Juz istnieje ekipa na forum po stronie asmo na barusie. Od ponad miesiaca mamy swoj legion wiec nie wiem po co zakladac nowa.
"Ekipa z forum", z Laffkiem(liderek) kretoszkiem na czele, ktory zachowal sie jak dziecko. Chcial rezygnowac i nawet nie umial sie odezwac jak czlowiek na TS.
Z liderem walacym focha, dlatego ze bylo 6 osob z gildii i poszli na instancje bez niego, a na drugi dzien wyrzucajac osobe z legionu - za pewne tylko dlatego, ze sie przed nim nie "rozplaszczyla".
Poza tym, kazdy legion rekrutujacym od 65L jest od Was bardziej doswiadczony, ma lepszy sklad, milej sie z nim gra, ludzie nie "wala focha", a juz na pewno "lider" nie wali focha.
Takze nie wiem, ale mi sie wydaje ze ta Twoja oferta Bladek to jakas taka mizerna jest.
Poszukuję osób do wspólnego grania od nowa,czyli złożenia jakieś ekipy.To moje pierwsze podejście do tej gry od razu uprzedzam ;D
Coś o mnie , mam 16 lat więc oczekuje osób w moim wieku , ewentualnie trochę starszych.Pisać pod postem odpowiedzi^^
Pozdro ^^
Najlepiej tak zrobicie wlasnie, ogarnijcie sobie tsa - wbijajcie lvle teraz przy 4h dziennie to dla takiej grupki osob ktora miala by tanka+dps+chantera/clera/barda to 10-14 dni gry, a potem macie pelno legionow. Tej grupy forumowej nie polecam, ale ofc. kazdy bedzie robil co chce.