Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Nvidia GT 745M , Intel core i5 4200M, 8GB Ram.
Cechy: RPG może być klasyczne lub sci-fi, non-targeting (typu BnS), wolałbym grind jako że misje robią się strasznie nudne po czasie, grafika nie rażąca, przyjemna dla oka, dużo klas, open pvp i nie za łatwe pve.
Przypadły mi do gustu: Blade and Soul (jednakże po jakimś czasie się zaczęła mnie nudzić i zrobiłem sobię wolnę od niej jednakże system walki jak najbardziej przypadł mi do gustu),
Neverwinter Online ,
Rappelz (gra która mnie wciągnęła w przeszłości i była moim głównym mmo)
Shaiya ,Runes of Magic, Tree of Savior, Elsword.
Nie przypadły mi do gustu: Tera (ogólnie szybko zaczeła mi się nudzić i poprostu nie przypadła mi do gustu) ,
Revelation Online(no cóż odrzuciło mnie już od czasu włączenia, a dalej było jeszcze gorzej jak na grę z takim budżetem to wyszło słabo),
Asta Online( system walki target sztywne gra jak dla mnie kopiuj wkiej od tytułów sprzed 2010 które też się nie sprzedały),
Aion (Za grę zabrałem się za późno jak sądzę vyła dla mnie już stara po prostu),
C9 , Metin 2, Black Gold,
Ostatnio zainteresował mnie Final Fantasy XIV jednakże nie wiem jak stoi gra więc chętnie widziałbym opinie, a także jak to jest z Black Desert czy warty zachodu?