Cześć
Poszukuje myszki która jest dość sporych rozmiarów do dużej dłoni.
Kiedyś widziałem fajną myszkę i dużą Microsoftu ale chyba już nie ma jej w sprzedaży.
Czy możecie mi doradzić myszkę o wiekszych gabarytach niż standardowe?
Cześć
Kiedyś widziałem fajną myszkę i dużą Microsoftu ale chyba już nie ma jej w sprzedaży.
Podałeś trochę mało informacji. Poszukujesz myszki gamingowej czy może taką najzwyklejszą? No i oczywiście sensor, laserowy czy optyczny? Przydałoby się też info ile możesz przeznaczyć na myszkę.
Tu masz spis myszek i ich sensorów, rozmiarów itd. na pewno coś znajdziesz - http://www.test-gear.pl/sensor/
P.S - Akurat mam na sprzedaż Cougara 550M. Duża, gamingowa myszka z chyba najlepszym sensorem aktualnie dostępnym na rynku. Prawnie nówka sztuka. Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW. Pozdro ; )
Tu masz spis myszek i ich sensorów, rozmiarów itd. na pewno coś znajdziesz - http://www.test-gear.pl/sensor/ P.S - Akurat mam na sprzedaż Cougara 550M. Duża, gamingowa myszka z chyba najlepszym sensorem aktualnie dostępnym na rynku. Prawnie nówka sztuka. Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW. Pozdro ; )
245 zl za myszke ktora ma 6 przyciskow ... dla mnie too zwykle frajerstwo ... zaplacilesz za myszke czy za firme ... coo ona ma spelniac w tej cenie ...
Sensor avago s9088... czujesz sie jak mlody bog ze kursor slizga duzo lepiej ?? czy coo ?? oczywiscie too twoja osobista sprawa na coo wydajesz ... swoje pieniadze ....
Autor tematu wiecej szczegolow boo myszke mozesz se kupic duza ciezka z optyka od 20- paruu set zlotych ...
Jezeli doo gier mmorpg szukasz czegos polecam Urage mmorpg jest duza ciezka dobrze trzyma w dloni , oraz za 130-140 zl otrzymujesz klawiaturke z 12 pryciskami w pelni programowlne ... mozliwosc makrowania i zmian kolorow ... w tej cenie nie otrzymasz tak dobrze wyposazonej myszki u konkoretow takich jak razer lub nyth ktory chca za swoje produkty od 300-500 zl
Cześć