Poszukuję osób/klanu do wspólnej gry

Witam serdecznie. Jestem wielkim fanem gry Lineage 2 i z okazji zbliżającej się polskiej wersji gry poszukuję do gry osób lub już zorganizowanego klanu do wspólnej gry. Jestem osobą która doświadczenie z L2 ma od C1 i grałem w niego przez jakieś 8lat z małymi przerwami na innego MMORPG. Jeżeli znajdą się chętne osoby do wspólnego expienie,pvp i pk zapraszam do napisania pod tematem swojego nicku oraz jaką klasą postaci chciałby grać. Dziękuję za uwagę i miłego dnia.

Napisz na gg:26475027

Zgadamy sie:)

ja tez chętnie pogram. Jaki sposób komunikacji będzie gg skype czy moze ts albo jeszcze cos innego ??

Nick: Meiton albo Suiton

Klasa: Łucznik

Dołączam się do ekipy! TS3 - żaden problem! Na 100% będę grał ,,tankiem", czekam na info. Nie mam gg, więc proszę na PW lub w tym temacie :)

Poszukaj sobie lepiej jakiegoś CP, bo nie wliczając summonera i to też opłacalnie max do 90 solo to tragedia, nie ta gra.

Poszukaj sobie lepiej jakiegoś CP, bo nie wliczając summonera i to też opłacalnie max do 90 solo to tragedia, nie ta gra.

Najlepiej ludzi szukac po officialnych lub nie officialnych forach lineage2.

W tym przypadku na tej stronie https://4gameforum.com/pl/forum.php w dziale server => party lub klany.

Jest duzo klanow i osob deklarujacych gre na polskim officialu a tez sporo klanow ktore sobie licza po 50 do 100 osob, ale ja takich nie lubie.

CP to tez fajna rzecz ale gra na sztywnych zasadach mnie nie kreci...

Osobiscie jesli nie chcecie grac w systemie Const Party to polecam znalezienie malego klanu w systemie gry non CP.

A zapewne znajda sie i takie klany ktore beda pomagac nowym ogarnac gre i co sie gdzie robi.

No ja z tej listy dochodzę do Gladiatorów z Miasta Noży :D Kto jeszcze nie posiada klanu zapraszam do nich zgrana ekipa(znam kilka osób z innych serwerów godni uwagi:D)

a tak pozatym to na jakim serwerze bedziemy grac na Core czy pl'u

no oczywiście PL

Nick: Pytles

gg: 32854431 pisz na mój nr jak coś, mam duży staż w l2

Ja też mogę zagrać, nigdy nie grałem w L2 ale szybko się uczę ;) Kiedy ten PL serwer rusza?

Witam ponownie. Po długich poszukiwania znalazłem sobie odpowiedni klan oraz ludzi którzy są zorganizowani. W tej chwili posiadamy ok 120 osób na polski serwer który startuje 12.03.2013r jeżeli jesteś osobą która poszukuje zgranej ekipy zapraszamy na www.gzmn.pl (Gladiatorzy z Miasta Noży). Więcej informacji otrzymasz na naszej stronie. Pozdrawiam

Z checia zagram :)

Pisac na gg jak cos :)

Hej!

Chciałabym wam zaprezentować coś co można określić "multi-gaming clan".

A więc NewFragGers jest to ekipa pozytywnie nastawionych ludzi do grania wspólnie, z innymi graczami, z takimi samymi zainteresowaniami. Z chęcią zagramy w każdy dobry MMORPG (oczywiście jeżeli mamy na to realne możliwości.)

Nie stawiamy na super rygor lub no-life z wbijaniem 85 level w 3 dni. Chcemy abyście grali wtedy kiedy możecie, pojawili się na eventach klanowych i rozwijali sami siebie w swoim tempie. Najważniejsze jest dla nas wspólne granie.

Jeżeli jesteś zainteresowany, wbij na naszą stronę. www.newfraggers.pl

Zapraszamy też na ts3, adres na stronie

Pozdrawiam i zapraszam

Sorki ale ja należę już do społeczności NovaSociety(www.novasociety.com) posiadamy 300 graczy z różnych gier w tym Lineage 2 ok 100-120 osób i gramy w klanie pod nazwą GZMN(Gladiatorzy z Miasta Noży). Jeżeli chcecie możemy połączyć siły i zorganizować coś dużo dużo większego.

Najważniejsze informacje:

-rejestracje oraz rekrutacje prowadzimy na forum www.gzmn.pl osoby chętne wbijać oraz pisać podania do wspólnej gry

-TeamSpeak3 który sponsoruje nam społeczeństwo gamingowe NovaSociety adres:ts3.novasociety.com

-rekrutację oraz rozmowy są przeprowadzane prze liderów a są nimi:Iskra oraz Reia

-wszelkie pytania związane z prawami na TS3 zgłaszamy do adminów a dokładnie Fujiwar, Isuzu oraz Burza.

Witam serdecznie. Jestem wielkim fanem gry Lineage 2 i z okazji zbliżającej się polskiej wersji gry poszukuję do gry osób lub już zorganizowanego klanu do wspólnej gry. Jestem osobą która doświadczenie z L2 ma od C1 i grałem w niego przez jakieś 8lat z małymi przerwami na innego MMORPG. Jeżeli znajdą się chętne osoby do wspólnego expienie,pvp i pk zapraszam do napisania pod tematem swojego nicku oraz jaką klasą postaci chciałby grać. Dziękuję za uwagę i miłego dnia.