widziałeś może Aldnoah.Zero ? są dwa sezony gorąco Polecam !
no i moze jakis Devil Survivor 2 The Animation ?
widziałeś może Aldnoah.Zero ? są dwa sezony gorąco Polecam !
no i moze jakis Devil Survivor 2 The Animation ?
Właśnie skończyłem Guilty Crown. Super ogółem ale bohater dla mnie zbyt cichy, taki dziwny się wydawał końcówka na plus ale troszkę się męczyłem.
Ha Witaj w mniejszości - Wydaje mi się że większość hejtuje to zakończenie, a było ono najlepszym możliwym
Jeśli nie przeszkadza Ci niewielka liczba odcinków (anime jest nowe, emitowane od miesiąca), to możesz zainteresować się "Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatte Iru Darou ka"
@Zevis Hestia hype, nic więcej(if u know what i mean)
W guilty crown końcówka była niezła, no ale taki smutny był ten koniec, a bohater jak najbardziej ok że nie był w 100% schematyczny.
Przypomniało mi się jeszcze ao no exorcist, powinno być wszystko czego wymagasz.
Przypomniało mi się kiedyś oglądałem Heroic Age i jeszcze raz oglądam super anime a nikt nie podał : )
Idealnie do twojego opisu pasuje Nanatsu no taizai (podobienstwo do Akame Ga Kill jest i to spore)
http://myanimelist.net/anime/23755/Nanatsu_no_Taizai
Witam.
Kiedys siedziałem dosyć długo przy anime po długiej przerwie obejżałbym coś nowego wartego uwagi mam za sobą :
-Bleach
-Naruto (do teraz ogladam)
- Code Geass
- Death Note
- To z tytanami nazwy nie pamietam
- D gray man
- Dragon Ball
Pewnie cos sie jeszcze znajdzie niech zostanie poki co to co jest.
Interesuje mnie anime z jakimis mocami + mech lub samuraje tak od 20 do 50 odc chyba ze kilka serii. Pozdrawiam