Poszukuję osób do gildii ! Nazwa Szopy Pracze Wymiatacze

Witam serdecznie. Poszukuję osób do wspólnej gry w Path of Exile od września. Stworzylibyśmy nową gildię pod nazwę Szopy Pracze Wymiatacze i wspólnie poznawali świat PoE oraz organizowani grupy wypadowe na hordę przeciwników. Osoby chętne do współpracy proszę pisać pod tematem. Posiadam prywatny TS3 dla zamkniętej grupy osób. Więcej informacji będę udzielał pod tematem lub na PW.

Poszukujemy:

- graczy Path of Exile

- osób które zajmą się rekrutacją do gildii

- osób które będą zarządzać gildią max 2 osoby

- aktywnych graczy

- doświadczonych jak i nowicjuszy w Path of Exile

Liga Sc czy hc?

Dodajcie mnie w grze nick : Jarchkim

Witam.

Gildia : HC / SC ( oczywiście mowa tutaj o lidze ) - a więc każdy znajdzie własny kącik dla siebie :)

Doda ktoś?

Startujemy dopiero na nowej lidze w tej chwili szukamy osób które chciały by z nami grać oraz stworzyć coś więcej niż tylko gildię. Chcę stworzyć grupę osób dla której PoE jest pasją a zarazem dobrą zabawą połączyć graczy a nie ich dzielić. Jeżeli owe osoby znajdują się tutaj i chcą spróbować czegoś nowego piszcie a na pewno się odezwę. Czym będzie nas więcej tym lepiej więc mam nadzieję że kilka osób przekonam do wspólnej gry. Pozdrawiam serdecznie :)

Każda osoba zainteresowana propozycją @up może liczyć na kontakt z naszej strony :)

Proszę zostawić nick`i - nawet na priv :)

Ruszamy niebawem :)

Osoby chętne do wspólnej gry proszę wpisywać się pod tematem znajdującym się się -------->>>>>>>>

Pozdrawiam :)

Witam serdecznie. Poszukuję osób do wspólnej gry w Path of Exile od września. Stworzylibyśmy nową gildię pod nazwę Szopy Pracze Wymiatacze i wspólnie poznawali świat PoE oraz organizowani grupy wypadowe na hordę przeciwników. Osoby chętne do współpracy proszę pisać pod tematem. Posiadam prywatny TS3 dla zamkniętej grupy osób. Więcej informacji będę udzielał pod tematem lub na PW.

Poszukujemy:

- graczy Path of Exile

- osób które zajmą się rekrutacją do gildii

- osób które będą zarządzać gildią max 2 osoby

- aktywnych graczy

- doświadczonych jak i nowicjuszy w Path of Exile