Siemka. poszukuje kogos, kto nauczy mnie podstaw GIMP czyli np robienie banerow, avatarow i innych miniatur. Poniewaz chce tworzyc fajna grafike ale nie umiem obslugiwac gimpa za dobrze. Jezeli ktos jest chetny mnie wspomoc to niech tutaj napisze lub na PW. Bardzo mi na tym zalezy. I odrazu mowie ze nie mam pieniazkow na oplate nauczyciela. Taki szczegol. Z gory dzieki i pozdrawiam
Poszukuje nauczyciela :DD
google>gimp tutoriale/gimp.pl
Nie ma za co.
Ale poszukuje kogos kto mi wytlumaczy wszystko krok po kroku np na TeamViewer
youtube i tam masz poradniki i wytłumaczone all. właśnie tam się uczyłem obsługi gimpa
gimpuj.info Tam masz wszystko, co ci potrzebne. Oczywiście własne sygny, czy avki stworzysz jeśli użyjesz mózgu i wykorzystasz opcje, których nauczyłeś się w tych tutorialach.
Ja zaczynałem w ogóle nie ogarniając gimpa i ciężko mi było w nim nawet rysować bo się gubiłem w masie opcji, a po kilkunastu poradnikach na necie (nawet nie zebranych w jakiś kurs) nauczyłem się robić ciekawe rzeczy. A jak nie masz nawet chęci żeby czegoś poszukać to poprostu sobie odpuść, jak nie potrafisz sobie sam poradzic
ja kiedyś robiłem sygny, ludzie Ci powiedzą...
Więc jak chcesz to cynkuj.
Aktualnie jeśli chcesz dobrego nauczyciela to tylko Paweleqqk. Faktycznie kiedyś robił dobre i rozbudowane sygny i całkiem dobrze operował programami graficznymi.
Jak chcesz się nauczyć i iść dalej w tym kierunku to PhotoShop jest lepszy niż darmowa jego wersja (GIPM)
@UP Powiedz mi co jest lepszego w photoshopie?To że trzeba go kupić?Bo miałem i gimpa i ps i jakoś nie odczułem różnicy,jedynie lekko zmienione nazwy i skórka.
@ wszytko jest za darmo
Siemka. poszukuje kogos, kto nauczy mnie podstaw GIMP czyli np robienie banerow, avatarow i innych miniatur. Poniewaz chce tworzyc fajna grafike ale nie umiem obslugiwac gimpa za dobrze. Jezeli ktos jest chetny mnie wspomoc to niech tutaj napisze lub na PW. Bardzo mi na tym zalezy. I odrazu mowie ze nie mam pieniazkow na oplate nauczyciela. Taki szczegol. Z gory dzieki i pozdrawiam