Poszukuje na nudne wieczory anime

widziałeś może Aldnoah.Zero ? są dwa sezony gorąco Polecam !

no i moze jakis Devil Survivor 2 The Animation ?

Właśnie skończyłem Guilty Crown. Super ogółem ale bohater dla mnie zbyt cichy, taki dziwny się wydawał końcówka na plus ale troszkę się męczyłem.

Ha ;) Witaj w mniejszości - Wydaje mi się że większość hejtuje to zakończenie, a było ono najlepszym możliwym :D

Jeśli nie przeszkadza Ci niewielka liczba odcinków (anime jest nowe, emitowane od miesiąca), to możesz zainteresować się "Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatte Iru Darou ka"

@Zevis Hestia hype, nic więcej(if u know what i mean)

W guilty crown końcówka była niezła, no ale taki smutny był ten koniec, a bohater jak najbardziej ok że nie był w 100% schematyczny.

Przypomniało mi się jeszcze ao no exorcist, powinno być wszystko czego wymagasz.

Przypomniało mi się kiedyś oglądałem Heroic Age i jeszcze raz oglądam super anime a nikt nie podał : )

Idealnie do twojego opisu pasuje Nanatsu no taizai (podobienstwo do Akame Ga Kill jest i to spore)

http://myanimelist.net/anime/23755/Nanatsu_no_Taizai

Witam.
Kiedys siedziałem dosyć długo przy anime po długiej przerwie obejżałbym coś nowego wartego uwagi mam za sobą :

-Bleach
-Naruto (do teraz ogladam)
- Code Geass
- Death Note
- To z tytanami nazwy nie pamietam
- D gray man
- Dragon Ball
Pewnie cos sie jeszcze znajdzie niech zostanie poki co to co jest.

Interesuje mnie anime z jakimis mocami + mech lub samuraje tak od 20 do 50 odc chyba ze kilka serii. Pozdrawiam