Poszukuję mmo z eventami, czestymi aktualizacjami itp

Szukam mmo które żyje, ma duży otwarty świat, co chwilę jakieś nowe aktualizacje. Fajnie gdyby na różne okazje np. halloween cale miaste zmieniałoby swój charakter i były różne ciekawe questy na ten dzień. Może być non target, dużo klas i mountów. Gralam naprawde w wiele gier dlatego chce czegoś bardziej oryginalnego niż top 10 najlepszych gier mmo, w których zawsze jest to samo.
Podobało mi sie:
-Wow
-Tera
-Neverwinter
-Gw2
-Eso
-Dragonica
-Archeage
-Tree of saviour
-Wildstar
–Riders of Icarus
-Bdo

Nie podobały mi się:
-Aion
-Aura kingdom
-I jakieś chinskie crapy :l

Dziwne, że nie podszedł ci Aion, skoro spełnia twoje wymagania. Ma dosyć duży otwarty świat , prawie ciągle są jakieś eventy (najczęściej jakaś specjalna instancja albo trzeba coś wydropić z bossów na normalnych instancjach). Gdzieś trzy razy w roku są duże aktualizacje z numerkiem, a średnio co dwa lata wychodzi naprawdę duża aktualizacja, która wywraca grę do góry nogami. Często jest tak, że jak w końcu uda się zrobić dobry set i trochę się pobawić, to za chwilę wychodzi coś nowego :wink: Ogrom mountów, petów i skinów (niektóre dziewczyny to grają tylko dla tych skinów xD). Stolice są przystrajane z okazji halloween i na święta. Nie pamiętam, czy jest jakiś event stricte związany z halloween, ale na święta zawsze jest dużo atrakcji.
Z populacją nie jest źle, zazwyczaj nie ma problemu ze znalezieniem party. Od środy przez najbliższe miesiące będzie bardzo dużo ludzi na serwerach, bo wychodzi w końcu patch 6.0. Chociaż sama zamierzam skończyć grać (po 5 latach ;)), to nie znaczy, że to zła gra. W zasadzie, to to nie wciągnęła mnie żadna inna gra, która wypróbowałam w tym czasie.

1lajk

Przecież zagrałeś we wszystko co jest godnego uwagi na rynku MMO. Nic innego nie ma i nie zapowiada się by to miało się zmienić w najbliższym czasie. Poczekaj najwyżej do Maple Story 2 (chyba ma być za niedługo premiera nawet) albo Torchlight Frontiers.

Elsword nostale priv??