Poszukuję osób chętnych do gildii / gry

Witam serdecznie!

Jest to mój już chyba drugi post odnośnie tego zagadnienia, jednak różni się on znacznie od poprzednich. Dlatego proszę administrację o nie usuwanie tego tematu.

By nie przedłużać przejdę od razu do sedna tego tematu. Bowiem poszukuję wszystkich chętnych graczy do wspólnej zabawy na serwerze Ravencrest. Czemu akurat ten serwer? Odpowiedź prosta, jest w czołówce 5 najlepszych serwerów w Europie. Moją wizją jest zebranie osób chętnych do rozpoczęcia swojej przygody z Warcraftem bądź też kontynuowania jej w dojrzałym, kulturalnym oraz doświadczonym gronie. Wszystko na specjalnym zapleczu (czyt. gildii), która posiadać będzie dobrze prosperujące forum jak i kanał komunikacji głosowej (domyślnie Teamspeak3). W przyszłości pomysły takie jak własny kanał Youtube bądź konto Facebook będą mile rozpatrywane. Głównym założeniem jakie sobie stawiam jest stworzenie sporej społeczności, dlatego nie będziemy ograniczać się jedynie do rozgrywki. Planem jest wykreowanie grupy;gildii;społeczności, w której zabawa, zawiązywanie nowych znajomości, rozmowa - będą najważniejsze, ponieważ za postaciami w grze znajdują się prawdziwe osoby, a człowiek jest najcenniejszy.

Spotkania gildiowe (być może w przyszłości uda się zorganizować wspólne imprezy, w których uczestniczyć będą również inne gildie); rozmaite konkursy; godziny spędzone na ciekawych rozmowach - również o problemach; - To wszystko może wejść w życie, jedynie potrzeba chętnych , otwartych osób.

Nie odsuwam również myśli o Multigildii zrzeszającej osoby z różnych gier. Każdy pomysł każdej osoby da się zorganizować, potrzeba jedynie odrobiny pracy oraz od groma chęci.

Podsumowując, jeżeli ktoś jest zainteresowany projektem, proszę o informacje o tym, stworzę listę osób, do których na bieżąco wysyłać będę informacje co do postępów. Gdy tylko zbierze się około 10 chętnych, pomyślę nad początkiem realizacji projektu, czyli stworzeniem już gildii w grze.

Zapraszam wszystkich graczy z doświadczeniem; nowych graczy, którzy dopiero chcę zacząć przygodę z Warcraftem; gildie, które szukają czegoś nowego.

Proszę o kontakt tutaj na forum w prywatnej wiadomości ( niech ta wiadomość zawiera najlepiej aktywny adres e-mail , gdyż na niego wysyłać będę postępy oraz inne informacje).

Dziękuję za uwagę oraz pozdrawiam!