Poszukuje osób do teamu

Szukam osób do stworzenia gry na własnym silniku o tematyce której jeszcze nie ma na rynku. Gra będzie wyjątkowa i ciekawa. I nie będzie to żadna kopia.

Poszukuje:

2 programistów

2 grafików

Ja będę jako 3 programista bo będzie dużo roboty.

Od programisty wymagam:

- Umiejętności programowania w PHP i MySql

- Wykonywania zadań na czas

- Chęci i czasu

Od grafika wymagam:

- Umiejętności tworzenia grafik

- Chęci i czasu

Każdej osobie tworzącej grę oferuje:

- Zyski z gry

- Rangę administratora

- I wiele innych rzeczy

Sponsoruję serwer i domenę

Więcej info:

GG: 10842751

Powodzenia....myslisz ze zrobienie gry to 2 min ? i ktos bedzie sie w to bawil za darmo ?php , mysql... w tym sie stawia servery a nie robi gry :)

Bladek, jak nie jestes zainteresowany, a co za tym idzie, nie masz niczego sensownego do napisania, to prosze cie- nie pisz niczego. To samo tyczy sie calej reszty.

Mam brata Grafika oraz programistę robi intra itd jest w tym pro ;) jak chcesz dam mu cynk

Bladek wiem ze napisanie gry od zera to dużo pracy. Pracowałem już przy budowie 2 gier i wiem ile to zajmuje czasu.

Już znalazłem 1 programistę PHP lecz poszukuje jeszcze jednego i dwóch grafików.

Ogarniam Gimpa dobrze i photoshop'a średnio, mam chęci a czasu, średnio nadam sie? ;D

Acha i kiedyś bawiłem się zmodelerem do robienia grafiki 3d, nawet mi wychodziło.

Szukam osób do stworzenia gry na własnym silniku o tematyce której jeszcze nie ma na rynku. Gra będzie wyjątkowa i ciekawa. I nie będzie to żadna kopia.

Poszukuje:

2 programistów

2 grafików

Ja będę jako 3 programista bo będzie dużo roboty.

Od programisty wymagam:

- Umiejętności programowania w PHP i MySql

- Chęci i czasu

Od grafika wymagam:

- Umiejętności tworzenia grafik

- Chęci i czasu

Każdej osobie tworzącej grę oferuje:

- Zyski z gry

- Rangę administratora

- I wiele innych rzeczy