Poszukuje MMOFPS

Poszukuje MMOFPS podobnego do War Rocka, ponieważ mam ciągłe problemy z tą grą :(. W grze muszą występować klasy postaci, tak jak w War Rocku. Klimat obojętnie jaki. Proszę nie wymieniać: Wolf:ET, BF, CoD. Proszę o pomoc. Jak by co oczywiście szukałem.

Mój komputer to: procek 2.0ghz ram 512mb karta radeon 9550

Combat Arms? Czy podobny jest do Warrocka to nie wiem bo w Warrocka nie grałem, ale z darmowych mmofpsów CA jest chyba najlepszy. Oprócz tego możesz spróbować jeszcze np.Crossfire.

Ale mi zależy na tym, aby były klasy postaci np. medyk, a z tego co wiem w tych grach niema klas.

Jak chcesz pograć takimi klasami jak np. medyk to tylko wolf:et!!! :rolleyes: Ale to mają być o II Wojnie Światowej???

Z darmowych cienko to widzę... Jedynie z płatnych można by powiedzieć Team Fortress 2, aczkolwiek pewności nie mam czy jest tam medyk... Ale inne klasy są :)

Klimaty mogą być obojętne, nie tylko o 2 wojnie światowej. Zależy mi na tym żeby rozgrywka była podobna do War Rocka i żeby były klasy. Na pewno za free takich nie znajdę? :(

Jeszcze jedna przychodzi mi do głowy gra z klasami!!! Ale nie ma tkj medyk. Ale są inne a ta gra nazywa się TrueCombat:Elite :P:lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes:

W Team Fortress 2 jest medyk i wiele innych klas. Wiem bo grałem w darmową wersję przez weekend na steam i muszę przyznać ,że gra jest wprost za***ista. Polecam!

Poszukuje MMOFPS podobnego do War Rocka, ponieważ mam ciągłe problemy z tą grą . W grze muszą występować klasy postaci, tak jak w War Rocku. Klimat obojętnie jaki. Proszę nie wymieniać: Wolf:ET, BF, CoD. Proszę o pomoc. Jak by co oczywiście szukałem.Mój komputer to: procek 2.0ghz ram 512mb karta radeon 9550

tak tak szukaj sobie z klasami darmowego tak tak, wyeliminowales gry w ktorych najlepiej klasy sa zrobione, szczegolnie et.

Battlefield: Heroes ;] Może to nie FPS tylko TPS, ale klasy są.

CS a tak na seri Battlefield 2 albo inny

American Army 3 :)

American Army 3

Napewno on czekał rok aż ktoś mu coś odpowie...

Poszukuje MMOFPS podobnego do War Rocka, ponieważ mam ciągłe problemy z tą grą :(. W grze muszą występować klasy postaci, tak jak w War Rocku. Klimat obojętnie jaki. Proszę nie wymieniać: Wolf:ET, BF, CoD. Proszę o pomoc. Jak by co oczywiście szukałem.

Mój komputer to: procek 2.0ghz ram 512mb karta radeon 9550