Poszukuje osob do rankeda [team]

Witam, jak sama nazwa wskazuje poszukuję 2 zgrane osoby do teamu 5v5 rankedy < (najpierw będą to normale by zgrać się i objaśnienie taktyk)

Osobiście mam 1100 rozegranych gier a reszta podobnie.

Oczekuję:

-Osoby która dostosuje się do gry, może wnieść także coś od siebie

-TS3 [ciągła dostępność]

-Ogarnięcia przynajmniej 3 postaci (konieczne) do 5.

-Dostępności, zwykle po godzinie 20:00 aż do zakończenia passy WIN ;d

-Wieku, minimum 17 lat i pełnej dojrzałości!

Zainteresowane osoby proszę o wypisanie poniżej:

Jakimi postaciami umiesz grać:

Rozegrane mecze:

Zastrzegam sobie że dane osoby po uprzednim zagraniu z nimi wybiorę wraz z aktualną drużyną, jeśli masz 10lv, nie martw się wal śmiało, lvl się nie liczy lecz umiejętności. Osoby poniżej 30lv które zostaną wybrane będą zmuszone w miarę szybko wbić 30lv.

To na tyle, kontakt> pod tematem, PW, GG (nie odpisuje na siema/elo itp.) od razu pisać do rzeczy

Pozdrawiam Oskar

Jak do rzeczy to proszę:

Jakimi postaciami umiesz grać: Teemo, Vayne, Twitch, Trynda, Nidalee, Ashe, Amumu, TF, Pantheon.

Rozegrane mecze:

Rank Solo 5vs5 W:9 L:11

Normal W:194 L:~200*

* - Najczęstszy powód przegranych to słaby team/leave.

siema, z chęcią pogram rankingowe gry.

Postacie: Malphite(tank), Leona(tank), Udyr(zabójca), Nocturne(zabójca), Yoric(zależy kogo brakuje w drużynie), sona, Poppy i Vladimir (ostatnie 3 postacie posiadam na 2 koncie)

gry rankingowe niedawno rozpocząłem wygrane:5 przegrane :4

zwykłych gier wygranych mam 179

TS3 i Skype bez problemu.

przeważnie w grze dostępny jestem po 21 (praca)

Więc tak (nie, nie robię tego 4fun):

Jakimi postaciami umiesz grać: Ryze, jednak dostosuję się do innych.

Rozegrane mecze: 1 gra.

Jednakże...

DotA od 2 lat, sporo rozegranych meczy ligowych.

Heroes of Newerth - Cała beta, + wszystkie możliwe free okresy, tak samo i teraz (niestety nie miałem kasy na zakup pełnej gry), Na becie miałem MMR (lub PSR, jak kto woli) 1750+, kilka rozegranych meczy ligowych.

W LoL'a zaczynam dopiero grę, ale z tego co widzę to nie bardzo odbiega od pozostałych, więc potrzebuję tylko trochę czasu na wczucie się i jazda :)

Pozdrawiam. :P

Nie napisałes na jakim servie :( na US mam 30lvl, moge przejsc na EU bez problemu jeśli trzeba ale bede wtedy na 1lvl :P

Postacie: Jax Hybryda AD/AP, Yi jungler, Shen Tank, Katarina, Kayle support, Ashe, Lux.

mecze: aktualnie 203 :)

Postacie: mf, ashe, vayne, irelia, xin, udyr, anivia, brand, vlad, le blanc, twitch i kilka innych :)

Rozegrane mecze: Eu - rankedy 245-220 , normal 530-420

I ze 300 winow na US

Poczekam na zgłoszenia do godziny 20:00 potem wybiorę kilka osób zagram z nimi, i dokonam wyboru.

Mała sugestia nie potrzebujemy postaci: Lux, Amumu, Poppy, Malzahar.

Jakimi postaciami umiesz grać: Umiem grać większością postaci, więc nie chce mi się ich wymieniać.

Rozegrane mecze: 1300+

Meczów rankingowych mam mało rozegranych, gdyż nie przepadam za grami z randomami...

Chyba starczy?

To i ja się dopiszę :)

23lata,

Umiem grać (lepiej lub gorzej) każdą postacią. Moje ulubione to: Corki, Mundo, Gragas, Nasus, Katarina, Singed, Poppy, Nidalee.

Mam rozegranych coś około 350 gier, z czego +50% to wygrane.

Grałem dużo w HoNa (od czasów closed bety, potem kupiłem pełną i grałem grałem grałem, ale w końcu ile można), niedawno przeniosłem się na LoLa.

proszę o kontakt użytkowników Grabkien, maiev1991 i Kaliii

Kontakt GG, w grze, nick : dARkASn1, lub ts (najlepiej na ts)

ID ts3.pl, kanał 105, hasło 123az.

Witam, jak sama nazwa wskazuje poszukuję 2 zgrane osoby do teamu 5v5 rankedy < (najpierw będą to normale by zgrać się i objaśnienie taktyk)

Osobiście mam 1100 rozegranych gier a reszta podobnie.

Oczekuję:

-Osoby która dostosuje się do gry, może wnieść także coś od siebie

-TS3 [ciągła dostępność]

-Ogarnięcia przynajmniej 3 postaci (konieczne) do 5.

-Dostępności, zwykle po godzinie 20:00 aż do zakończenia passy WIN ;d

-Wieku, minimum 17 lat i pełnej dojrzałości!

Zainteresowane osoby proszę o wypisanie poniżej:

Jakimi postaciami umiesz grać:

Rozegrane mecze:

Zastrzegam sobie że dane osoby po uprzednim zagraniu z nimi wybiorę wraz z aktualną drużyną, jeśli masz 10lv, nie martw się wal śmiało, lvl się nie liczy lecz umiejętności. Osoby poniżej 30lv które zostaną wybrane będą zmuszone w miarę szybko wbić 30lv.

To na tyle, kontakt> pod tematem, PW, GG (nie odpisuje na siema/elo itp.) od razu pisać do rzeczy

Pozdrawiam Oskar