Poszukuję MMO podobnego do metin2

**Witam, szukam gry mmo podobnej do metin2 czyli nie wiele skilli trochę grindu ale nie za dużo , nie zależy mi na superduper grafice po prostu przyjemna rozgrywka proste rozwijanie postaci i w miarę przyjemnie i fajne community :slight_smile: **

Ciężko coś znaleźć podobnego do Metina2 że względu że był bardzo prosty lecz też złożony w swojej prostocie do tego mało gier ma tylko 5 skilli z tego co kojarzę to Neverwinter posiada mniejsza ilość skilli chyba 5 + 2 przyciski myszki.
Ja się np. z Metina2 przesiadlem na Gulid Wars 2 co prawda jest tam aż 10 skilli + ew. F1,f2 i uniki Ale wszystko idze wygodnie przypisać. Gierka była miła odskocznia od właśnie Metina rozgrywka mega przyjemna trochę było trzeba się przestawić że trzeba bić po 1 potworku. Rozwoju postaci jako takiego nie ma jak w Metnie że możesz co poziom wydać punkty na dana statuetkę. Ale jeśli szukasz przyjemniej rozgrywki prostego rozwoju bo w sumie jedyne co robisz ekwipunek który starcza na lata. Jedyny minus to że za bardzo do Metina2 nie jest podobne. No ale tak jak mówię też szukałem coś podobnego do Metina2 ale było ciężko aż zdecydowałem się na GW2 i była to miła odskocznia.

Last Chaos jeszcze żyje, fakt skilli ma Ciutkę więcej ale też jest w miarę prosty.Oczywiście po polsku.

Silkroad ofc.

Jak znajdziesz jakąś grę po Polsku to dodaj na discord : Lolek94#5318
Chętnie się dołączę aby wspólnie popykać :wink: