Osobiście uważam że jeśli autorowi tematu odpowiada taki własnie styl odzieżowy to jego indywidualna sprawa i zamiast się czepiać i wyśmiewać najpierw sprawdz czy sam nie masz czegoś bardziej upokarzającego(Tyczy się ta wypowiedz osób osądzających panów noszących "Rurki") , sprostowanie ja noszę się w Dresie i nie przeszkadza mi wogóle jak widzę gościa w takich lub podobnych tego typu spodni:). Gdybym sam się ubierał w ten rodzaj odzieży napewno bym sobię go zakupił , co do tematu no niestety nie mogę ci pomóc gdzie takie spodnie zakpić . Pozderko
Poszukuje ów spodni
Już mi powoli wiara w ludzi wraca, ale znając życie ktoś zdąży ją rozjeb*ć, ale zanim to zrobi to PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU.
~Dziękuje wszystkim za pomoc, coś po ogarniam, H&M odpada- nic podobnego nie ma :|
Już mi powoli wiara w ludzi wraca, ale znając życie ktoś zdąży ją rozjeb*ć, ale zanim to zrobi to PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU.~Dziękuje wszystkim za pomoc, coś po ogarniam, H&M odpada- nic podobnego nie ma :|
Zobacz może w dziale damskim.
Pozdrawiam.
Czarno widzę przyszłość.
Kompletnie nie rozumiem co wam w tych spodniach nie odpowiada?
jw. http://fashionfinder.asos.com/mens-The-Twelfth-Letter/The-Twelth-Letter-Belt-Ankle-Tie-Pants-954801?CS=PP&outfitid=207514 lub coś w ten deseń, w Polsce najlepiej. Pierwszy raz mam tak, że jak zobaczyłem, całkowicie przez przypadek, jakąś część garderoby to zakochałem się.. muszę je mieć, pomocy!