Poszukuję nowej przygody

Dzień dobry, cześć, hej wszystkim :)

Gatunek: [RPG,]
Sprzęt: i6500 3.5 gHz, 16GB RAM, GeForce GTX 1060 Gaming X 6GB DDR5.
Cechy: Szukam nowej gry MMORPG. Najlepiej jeśli było by to coś gdzie można pogrindować lecz nie musi to być czysty grind. Chociaż nie ukrywam dawno nie grałem w tego typu gry i jest to z duży atut jeśli chodzi o jakiś nowy tytuł. Średnio przepadam za klimatami azjatyckimi, kiedyś było mi wszystko jedno lecz od kilku lat jakoś mi nie podchodzą. Szukam nowej przygody! Może być F2P, B2P, P2P.

<p>

</p>

<p>
	<strong>PRZEDE WSZYSTKIM NIE SZUKAM GIER PAY2WIN !! </strong>
</p>

Przypadły mi do gustu:

MU Online (2-3lata)

Tibia (3-4 lata)

Lineage 2 (1-15 roku)

Dekaron (pół roku)

Meting 2 (około 2 lata)

World of Warcraft (6+lat / do teraz)

Nie przypadły mi do gustu:

FF XIV - Nie podeszło mi ze względu na azjatycki klimat

BDO - dziwna gra, duzo okienek na ekranie, przycisków których znaczenia nie znam i ciągłe napisy wyskakująe na górze ekranu, że gildia jakaś wygrałą albo przedmiot wystawiono czy coś. Dla mnie za dużo na ekranie. Ciągle brakuje mi miejsca w ekwipunku, a płacenie za więcej miejsc złotówkami to żart.

Pozdrawiam i z góry dziękuję jeśli ktoś zechce pomóc.

Może riders of icarus expisz na questach do max lvla a potem grindujesz eq lub craftujesz je z dungow. Jeżeli lubisz farmic moobki to na max lvl też się spoty znajdą :3 Nie azjatyckie fantasy ( jest klasa trickster i również jak wejdziesz na stronę gry to pokaże się ona na pół ekranu ale to jedyna azjatycka rzecz)

Masz 7 klas 90% bestii jakie spotkasz możesz w wierzchowce zmienić. Prawdopodobnie od pon będzie nas 4 w ekipie więc przydała by się jeszcze jedna osoba :P póki co ranger,assasin i wizard

Jeżeli chciałbyś zacząć serw koroshimo nick Jannabadlands pisz mi maila lub tutaj pw

P2w lekkie bo nie ma jakoś lepszych rzeczy w cash shop ale wiadomo jeżeli kosmetyczne rzeczy są sprzedawane to można golda natrzaskac

Polecam Aion'a otworzyli nowy serwer. Nowi gracze dostają na 10 i na 55 lvl dobre sety do PvE i Gold Pack'a na 7 dni.

Grind masz od.70 do 75 lvl bardzo długo się wbija aż ludzie narzekali (chociaż wcześniej sami tego chcieli xD) i w końcu właczyli Permanenty Boost do EXP'a 50% teraz jest dodatkowe 50% na weekend bo Event urodzinowy także może w 2 miesiące wbijesz max lvl :P może...

Ogólnie ludzi jest sporo, sporo nowych i powracających graczy doszło po otwarciu nowego serwera i wprowadzeniu nowego Patch'a.

W kwestii zarobku (na Gold Packi) i EQ jak wiesz jak to nie problem. Od nowego Patch'a 120 baniek tygodniowo każdy zarabia przy cenie GP około 120 baniek. Warto sprawdzić w Korei Aion dalej jest w top 10 gier mmorpg.

Ja ze swojej strony Polecam grę "Runes of magic" od wydawcy Playernet, istnieją 2 serwery jeden jest progresywny z autorskim contentem nazywa się Arcadia max lvl to 100 chyba na dzień dzisiejszy, drugi jest serwerem Legacy gdzie gra dużo polaków, max lvl to 62 ale niedługo powinien wyjść nowy patch i gra praktycznie zacznie się od nowa, dobry moment na start:), świetnie się bawimy, prawie zawsze ktoś jest na tsie, jest z kim porozmawiać, początkujący gracze mogą liczyć na naszą pomoc, Developerzy dbają o gospodarkę gry, regularnie są wprowadzane patche, support odpowiada w ciągu godziny na wszystkie wiadomości, nasza organizacja w grze i zaangażowanie ze strony developerów stoi na wysokim poziomie, zawsze jest co robić, z kim porozmawiać, wspólnie porobić instancje, questy, dużo nowych osób ostatnio przychodzi do gry, najlepszy okres by zacząć grę w tą świętną grę, server ten w przeciwieństwie do innego wydawcy jest wolny od wszelkiego rodzaju bugów, glitchy, hacków.

Zakładając, że nick jedi00 nie jest przypadkowy, polecam, jak zwykle, swtor.com. :)

BDO - dziwna gra, duzo okienek na ekranie, przycisków których znaczenia nie znam i ciągłe napisy wyskakująe na górze ekranu, że gildia jakaś wygrałą albo przedmiot wystawiono czy coś.

Hmm, to przykro mi ale nie ma gry która by ci odpowiadała. Nie sądziłem że gra z paskiem hp, many/energii i 6 slotami (czy ile tam na pasku jest) na skille polegająca głównie na zabijaniu setek, ba, tysięcy mobów może mieć za dużo okienek xD. A co do drugiej części to polecam przejść się po ustawieniach gry - masz tam ładną dużą zakładkę odnośnie "wyskakujących informacji". I możesz sobie powyłączać i reklamy z IS i wojny i aukcje, no, dosłownie wszystko możesz powyłączać (no, może po za komunikatem o przerwie technicznej za 15 min xD). 5 minut przeglądu po wszystkich opcjach (graficznych też - nie najlepszy laptop :P) i nie dość że gra dobrze działa to jeszcze podczas gry nie wyskakuje mi absolutnie nic po za przerwami technicznymi i world bossami (bo to się przydaje) :P

A co do przycisków których nie znasz... nie mam pojęcia o co chodzi - klawiszologia? To zostaw na domyślnych ustawieniach i po prostu jak odkryjesz co dany klawisz robi to go najwyzej zmienisz jak ci wygodnie (domyślnie przykładowo klawisz F używa się do niektórych skilli, najczęściej tych związanych z doskokiem do przeciwnika, aczkolwiek to nie reguła) itd. Gra wszystko o dziwo w miarę dobrze tłumaczy odnośnie sterowania. Gorzej jeśli chodzi o crafting... ale to da się wyczytać z internetu albo samemu popróbować :D

Polecam spróbować jeszcze raz, tym bardziej że skoro szukasz grindownika to lepszego nie znajdziesz obecnie na rynku i to nie jest przechwałka, a zwykły fakt, po za BDO obecnie nie powychodziły żadne nowe warte choćby minimalnej uwagi grindowniki, a stare są... stare - czyli najpewniej juz dawno sprawdzone/ograne :)

Czy w BDO jest lvl cap? Wbiłem dzisiaj 30lvl. Wiem, że to nie dużo ale zdaje się szybko wbijać jak narazie. Nie kumam prawie nic z tej gry :P mam nadzieje, że z czasem się nauczę. Udało mi się powyłączać te powiadomienia i znacznie uprzyjemniło mi to grę.

Nie ma capu, solidny grind zaczyna sie powoli od 55 lvla ale do 58 to nie jest jeszcze ciezko dla kogos kto mial stycznosc i toleruje grind. Taki hardkorowy od 59

A co z P2win ? Czy bez wkładu finansowego da się coś osiągnąć czy jednak ma to znaczny wpływ na grę?

BDO jest grą całkowicie n astawioną na gildie. Bez gildi nic w tej grze nie zrobisz- bez kolegi będziesz sie irytował o zajęte spoty. Gra głównie to PVE, wojny gildi i tak dalej.

Dzień dobry, cześć, hej wszystkim :)

Gatunek: [RPG,]
Sprzęt: i6500 3.5 gHz, 16GB RAM, GeForce GTX 1060 Gaming X 6GB DDR5.
Cechy: Szukam nowej gry MMORPG. Najlepiej jeśli było by to coś gdzie można pogrindować lecz nie musi to być czysty grind. Chociaż nie ukrywam dawno nie grałem w tego typu gry i jest to z duży atut jeśli chodzi o jakiś nowy tytuł. Średnio przepadam za klimatami azjatyckimi, kiedyś było mi wszystko jedno lecz od kilku lat jakoś mi nie podchodzą. Szukam nowej przygody! Może być F2P, B2P, P2P.

<p>

</p>

<p>
	<strong>PRZEDE WSZYSTKIM NIE SZUKAM GIER PAY2WIN !! </strong>
</p>

Przypadły mi do gustu:

MU Online (2-3lata)

Tibia (3-4 lata)

Lineage 2 (1-15 roku)

Dekaron (pół roku)

Meting 2 (około 2 lata)

World of Warcraft (6+lat / do teraz)

Nie przypadły mi do gustu:

FF XIV - Nie podeszło mi ze względu na azjatycki klimat

BDO - dziwna gra, duzo okienek na ekranie, przycisków których znaczenia nie znam i ciągłe napisy wyskakująe na górze ekranu, że gildia jakaś wygrałą albo przedmiot wystawiono czy coś. Dla mnie za dużo na ekranie. Ciągle brakuje mi miejsca w ekwipunku, a płacenie za więcej miejsc złotówkami to żart.

Pozdrawiam i z góry dziękuję jeśli ktoś zechce pomóc.