Poszukuje osób do gry w jakieś MMO na dłuższy czas

Jak w temacie poszukuje chętnych osób do gry w jakieś ciekawe MMO proszę o odpowiedz w Temacie lub PW

Fajne by było gdyby osoby chętne do gry posiadały ts i przynajmniej miały wiek +15

ja z chęcią z kimś w coś ciekawego bym pograł będę miał w tym roku 20 lat posiadam ts i inne komunikatory polecam discord no i czekam na propozycje w jakie gry

napisz do mnie na Steamie ok

też mógłbym w coś pograć z wami

Ja proponuje Neverwinter Aion Skyforge star wars the old republic Raiders of icarus Cabal 2 4Story

Jeśli można to też się pisze. Z mojej strony proponuje Aiona.

tu macie moje GG i steam http://steamcommunity.com/id/witek789/ 52482053 ten kto ma ochotę w coś zagrać wspólnie to proszę o kontakt może jakąś ekipę by się zebrało

Jeżeli temat wciąż aktywny chętnie dołączył bym się do wspólnego grania. Moja propozycja to wildstar.

Mój adres steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198068717551/

Temat cały czas będzie aktywny jak coś

Proponuje C9. Zebralem juz ekipke i milo by bylo poszerzyć nasze grono :) Odzywac sie do mnie na pw

Gra dopiero zostanie wybrana jak wszystkie osoby chętne się do mnie zgłoszą i wspólnie wybierzemy MMO w którym jeśli zostaniemy na dłużej możliwe że założymy gildie

Gra została wybrana Neverwinter chętnych do gry zapraszam na PW jutro zaczynamy grać od godziny 15:00

Gra została wybrana Neverwinter chętnych do gry zapraszam na PW jutro zaczynamy grać od godziny 15:00

Kurcze szkoda że jutro, jutro jeszcze pracuje cały dzień, a piątek sobota mam wolne, mógłbym grać nawet cały dzień bo i tak nie mam co robić... Ja zawsze jak z kimś gram to gram healerami, ale jak chcecie to zacznijcie jutro :( szkoda.

Jeżeli się decydujecie na AIona lub Lineage 2 to piszcie pw moge grać z wami.

powiem tak na razie ty my będziemy testować MMO zobaczmy jak nam się nie spodoba Neverwinter to zgramy w coś innego więc temat będzie raczej cały czas otwarty

.

Jak w temacie poszukuje chętnych osób do gry w jakieś ciekawe MMO proszę o odpowiedz w Temacie lub PW

Fajne by było gdyby osoby chętne do gry posiadały ts i przynajmniej miały wiek +15