<< >> Poszukuję osób do ekipy << >>

Quaku - po 1 wbiles do nas i zaczales sie wymadrzac tak jak to ty bys mial byc liderem chciales pouczac ludzi a nie masz pojecia o Aionie wiec wybacz ale w tym momencie ty pokazales i udowodniles , ze jestes osoba z , ktora nie da rady wspolpracowac bo chcesz rzadzic :) i nauczac.

Dziwne bo od poczatku jest stala ekipa nikt nie narzeka jedynie nowe osoby , ktore co jakis czas przyjda zaczynaja rzadzic i wymyslac poprostu szukaja zaczepki i predzej czy pozniej sa kickowani bo nie ma tu miejsca dla takich osob :)

Co do waszej ekipy mija sie to z celem bo za tydzien pewnie polowa osob przestanie grac jak to jest na tym forum .

@Quaku @ tym momencie udowodniles , ze jestes ostatnia osoba na tym forum , ktora warta gdzie kowlwiek brac czy zapraszac.:)

Do tego placz na forum ,z e dostales kicka za glupie zachowanie ?? dziecinada...wybacz. WIdocznie masz problem z tym ,z e wiekszosc ludzi u nas pracuje i ma mniej czasu niz Ty :)

PS. ogarnij swoj legion i tam mow co kto ma robic tak na przyszlosc :) Nadgorliwosc to starszna cecha.

Aion jest specyficzna gra i ogarniecie ludzi do niej na Barusie nie jest latwe bo grasz starsznie duzo quiterow .

Mamy ponad 20 akwtynych oosb wiec samo za siebie zaprzecza to co pisze @Quaku ....nikt nie odchodzi ze stalej ekipy a jedynie sie rozrasta. Zazwyczaj po parunastu dniach wychodzi czy nowa osob zostanie czy wyleci.

Quaku - po 1 wbiles do nas i zaczales sie wymadrzac tak jak to ty bys mial byc liderem chciales pouczac ludzi a nie masz pojecia o Aionie wiec wybacz ale w tym momencie ty pokazales i udowodniles , ze jestes osoba z , ktora nie da rady wspolpracowac bo chcesz rzadzic  i nauczac. 

Dziwne bo od poczatku jest stala ekipa nikt nie narzeka jedynie nowe osoby , ktore co jakis czas przyjda zaczynaja rzadzic i wymyslac poprostu szukaja zaczepki i predzej czy pozniej sa kickowani bo nie ma tu miejsca dla takich osob 

Co do waszej ekipy mija sie to z celem bo za tydzien pewnie polowa osob przestanie grac jak to jest na tym forum . 

@Quaku @ tym momencie udowodniles , ze jestes ostatnia osoba na tym forum , ktora warta gdzie kowlwiek brac czy zapraszac.:)

Do tego placz na forum ,z e dostales kicka za glupie zachowanie ?? dziecinada...wybacz. WIdocznie masz problem z tym ,z e wiekszosc ludzi u nas pracuje i ma mniej czasu niz Ty  

PS. ogarnij swoj legion i tam mow co kto ma robic  tak na przyszlosc  Nadgorliwosc to starszna cecha.

Aion jest specyficzna gra i ogarniecie ludzi do niej na Barusie nie jest latwe bo grasz starsznie duzo quiterow .

Mamy ponad 20 akwtynych oosb wiec samo za siebie zaprzecza to co pisze @Quaku ....nikt nie odchodzi ze stalej ekipy a jedynie sie rozrasta. Zazwyczaj po parunastu dniach wychodzi czy nowa osob zostanie czy wyleci.

1. Legion? Jaki legion na wyzej pokazanym screenie wasz wielki Lider napisal, ze w sumie to tylko taki online checker

2. Wrzucilem screena, z waszym liderem aka 25-letnim dzieckiem (taki poziom wypowiedzi na tym screenie) i juz mnie nie warto zapraszac, bo mam taka opinie ze Wasz Legion jest kiepski? Poza 1-2 osobami bardzo slaba wiedza na temat Aiona, prawdopodobnie mam juz podobna, ktora wyczytalem/wypytalem, ogarnalem przez tydz w grze (ale ta wiedza byla duza oh ah)

3. Ja zadnego Kicka nie dostalem, wyszedlem sam.

Laffek aka Lider waszego , to dziecko i zadufany w sobie chlopak, ktory sie fochnal bo nie dostal party na insty wieczorem(a sam sie spoznil) i poszedl afk. Bo on z randomami "chodzic" nie bedzie, ale jak PT by bylo z nim i 1 gracz (np. Habu) wszedlby po 10min to jestem ciekaw jak Laffek by juz miejsce w PT zrobil..... a sam wyszedl.

Od innych oczekuje, a sam nic nie oferuje.

4. Jakie 20 osob? 20 osob, a wieczorami srednia tygodniowa 8 osob online. To nawet nie sa 2PT.

Dodatkowo, no ja wiem ze ludzie quituja w trakcie lvlowania, ale za to majac 8 online aktywnie wyrzuciliscie Habu, ktory sobie aktywnie gral nikomu nie wadzil, bo "poszedl" z full pt z klanu na insty bez "laffka"

J/W to ktos z Was by musial wyjsc, zeby Laffek poszedl (ktorego w momencie skladania nie bylo)

Zaraz za nim wyszedl/Kicka dostal Dettlaf aka Necro, bo sie odezwal do Laffka, ze go za raczke prowadzic nie bedzie (W zasadzie to mogl tak nie mowic, ale z drugiej str. to ci powiem, ze nie wiem o co chodzilo - 6 osob bylo, 6 osob poszlo, dlaczego mialby laffek byc w pt a ktos z legionu nie?)

Potem wyszedlem ja, bo Wasz wielki lider zamiast wejsc na tsa, to wszedl napisal ze w sumie to QUITUJE,

W rezultacie zamiast aktywnych 11 osob macie/mieliscie w momencie mojego wyjscia 8 osob. :) Dobra taktyka, dobrze Wam to na przyszlosc wrozy.

(Ludzi, ktorzy graja aktywnie + nie sa 12 latkami i sie nie obrazaja za "byle co" + da sie dogadac).

Potem pisze do niego (na screenie, zeby wszedl pozniej/jutro jak bedzie wiecej osob i powiedzial a nie sobie wchodzil i przekazywal lidera jak nikogo nie ma i + dal to osobie ktora w miare mozliwosci loguje sie codziennie, np. Sundew czy cu bo Bladka/Zarcu (tj Ciebie czesto nie bylo, a wiem bo gralem sporo i na 2 tygodnie widzialem Ciebie srednio raz na 3 dni).

Po czym wchodze do niego na Kanal(TS3) nizej, a ten jak dzieciak 12 letni zaczal cos tam specjalnie przez mikrofonem buczec, zeby mnie "nie sluchac". No to w koncu napisal "ze jak mi sie nie podoba to moge wyjsc", tak tez zrobilem. Wyszedlem bo w Legionie z takim liderem grac sie nie da na dluzsza mete :)

Zreszta nie ma o czym mowic, nie bede sie tu z Toba klocil, ale polecac innym tez nie bede , poniewaz szkoda mojego czasu.

W grze i tak i tak nic nie osiagniecie, a jak ktos szuka casualowego legionu z "doroslymi" ludzmi, zeby z dziecmi nie grac to tez sa lepsze alternatywy.

Bedzie sobie ot takim Legionem PvE, chodzacym na miej wymagajace instancje, wlasnego core na SWB/Katalamize nigdy nie ogarniecie, o PvP mozecie zapomniec chyba ze mowimy o BM'owym.

:) Milej zabawy, czesc pa.

Ja się tylko tak wtrącę, że zamierzałem wrócić do Aiona, wbiłem szybko 65, ale niestety po tym czasie stwierdziłem, że w Aionie zostały same stare, przemądrzałe, toksyczne wygi ślepo zapatrzone w tę grę. Czar Aiona prysnął w mgnieniu oka. Żeby nie było - nie mam i nie miałem nic wspólnego z ludźmi z tego forum - piszę ogólnie o społeczności Barusa. Myślałem, że będzie tak fajnie jak na starym Barusie i Anuharcie, ale to już nie te czasy. Łezka się kręci w oku patrząc na upadek najlepszego MMORPG w mojej karierze.

@Quaku jak dla mnie jedynie Ty tutaj pokazujesz jak dziecinny jesteś. Wklejasz screeny bo coś Ci nie podpasowalo w klanie na Aionie? Normalny człowiek by wyszedł z niego i poszedł do innego. Ale Ty oczywiście lubisz dramaty, lubisz upiększać sprawy tak jak to robiłeś z Black Desert. Ogarnij się chłopie bo mam wrażenie, ze poza światem online nie masz życia. Twoje problemy są tak śmieszne, ze zaczyna się to robić żałosne. Jesteś na tym portalu samozwańczym "specem" od WoWa, Black Desert teraz od Aiona. Nie śledziłem pozostałych tematów wiec nie wiem gdzie jeszcze wciskasz swój "bullshit".

Cisna się na usta tylko jedne słowa odnośnie Ciebie: "jak ktoś jest od wszystkiego to jest od niczego" :)

not-sure-if-troll-or-attentionwhore.jpg

Quaku

Byłam z Tobą na jednej instancji i to mi wystarczyło. Twoje zachowanie było godne pożałowania, potrafiłeś tylko krytykować innych sam natomiast nie garnąłeś się do niczego, jak to się mówi "widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz".

Czemu nie pochwalisz się tym, hm? Jak "biedne Polaczki grać nie umieją", sam nie trzymając się etyki i zasad ogólnie przyjętych.

Gramy dla przyjemności nie dla zgryzot, by odpocząć od pracy itp a nie dodatkowo "spinać się" czy też wyzywać się od 12-latków. Do każdego z szacunkiem, poznajemy się nawzajem i powoli uczymy się Aiona "bo co nagle to po diable".

Ile jest osób w legionie tyle jest, nie mamy zamiaru zmuszać nikogo by grał bo są i inne przyjemności B)

Kto będzie chciał to dołączy, kto będzie chciał to wyjdzie z legionu. Nic na siłę B)

Osobiście polecam wam zamiast TS'a użyć aplikacji Discord https://discordapp.com/ , jest całkiem darmowa i o wiele lepsza niż TS, można tam sobie założyć własny server :3 serio jest super.

Możliwe że się dołączę , tylko po której stronie gracie?

Asmo - Legion Convicted zapraszamy ;) Tworce tematu jak innych bo po co robic 10 legionow skoro jeden ma juz jakies podstawy z tego forum . Graja u nas ludzie od 1-65 tak , ze kazdemu wsyzstko tlumaczymy , sam mam ostatnio malo czasu bo za duzo pracy...ale we wrzesniu wruce raczej do aktywnej gry :)

Asmo  - Legion Convicted zapraszamy  Tworce tematu jak innych bo po co robic 10 legionow skoro jeden ma juz jakies podstawy z tego forum . Graja  u nas ludzie od 1-65 tak , ze kazdemu wsyzstko tlumaczymy , sam mam ostatnio malo czasu bo za duzo pracy...ale we wrzesniu wruce raczej do aktywnej gry 

Szkoda ,że brak Ci trochę kultury.Stwórz własny post dla swojego legionu, i nie komentuj moich dezycji jak i innych graczy bo to nasze decyzje.Dlaczego zniechęcasz do czegoś nowego? Nie każdy ma pogląd taki jak ty.Mam nadzieje ,że zrozumiałeś bo już mam dość tego twojego wymądrzania się , skomentowałeś raz ,że twoim zdaniem lepiej dołączyć do forumowego.Okey.Super.Ale nie musisz kilka razy tak pisać bo to już denerwujące i nie potrzebne kiedy jest tu masa nie potrzebnych odpowiedzi nie dotyczących postu wyżej.
Pozdrawiam

Osobiście polecam wam zamiast TS'a użyć aplikacji Discord https://discordapp.com/ , jest całkiem darmowa i o wiele lepsza niż TS, można tam sobie założyć własny server  serio jest super.

Możliwe że się dołączę , tylko po której stronie gracie?

Teraz nie wiem czy piszesz do mnie , czy do Bladka.
Jeśli do mnie to już używamy Discorda, jesteśmy po stronie Elyosów , mamy aktualnie ok 10 lvl ,nie mieliśmy czasu na grę ponieważ rano były prace i był wyłączony serwer.Jak coś tutaj masz discorda :)

https://discord.gg/sazxj

Oczyściłam temat i jeżeli dalej będzie taki głupi spam dostaniecie warny.

Oczyściłam temat i jeżeli dalej będzie taki głupi spam dostaniecie warny.

Czyszczenie tematu ^^ ale widze, ze bardzo stronnicze :) Ktoś tu chyba z PiSu :)

Poszukuję osób do wspólnego grania od nowa,czyli złożenia jakieś ekipy.To moje pierwsze podejście do tej gry od razu uprzedzam ;D
Coś o mnie , mam 16 lat więc oczekuje osób w moim wieku , ewentualnie trochę starszych.Pisać pod postem odpowiedzi^^

Pozdro ^^