Quaku - po 1 wbiles do nas i zaczales sie wymadrzac tak jak to ty bys mial byc liderem chciales pouczac ludzi a nie masz pojecia o Aionie wiec wybacz ale w tym momencie ty pokazales i udowodniles , ze jestes osoba z , ktora nie da rady wspolpracowac bo chcesz rzadzic i nauczac.
Dziwne bo od poczatku jest stala ekipa nikt nie narzeka jedynie nowe osoby , ktore co jakis czas przyjda zaczynaja rzadzic i wymyslac poprostu szukaja zaczepki i predzej czy pozniej sa kickowani bo nie ma tu miejsca dla takich osob
Co do waszej ekipy mija sie to z celem bo za tydzien pewnie polowa osob przestanie grac jak to jest na tym forum .
@Quaku @ tym momencie udowodniles , ze jestes ostatnia osoba na tym forum , ktora warta gdzie kowlwiek brac czy zapraszac.:)
Do tego placz na forum ,z e dostales kicka za glupie zachowanie ?? dziecinada...wybacz. WIdocznie masz problem z tym ,z e wiekszosc ludzi u nas pracuje i ma mniej czasu niz Ty
PS. ogarnij swoj legion i tam mow co kto ma robic tak na przyszlosc Nadgorliwosc to starszna cecha.
Aion jest specyficzna gra i ogarniecie ludzi do niej na Barusie nie jest latwe bo grasz starsznie duzo quiterow .
Mamy ponad 20 akwtynych oosb wiec samo za siebie zaprzecza to co pisze @Quaku ....nikt nie odchodzi ze stalej ekipy a jedynie sie rozrasta. Zazwyczaj po parunastu dniach wychodzi czy nowa osob zostanie czy wyleci.
1. Legion? Jaki legion na wyzej pokazanym screenie wasz wielki Lider napisal, ze w sumie to tylko taki online checker
2. Wrzucilem screena, z waszym liderem aka 25-letnim dzieckiem (taki poziom wypowiedzi na tym screenie) i juz mnie nie warto zapraszac, bo mam taka opinie ze Wasz Legion jest kiepski? Poza 1-2 osobami bardzo slaba wiedza na temat Aiona, prawdopodobnie mam juz podobna, ktora wyczytalem/wypytalem, ogarnalem przez tydz w grze (ale ta wiedza byla duza oh ah)
3. Ja zadnego Kicka nie dostalem, wyszedlem sam.
Laffek aka Lider waszego , to dziecko i zadufany w sobie chlopak, ktory sie fochnal bo nie dostal party na insty wieczorem(a sam sie spoznil) i poszedl afk. Bo on z randomami "chodzic" nie bedzie, ale jak PT by bylo z nim i 1 gracz (np. Habu) wszedlby po 10min to jestem ciekaw jak Laffek by juz miejsce w PT zrobil..... a sam wyszedl.
Od innych oczekuje, a sam nic nie oferuje.
4. Jakie 20 osob? 20 osob, a wieczorami srednia tygodniowa 8 osob online. To nawet nie sa 2PT.
Dodatkowo, no ja wiem ze ludzie quituja w trakcie lvlowania, ale za to majac 8 online aktywnie wyrzuciliscie Habu, ktory sobie aktywnie gral nikomu nie wadzil, bo "poszedl" z full pt z klanu na insty bez "laffka"
J/W to ktos z Was by musial wyjsc, zeby Laffek poszedl (ktorego w momencie skladania nie bylo)
Zaraz za nim wyszedl/Kicka dostal Dettlaf aka Necro, bo sie odezwal do Laffka, ze go za raczke prowadzic nie bedzie (W zasadzie to mogl tak nie mowic, ale z drugiej str. to ci powiem, ze nie wiem o co chodzilo - 6 osob bylo, 6 osob poszlo, dlaczego mialby laffek byc w pt a ktos z legionu nie?)
Potem wyszedlem ja, bo Wasz wielki lider zamiast wejsc na tsa, to wszedl napisal ze w sumie to QUITUJE,
W rezultacie zamiast aktywnych 11 osob macie/mieliscie w momencie mojego wyjscia 8 osob.
Dobra taktyka, dobrze Wam to na przyszlosc wrozy.
(Ludzi, ktorzy graja aktywnie + nie sa 12 latkami i sie nie obrazaja za "byle co" + da sie dogadac).
Potem pisze do niego (na screenie, zeby wszedl pozniej/jutro jak bedzie wiecej osob i powiedzial a nie sobie wchodzil i przekazywal lidera jak nikogo nie ma i + dal to osobie ktora w miare mozliwosci loguje sie codziennie, np. Sundew czy cu bo Bladka/Zarcu (tj Ciebie czesto nie bylo, a wiem bo gralem sporo i na 2 tygodnie widzialem Ciebie srednio raz na 3 dni).
Po czym wchodze do niego na Kanal(TS3) nizej, a ten jak dzieciak 12 letni zaczal cos tam specjalnie przez mikrofonem buczec, zeby mnie "nie sluchac". No to w koncu napisal "ze jak mi sie nie podoba to moge wyjsc", tak tez zrobilem. Wyszedlem bo w Legionie z takim liderem grac sie nie da na dluzsza mete ![:) :)]()
Zreszta nie ma o czym mowic, nie bede sie tu z Toba klocil, ale polecac innym tez nie bede , poniewaz szkoda mojego czasu.
W grze i tak i tak nic nie osiagniecie, a jak ktos szuka casualowego legionu z "doroslymi" ludzmi, zeby z dziecmi nie grac to tez sa lepsze alternatywy.
Bedzie sobie ot takim Legionem PvE, chodzacym na miej wymagajace instancje, wlasnego core na SWB/Katalamize nigdy nie ogarniecie, o PvP mozecie zapomniec chyba ze mowimy o BM'owym.
Milej zabawy, czesc pa.