Poszukuje Myszy

Witam jak w temacie poszukuje myszki do 100zł (najlepiej bezprzewodowa, profilowana). Mysz którą aktualnie używam to "Natec Gaming Mouse Genesis V55" i jestem zadowolony z jej pracy. Aczkolwiek jest trochę mała oraz zniszczona i poszukuje czegoś nowszego/lepszego.

Zainteresowała mnie mysz: Gigabyte Eco 600 (ktoś może ową mysz posiada?)

A może macie bardziej interesujące propozycje?

Polecam Steelseries Kinzu. Bardzo wygodna myszka i funkcjonalna z podkładką typu szmacianka jest idealna.

Ja polecam mysz Esperanza Laser Trooper EM105G. Bardzo wygodna oraz posiada 2 bajery: zmiana szybkości kursora od 800 DPI do 2000 DPI oraz zmiana ilości sygnałów wysyłanych przez jedno kliknięcie lewego przycisku myszy.

Obie myszy są nieprofilowane a poszukuje profilowanej i najlepiej bezprzewodowej.

A więc czekam na dalsze propozycje.

Jeżeli Ci chodzi o to, to można ustawiać profile typu 1 profil taka czułość, wygładzanie itp.

Jemu chodzi o to, czy jest "ergonomiczna", czyli tak dopasowana swoim kształtem, aby jak najwygodniej sie na niej pracowało, jednak musze powiedzieć, ze czasami te ergonomiczne dzialaja w 2ga strone, przez co jeszcze gorzej sie na nich pracuje (kwestia gustu) :-). A co do tej myszki, nad ktora sie zastanawiasz, to z tego co czytalem o niej to jest dobra, moge Ci zaproponowac jeszcze Logitech M705 Marathon (Troche ponad 100zl kosztuje, ale nie trzeba czesto kupowac do niej baterii).

Jak chce profilowaną porzadną myszkę do 100zł to nie znajdzie.

ja proponuje poszukac w jakiejs dziurze albo strychu :> Pomysl zanim nadasz tytul

warn_ico.png
Za OT. Ban 24h. - Dzz'

@Up

A ja proponuje przestać spamować w temacie w którym nie ma się nic do powiedzenia (zapytanie o mysz w dziale sprzęt komputerowy? Gratuluję "inteligencji").

A co do tematu to tu masz recenzję myszy która cię interesuje: http://www.techno.gi...gigabyte-eco600

Ja sam także korzystałem z Nateca g55 ale chyba miałem pecha bo pierwsza była uszkodzona, a gdy przysłali mi nową to po miesiącu wysiadł lewy przycisk myszy.

Podepnę się lekko pod temat gdyż dzisiaj wyzionęła ducha moja 6-letnia myszka. [*]

W związku z powyższym poszukuję nowego gryzonia, poniżej trochę o wymaganiach.

Myszka będzie używana głównie do LoLa, RPGów i niewymagających FPSów (Borderlands np.), więc nie musi być to jakieś monstrum jeśli chodzi o DPI.

Budżet w miarę rozsądny - 250 zł.

Od razu dodam, że średnio leżą mi w ręce osławione produkty Logitechu które są ponoć najlepsze w tym przedziale cenowym.

Głównie interesują mnie produkty Razera (DeathAdder, Abyssus, Imperator, Naga) i Steelseries (wszystkie oprócz dedykowanych WoWowi).

Prosiłbym o pomoc kogoś kto zna się na tym zna i jest w stanie podać parę argumentów na korzyść jakiegoś modelu.

Qpad 5k o ile uda Ci sie dorwac w polsce :D Rat 5 lub 7, ze wzgledu na ta pore nie chce mi sie juz pisac zalet/wad w google'ach znajdziesz recenzje :)

Ja mam Steelseries Kinzu i jestem zadowolony, http://steelseries.com/products/mice/steelseries-kinzu-v2, calkiem podobna do Kinzu jest Xai, http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser, rozni sie chyba tylko tym, ze ma 2 przyciski wiecej.

Podpinam sie do Steelseries kinzu - świetna myszka , a co do Razera , pisałem to juz pare razy ale napisze jeszcze raz , robili świetny sprzet kiedyś ale teraz wydaje mi sie ze robia tylko pod wyglad poniewaz ja sam kupilem nage z 2 miechy temu to dostała double clicka (czesta usterka w tej myszce) , to samo stalo sie z lachensis i imperatorem moich kumpli.

Czyli steelseries jest jednak warty swojej ceny. Szkoda, że Razer zrobił się teraz taki zawodny, bo już dawno myślałem nad zakupem jednej z ich myszek.

No cóż, klasyczny wygląd SS jest dla mnie sporym plusem. Popatrzę za tanimi Senseiami, jeśli nie znajdę żadnych mieszczących się w moim budżecie to zdecyduję się na Kinzu.

Dzięki za pomoc ;)

Meh, sam posiadam Razer Imperator Edycja 2012 od ok. 3 miesięcy i jestem z niej bardzo zadowolony. Jedyne co mnie irytuje to to, że w szczelinach miedzy teflonowymi podkładkami(te "ślizgacze") a myszą dość łatwo zbiera się kusz. Może akurat wam trafiły się takie felerne modele, albo to ja mam jakiś szczęśliwy. Według mnie ta mysz jest jak najbardziej warta swojej ceny.

Razem dla mnie skończył się na starym Deathadderze 1800dpi, teraz już nic nie jest wart.

polecam R.A.T myszki wypaśne , wygodne i bardzo wydajne , oczywiście możesz sobie wybrać ilość dpi bo to ma kilka wersji a im wyższa wersja tym więcej udogodnień w postaci dodatkowych guzików

Chciałbym się podłączyć do tematu po to aby nie zakładać nowego. Poszukuję myszki do 200 PLN przeznaczonej do gier. Myślałem o Razer DeathAdder Respawn lub o jakimś Logitechu z serii G. Zwróciłem jeszcze uwagę na Gigabyte M8000X. Które z tych urządzeń będzie najlepsze? Dodam, że gram głównie w FPS (Call of Duty) oraz, że mam dość dużą rękę. Obecnie korzystam z A4TECH X747 i na wielkość jest ok. Zastanawiam się jeszcze nad nową myszką A4TECH, gdyż są one tanie i teoretycznie "Gaming" tylko jestem ciekaw jak jakościowo produkt za 70 PLN wygląda na tle produktu za 200 PLN.

Ja mam asus gx 850 i jestem bardzo zadowolony moze ta bedzie dla ciebie dobra?Tez mam duze dlonie:) myszka ma naprawde duze rozmiary i kozackie 5000dpi;p mam ja miesiac i poki co jest gites.:)

Witam jak w temacie poszukuje myszki do 100zł (najlepiej bezprzewodowa, profilowana). Mysz którą aktualnie używam to "Natec Gaming Mouse Genesis V55" i jestem zadowolony z jej pracy. Aczkolwiek jest trochę mała oraz zniszczona i poszukuje czegoś nowszego/lepszego.

Zainteresowała mnie mysz: Gigabyte Eco 600 (ktoś może ową mysz posiada?)

A może macie bardziej interesujące propozycje?