jest chętny, może podać mi swój e-mail albo numer GG, a odezwę się.

Ja od poniedziałku/wtorku będę grał znowu w aiona, tylko dostane nowy router.

Jeśli jesteś chętna dodaj na skype: mesiash15 bądź pisz na pm.

Kilka dni temu rozpoczęłam swoją przygpdę z Aionem, po dosyć długiej przerwie od Tery. Wiele zagadnień związanych z mechaniką nie jest jeszcze dla mnie jasnych, a jak na złość jedyny znajomy grający na tym serwerze jest po stronie Eylos . Miło byłoby mi poznać kogoś, kto mógłby raz na jakiś czas pobiegać ze mną i zapoznać mnie z grą, bym mogła w pełni wykorzystać jej potencjał.Jeżeli ktoś jest chętny, może podać mi swój e-mail albo numer GG, a odezwę się.

jak chcesz to moge pobiegac i CI troche pomoc 4392189

Idąc za namową znajomych zmieniłam serwer na Nexus. Jeżeli ktoś gra tam i mógłby mi pomóc, zapraszam.

Kilka dni temu rozpoczęłam swoją przygpdę z Aionem, po dosyć długiej przerwie od Tery. Wiele zagadnień związanych z mechaniką nie jest jeszcze dla mnie jasnych, a jak na złość jedyny znajomy grający na tym serwerze jest po stronie Eylos :). Miło byłoby mi poznać kogoś, kto mógłby raz na jakiś czas pobiegać ze mną i zapoznać mnie z grą, bym mogła w pełni wykorzystać jej potencjał.

Jeżeli ktoś jest chętny, może podać mi swój e-mail albo numer GG, a odezwę się.