<< >> Poszukuję osób do ekipy << >>

Poszukuję osób do wspólnego grania od nowa,czyli złożenia jakieś ekipy.To moje pierwsze podejście do tej gry od razu uprzedzam ;D
Coś o mnie , mam 16 lat więc oczekuje osób w moim wieku , ewentualnie trochę starszych.Pisać pod postem odpowiedzi^^

Pozdro ^^

Kiedy chcesz zacząć?

Wlasnie xd Gre moge zaczac sciagac o 22.

http://steamcommunity.com/id/PaxOfficial/

dodaj na steam gram na Pl serwerze Berus - Nick Veqeta

20 lvl ranger

Ja i tak zagram od nowa. Starych postaci nie bd ruszal. Zastanowie sie do 22 kim zagram. Sciagne w 2h moze krocej. Discord czy ts3? Ja preferuje Discorda.

Nie wiem Co to Discord XD
Ja chce dzisiaj zacząć grać , i na nowych postaciach , w razie czego znajdzie sie jakis ts3.

Mam zamiast dzisiaj nocke zarwać pewnie więc ;P

Jak coś to kontakt na skype(ezjo123) jak tutaj mnie nie będzie ^^

Ps Ta gra jest na steam też?:O

Będe chciał zacząć pewnie coś około 19-20^^

Juz istnieje ekipa na forum po stronie asmo na barusie. Od ponad miesiaca mamy swoj legion wiec nie wiem po co zakladac nowa.

Jak to nie ma?
Nie fajniej samemu wszystko od początku robić?
To też ma swój smaczek :)
Ja zostaje przy swoim pomyśle.

Pozdrawiam

Dolaczyc do ekipy ktora i tak nie pomoze jest bezcelowe. Ja zaczne grac o polnocy.

Discord to komunikator glosowy.

Jeśli będzie jeszcze 1 osoba chcieć później to przeniesiemy to po prostu ^^

Odezwe sie z namiarem na komunikator o 22. Ok? Wtedy bd po pracy.

Juz istnieje ekipa na forum po stronie asmo na barusie. Od ponad miesiaca mamy swoj legion wiec nie wiem po co zakladac nowa.

"Ekipa z forum", z Laffkiem(liderek) kretoszkiem na czele, ktory zachowal sie jak dziecko. Chcial rezygnowac i nawet nie umial sie odezwac jak czlowiek na TS.

Z liderem walacym focha, dlatego ze bylo 6 osob z gildii i poszli na instancje bez niego, a na drugi dzien wyrzucajac osobe z legionu - za pewne tylko dlatego, ze sie przed nim nie "rozplaszczyla".

Poza tym, kazdy legion rekrutujacym od 65L jest od Was bardziej doswiadczony, ma lepszy sklad, milej sie z nim gra, ludzie nie "wala focha", a juz na pewno "lider" nie wali focha.

Takze nie wiem, ale mi sie wydaje ze ta Twoja oferta Bladek to jakas taka mizerna jest.

Poszukuję osób do wspólnego grania od nowa,czyli złożenia jakieś ekipy.To moje pierwsze podejście do tej gry od razu uprzedzam ;D
Coś o mnie , mam 16 lat więc oczekuje osób w moim wieku , ewentualnie trochę starszych.Pisać pod postem odpowiedzi^^

Pozdro ^^

Najlepiej tak zrobicie wlasnie, ogarnijcie sobie tsa - wbijajcie lvle teraz przy 4h dziennie to dla takiej grupki osob ktora miala by tanka+dps+chantera/clera/barda to 10-14 dni gry, a potem macie pelno legionow. Tej grupy forumowej nie polecam, ale ofc. kazdy bedzie robil co chce.

Jestem za, tylko nie wiem, czy nie przeszkadza to, że mogę grać jedynie w pon, śr, pt, nd od 18-24 i wt, czw, sob od rana do wieczora? :) Jeśli nie, to pewnie będę grał SM lub Bardem.

PS Tutaj macie IP teamspeaka, będzie to tymczasowy dopóki stałego nie ogarniemy.

IP: overwolf-2137fp.typefrag.com

Tutaj macie IP teamspeaka, będzie to tymczasowy dopóki stałego nie ogarniemy.

IP: overwolf-2137fp.typefrag.com

Jestem za, tylko nie wiem, czy nie przeszkadza to, że mogę grać jedynie w pon, śr, pt, nd od 18-24 i wt, czw, sob od rana do wieczora?  Jeśli nie, to pewnie będę grał SM lub Bardem.

Raczej nie będzie ale, jak byś był jakoś bardzo do tyłu to sam będziesz musiał nadrabiać ^^

Spoko, jakoś dam radę :)

Mam pytanie jak wiele trace jesli ominal mnie ten event ze sprzetem? Niby mam postac na 65lv(swiezy lv) ale stworzylbym cos nowego.

Mam pytanie jak wiele trace jesli ominal mnie ten event ze sprzetem? Niby mam postac na 65lv(swiezy lv) ale stworzylbym cos nowego. 

Nie, Bo raczej I tak kazdy cie wezmie Na insty, a zaraz 5.0 I bdzie mozna za grosze set, helm I bron Na 70lv ogarnac latwo przy obecnych cenach ancient coinow to 260kk + matsy z dodatku ale je zbierzesz raz dwa