Poszukuje Odpowiedzi

po jakim czasie przychodzi mail z passami do GunZ??Był bym bardzo wdzięczny za odpowiedz :))

Zależy od obciążenia serwera ale w najgorszym wypadku powinien iść 12 godzin (powinien ok. minuty). Jeśli nie do chodzi to być może jest to wina skrzynki mailowej. Gdzie ją masz założoną (tj. na jakiej domenie)?

maila mam założonego na o2 i na onet i ani na ten ani na ten nie przychodzi

:-/

mozliwe ze przyszedl ale masz go w folderze spam...

nima go w spamie

aha i miło by było jakby ktoś mi dał konto bez niczego nawet może być aby se pograć :P

na niektóre konta wiadomości wogóle nie przychodzą.

polecam skrzynkę na google lub neostrady

Mnie mail na o2.pl nigdy jeszcze nie zawiódł, więc nie wiem czym to może być spowodowane. Być może to przeciążenie serwera, który po prostu nie zdążył obsłużyć takiej ilości ludzi. W jakich godzinach dokonywałeś prób rejestracji?

prób dokonywałem około godziny 14 a na o2 około 16

Sprbuj na o2.pl około godziny 9. Jeśli to nie pomoże to ja już nie wiem o co chodzi. Zapytaj o to na oficjalnym forum gry (o ile da się tam pisać bez rejestracji :P).

Zarejestruj się na gmail.com, i spróbuj z tym mailem się zarejestrować - gdy grąłem w GunZ to list potwierdzający przyszedł na gmaila, a jak nie, to możliwe że nie trzeba wiadomości potwierdzającej, popostu może konto już jest założone... (chodź wątpie, ale możliwe :roll: )

Do Milana : zrobiłem sobie konto na gmailu po przeczytaniu twojego posta i do teraz jak na razie nima maila (a od razu bez wiadomości się nie lognę) mam pytko wraz z prośbą czy mógłby ktoś mi zrobić konto na gunz i mi wysłać passy i acc na GG : 7968198 plx :->

Yahoo i masz pewne

Mnie o2 dużo razy zawiódł więc zmieniłem na Gmail.

Ten to mnie nigdy nie zawiódł, każdy email dochodził po 15 sekundach.

hmm mnie zawiodl kazdy mail jaki mozna zrobic wie juz leje na tego gunza chyba ze ktos mi zrobi acc to byl bym wdzieczny GG 7968198 jakby cos ale i tak watpie ze ktos zrobi :-?

hmm e maila to ja nie mialem o ile pamietam Ale grac sie dalo i bez tego

ja tam bym nikogo nie prosił o stworzenie konta nieznajomym i znajomym nie można ufać

po jakim czasie przychodzi mail z passami do GunZ??Był bym bardzo wdzięczny za odpowiedz :))