Siemierz, nie 'siedzę' w grafice, więc moje rozumowanie w tej kwestii może być błędne.
Samo wycinanie nie jest dla mnie jakąś trudnością, szczególnie, że do użytku mam ps'a, którego, jako-tako, umiem obsługiwać.
Chodzi o to, że jest tego dużo do ogarnięcia, a sam nie mam czasu, żeby przy tym przysiedzieć(już spędzam każdą wolną chwilę na wycinaniu).
Powiem szczerze, że kwestia zapłaty za pracę przeszła mi przez głowę, ale patrząc na podejście takie jakie reprezentujesz; chęć zarobienia na wycięciu kilku obrazków, co zajmie osobie, która się na tym zna, maksymalnie godzinę,
odechciewa mi się. Nie wspominając, że zajeżdża to cebulactwem na kilometr. Rozumiem, że każdy chcę zarobić, ale bez przesady, poza tym, gdybym chciał to mógłbym zlecić to jakiemuś zawodowcy, ale pomyślałem, że może ktoś utalentowany jest na forum. Współpraca miała przynieść korzyści nam obojgu.
Poza tym, offtopujesz, wyraźnie napisałem, że osoby zainteresowane(czyt. które zdeklarują się pomóc), mają pisać w tym temacie, a resztę spraw obgada się na pw, bo chcę zachować porządek.
@Proszę o zamknięcie i usunięcie tematu, kolega Siemierz mnie znęcił. Wolę udać się na zagraniczne fora, tam na pewno znajdzie się ktoś chętny do współpracy.
Dodam jeszcze, że nazwisko osoby, która zdecydowałaby się pomóc, miało trafić do jednej z znanych gazet i na pewną stronę internetową, co dałoby młodej, utalentowanej osobie, łatwo wejść do świata reklamy i publikacji.